28

Магелан

преди 2 седмици

Шок и ужас.ХАааааааас.😭😭😭😭😭😂😂😂😂 Малкото Мече Медведчо се събуди с дълбок махмурлук и отново го свариха неподготвен за изхождане.Свърши Хубавата Водка и сега Минаваме на Самагон или Одеколон Тройнай.Може и син спирт за горене???

27

уха

преди 2 седмици

Евреинът Мендел a.k.a. Медведев, пак се изходи неизтрезнял сабахлян. Забрави как го крепяха Саркози и Берлускони да не падне пиян пред журналистите. Сега като няма кой да го крепи се овърдаля в ла*ната си.

26

Яяяя

преди 2 седмици

Защо Дуров? 1. Не е американски гражданин 2. Не е китайска компания юридическо лице с борд от директори и акционери и размита отговорност, а е физическо лице 3. Неохотно сътрудничи със секретните служби (но все пак го прави) 4. Необходимо е спешно приемане на закони за цензура преди масово навлизане на ИИ в социалните мрежи и съответната показна жертва!

25

До 26

преди 2 седмици

Ха такъв! Нали нямаше Ковид!!!??? Сега пък бил дело на лаборатория. Трябва да се съберете с анти Ковид елементите и стиковете мненията си. Този път Медведев не е бил толкова пиян и е пропуснал да хвърли поне една атомна боНба.

24

Анонимен

преди 2 седмици

Защо не пуснахте статия как Зукърбърг си признава,че са го принудили да използва инструментите за цензура по отношение на ковид?!Това си е лабораторен вирус.Като мълчите пак ще пуснат.Добре че Господ е милостив и ни спаси...

23

Анонимен

преди 2 седмици

До 21 Дуров е син на Путин. Може да се среща с баща си когато и където си поиска.

22

Анонимен

преди 2 седмици

Зукърбърг очевидно съдейства на властите. Дуров не очевидно.

21

Анонимен

преди 2 седмици

Кремльовците също ползват защитената мрежа Телеграм за комуникации помежду си. Изключвам Путин който работи само с папки.

20

Анонимен

преди 2 седмици

Дуров е искал да се срещне с Путин в Азербайджан, но срещата му е била отказана след което си е бил камшика към Франция за да го арестуват.

19

Анонимен

преди 2 седмици

Дуров е знаел че ще бъде арестуван. Може би точно за това е отишал във Франция. Нещо е научил от Алиев в Азербайджан което го е накарало да си спасява кожата като отиде във френски затвор. Тая издънка на руснаците е като издънката Сноудън на американците. Всички знаеха че Дуров е офицер от ФСБ.

18

Анонимен

преди 2 седмици

интересно как руснаците са се загрижили за телеграм и Дуров, като по едно време го преследваха и му взеха всичко, после се опитаха да го забранят, и след това изведнъж станаха приятели, че сега и защитници. Но както Дуров сам описа ситуацията: "разбрахме се".

17

Анонимен

преди 2 седмици

Тоз изтрезнява ли някога

16

Анонимен

преди 2 седмици

Зукърбърг не е като Дуров. Пентагона не ползва ФБ за армейски комуникации и управление на дронове. Тая разлика е голямото притеснение на Медведев и бандата в Кремъл.

15

ЦРУ

преди 2 седмици

ФЕЙСБООК Е НАЙ-СЛЕДЕНАТА МРЕЖА В СВЕТА :D ОТ НАС СЛЕДЕНА РАЗБИРА СЕ :D ЗУКЪБУРГЪР НИ ДАДЕ ПЪЛЕН КОНТРОЛ ИНАЧЕ ЗА ПРЕД ОБЩЕСТВОТО Е ГОЛЯМ БОРЕЦ ЗА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА :D АРЕСТА НА ДУРОВ Е ПО НАШЕ ИСКАНЕ , ЗАЩОТО ОТКАЗА ДА СЪТРУДНИЧИ КАТО НИ ДАДЕ КОНТРОЛ ДА ПОДСЛУШВАМЕ!

14

Анонимен

преди 2 седмици

Украинските служби издирват Медведев ..Няма да може ,да се скрие и ще то светнат скоро ...

13

Анонимен

преди 2 седмици

Щом тая пияна тараба се обади значи Дуров правилно са го хванали. А руснаци за демокрация и свобода на каквото и да било да не говорят. В демокрацията не трепем лгбт хора, също така всички копейци имате право на глас, а не както преди.

12

Анонимен

преди 3 седмици

Зукърбърг няма да го арестуват. Той крие всички снимки и данни с Хънтър Байдън свързани с наркотици и престъпна дейност. Сключил е споразумение с ЦРУ и подава данни към САЩ. Напуснете Фейсбук! Никога съм нямал акаунт в клюкарника Фейсбук. Още при създаването му хората казаха, че това е шпионска мрежа.

11

Анонимен

преди 3 седмици

Като отиде в Москова го арестувайте вие

10

ЦРУ

преди 3 седмици

МАКРОН Е НИКОЙ! ОБВИНЕНИЯТА СА ОТ НАС! А ЗУКЪБЪРГЪР НЯМА ДА ГО АРЕСТУВАМЕ , ЗАЩОТО ТОЙ НИ ДАДЕ ПЪЛЕН КОНТРОЛ ДА ПОДСЛУШВАМЕ У ФЕЙСА! ДУРОВ ОТКАЗА ДА НИ КАДЕ КОНТРОЛ С КОЕТО ВЪЗПРЕПИЯТСКВА РАЗСЛЕДВАНЕТО И В ПАНДЕЛАТА :D

9

Ельоменат

преди 3 седмици

Да го пратят този в затвор и да го убият там като Навални за да е както в русия