29

Анонимен

преди 2 седмици

Легитимното е на Пеевски, другото е някакво измислено на оцепници

28

От 200мильона

преди 2 седмици

Турци се смаляват на 2 хиляди!Къв ти е проблема!Има 80мильона в Европа!Няма да изчезнат.

27

Де.ба ПСето е

преди 2 седмици

Заплаха за националната сигурност на Република България и Българите граждани които са православни християни и не се нуждаят да им крадът субсидии и Евро фондове от ислямските партии.

26

Малка тайна

преди 2 седмици

В България няма по люта етническа омраза както на турците спрямо роми които се пишат за турци( миллета). Първите с основание или не считат, че вторите ги излагат и компрометират. Вторите знаят , че ги презират и подиграват и им отвръщат със същото но по прикрито. Антагонизма помежду им е страшен. На какви работи се нагледах в казармата, не е за описване. Това беше някаква дива кръвна вендета без начало и край. И българи и роми от другите кланове се чудехме и маехме.

25

Хляб и зрелища

преди 2 седмици

Един кьотек пред избирателната комисия ще реши проблема.

24

И какво, ако

преди 2 седмици

ДПС Доган не се регистрира? За Шишо ще гласуват само ромските купени махали и роднините на "новите" депесари. При тази активност може да достигнат 4% процента, но определено това е началото на края на епохата Пеевски.

23

НЕУТРАЛЕН

преди 2 седмици

Засега 2 ДПС-та: ДПС-Ново начало и ДПС-Доган. Впоследствие поради липса на пари (скръндзави деребеи, арестуван Вълк, заличаване на Доган от бордове) остава само Ново начало. Това е обективно. Сега, ако искате врели-некипели, ще ви кажа: ааа, как, ДПС е Доган...

22

Един Българин

преди 3 седмици

Не отписвайте Свинкя! Тя държи съда и реално само тя може да си вземе необходимия документ. Ако Доган наистина е взел решение без кворум, то то е недействително пред съда. Някой да е опитвал да се бори със съдебната система у нас? Аз пробвах, но понеже не съм дебел и мазен ми казаха че няма да вкарат избирателите на дпс за затвора за да могат да гласуват. п.п. За регистрация на дпс на Доган няма време преди тези избори.

21

Анонимен

преди 3 седмици

Световни мъки е тежнения че видите ли Пеевски повече няма шанс за парламент и депутат? А медиите които купи ронят ли ронят крокодилски сълзи че го няма бащата във властта и сега няма кой да съди Президента . Всички *** поддържащи Пеевски с него в панделата да ходят. Защо го прикриха за Магнитски и не го споменаха?

20

Анонимен

преди 3 седмици

ЦИРК!Това което се случва в ДПС е олицетворение на цялата политическа система в България! И единствените виновни за това са НЕгласуващите!

19

Ново начало

преди 3 седмици

Разбира се, че Доган ще запази своето ДПС, поради довода за етнически мир. Пеевски най-вероятно ще учреди нова партия с наименование от рода на "Ново начало".

18

Алекс

преди 3 седмици

Става интересно.Изглежда решението на ЦОБ на ДПС за изключването на Пеевски и останалите е взето без необходимия кворум.

17

Ужас

преди 3 седмици

Явно се цели разпалване на гражданска война, ако дпс на доган не получи регистрация на изборитеМисля, че дебелия е бита карта вече

16

Нито едно от

преди 3 седмици

Де.ба ПСето няма бъдеще във България.Директно в канаАЛА.

15

Анонимен

преди 3 седмици

Да ги разделят на две партии. Движение за Права и Сараи и Движение за Пеевски и Свободи. Да си поделят гласовете.

14

радомир

преди 3 седмици

Какво значение им? Все едно правоверните ще тръгнат да гласуват за ДПС Пеевски? Никога.

13

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен, к.8 Две ДПС-та няма. Има едно ДПС - на Агата, а Делян от вчера е изключен от ДПС. ДПС-Делян Пеевски НЯМА.

12

Пешо

преди 3 седмици

Е как, ще има дпс-2024 и ДПС Кърджали, в България вече сме го гледали този филм

11

Анонимен

преди 3 седмици

След колко време СГС ще реши? И после при несъгласие с отсъденото започват съдебни дела във въззивния съд . А времето си върви и Делян е без партия

10

Анонимен

преди 3 седмици

Ако принципът първи по време е решаващ за регистрацията в ЦИК, се чудя защо още няма спящи групи и от двете дуписета пред ЦИК, да чакат 2 септември