450

Анонимен

преди 2 седмици

Американите ще се научат да ядат сарми... ;)

449

Анонимен

преди 2 седмици

Дайте на Украйна същите оръжия с които разполагат руснаците.

448

Iordan Ivanov Douser

преди 2 седмици

ВНИМАНИЕ ЗАБРАНЯВА СЕ НА ПАПАТА ОТ ВАТИКАНА да посещава други страни..МАсови убиици окупират посетените от екипа на ПАПАТА страни и провеждат жесток терор след декодиране. Experts must to make tests about WAr terror anti SYRIA,ANTI LYBIA,ANTI IEMEN, ANTI IZrael/ GAZA, ANTI RUSIA / Ukraina, Rossia..ДА не се допускат посещения .. ВКЛ В БЪлгария нищетата у нас се води от масов убиец проникнал от Ватикана с папата .Вижте последни посещения !!!Ограбват милиарди без наказано милиони без работа..

447

IOrdan Ivanov Douser

преди 2 седмици

ВНИМАНИЕ ЗАБРАНЯВА СЕ НА ПАПАТА ОТ ВАТИКАНА да посещава други страни..МАсови убиици окупират посетените от екипа на ПАПАТА страни и провеждат жесток терор след декодиране..Войната срещу нашия братски народ в Русия - Украйна се води осеобенно жестоко от обсебващ стотици милиони едновременно масов древен убиец. Обсебва подставени на власт вкл в Киев/2014, КРемлин ру 1999, БЕЛия дом 2019 // МАсовия убиец не реагира на проникване на войски на територията на РОССИЯ.. курск..

446

Анонимен

преди 2 седмици

Кво значи "враг будет разбит"? Може би имаш предвид "враг будет разгромлен"! Копейките не понимают руски!

445

ЗЕЛЕНСКИ

преди 2 седмици

Внимание! Горит Москва! Наше дело правое, враг будет разбит, победа будет за нами!

444

Анонимен

преди 2 седмици

Това стихотворение, песен дето си се постарал да напишеш отдавна не е актуално, особено в ситуацията създадена от агресора! Не е упоменато кого визираш! Допускам, че може би визираш Украйна!

443

Анонимен

преди 2 седмици

Човекът кoнь (кентaвър) навярно иска да каже че войната ще се разшири на изток в Азия!

442

Алекса

преди 2 седмици

Въпрос на време е да се превърнем в радиактивна пепел ! Живейте си живота ден за ден жалко само за децата и тези които няма да се родят ...човешката глупост е по голяма от Вселената !

441

анонимен

преди 2 седмици

Това изкопаемо на снимката, човек ли е?! Гледа като вампир и се зъби на целия свят! Вижда, че животът му е изтекъл и иска да завлече колкото се може повече хора в отвъдното! Същото иска и Путин! А руснаците мълчаливо изпращат децата си на фронта, за да ги убиват! Не народ, а крепостници!

440

Стига бе

преди 2 седмици

Сега пък Китай ли ще нападат ?

439

Анонимен

преди 2 седмици

Укрите са на пух и прах! Се рат директно в гащите си.

438

Анонимен

преди 2 седмици

Кондьо усеща разпада, само да ферментират и кавказките републики и ще бягате на запад за убежище, този път на никой няма да му пука при кой ще отиде ядрения арсенал;)

437

!

преди 2 седмици

Тя тая война ще засегне всички, само не и русия :). Тези я са гъкнали и са хръкнали!

436

Сата НАТО

преди 2 седмици

До Анонимен...САЩ се включват и в двете войни след като виждат кой печели -----///----- Ти си мало умен и агресивно тьп.

435

Оффф

преди 2 седмици

Нема по лоши хора от руснаците.Тия не требва да се допускат до Европа.Тия са много а много нагли същества като тоя на снимката.Тия като тоя и ония малкия хора направиха така че вече мразя и ненавиждам и руснаците който живеят тука от 50 години.Да си заминават в русия.

434

ВСТАВАЙ СТРАНА

преди 2 седмици

ОГРОМНАЯ, ВСТАВАЙ НА СМЕРТНИЙ БОЙ, С ФАШИСТКОЙ СИЛОЙ ТЕМНОЮ, С ПРОКЛЯТОЮ ОРДОЙ

433

Анонимен

преди 2 седмици

До До 432САЩ се включват и в двете войни след като виждат кой печели, тъй че за съюзници е трудно да се говори. Включително се налагат излишни руски жертви, за да се спасят амерканските войски след дебаркирането им в Европа, което само затруднява руските действия, което хич не е в полза не само на Русия, но и на всички останали, с изключение на Германия...Да не говорим, че вече не само в САЩ, но и в останалите им колонии не се говори нищо отрицателно нито за фашизма, нито за копирането му.

432

Ко речи

преди 2 седмици

Не ми стана ясно: Какво означава световна?

431

НОВИНИ от ФРОНТА

преди 2 седмици

230 ЦИВИЛНИ КОЛИ СА УДАРЕНИ ОТ РУСКИ РАКЕТЕН УДАР В КРИВОЙ РОГ