377

Buba

преди 2 седмици

Свалете тази фалшива новина! Жълт сайт станахте!

376

Джо

преди 2 седмици

До 353: те са си купили групов билет.

375

Анонимен

преди 2 седмици

415- Да, прави сте- има проекти, те се изпълняват и сега искам да подчертая какво е състоянието не на милионерите, милиардерите- в Китай по ФОРБС са над 700 милиардера, Индия над 500 милиардера, в Русия около 76милиардера, а работниците, пенсионерите, хората които с труда си правят така, че милионерите/милиардерите да пълнят сметките си а те да живеят в огромен ГУЛАГ- в Китай работният ден е 13 часа, мин пенсия29.50лв, средна 46лв- и това в най мощната световна икономика- това е гавра!

374

Ебах ти идиота

преди 2 седмици

"бъдещето е в Азия и това се вижда отвсякъде през последните години, а БРИКС е едно от най-добрите неща...." си. мУтрофановнЪ, ти ли си?

373

Анонимен

преди 2 седмици

Според данни на Бразилското министерство на здравеопазаването за периода 2000/2007г са извършени над 250 операции за смяна на пола- а Бразилия е в БРИКС.

372

Анонимен

преди 2 седмици

Китай произвежда тонове синтетика която влиза в синтетичната дрога- залели са света и хиляди мъже и жени загиват от Китайската дрога!

371

Анонимен

преди 2 седмици

Смяната на пола в Бразилия е безплатна медицинска услуга- август 2007г федерален съд на Бразилия излезе с решение, че смяната на пола Е ГАРАНТИРАНО ОТ КОНСТИТУЦИЯТА! А БРАЗИЛИЯ Е В БРИКС!

370

Анонимен

преди 2 седмици

405- БНТ- 1.7. 2024г- ШЕСТ ТОНА СИНТЕТИЧНО ВЕЩЕСТВО ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА НАРКОТИЦИ Е ЗАДЪРЖАНО В ИТАЛИЯ! НАЙ МНОГО ОПЕРАЦИИ ЗА СМЯНА НА ПОЛА СЕ ИЗВЪРШВАТ В ЮЖНА АФРИКА И БРАЗИЛИЯ- А ТЕ СА В БРИКС!

369

Анонимен

преди 2 седмици

До Коста е визионер- може би си прав и сега питам ако Визионерът види, че майка му получава пенсия от 29.50лв/ като в Китай най мощната световна икономика член на БРИКС защото се е осигурявала на мин заплата- работила е като чистачка ще иска ли БГ да остане в БРИКС където работниците са без права- в Китай работният ден е 13 часа, а над 30 000 000 Китайци комунисти живеят в дупки и пещери- чакат светлото бъдеще! Ние оставаме в ЕС- копейкините в БРИКС...

368

Анонимен

преди 2 седмици

В най мощната световна икономика- комунистически Китай- работният ден- 13 часа, мин пенсия- 29.50лв, средна пенсия- 43лв, най евтино в световен мащаб е работната ръка- нека Копейкини и Олигарси се ориентират и останат там, ние в ЕС! ИцоХазарта чии интереси защитава в ЕП- на обикновенните трудещи се или на олигарсите, които ни искат в Брикс и нископлатени роби?!

367

Анонимен

преди 2 седмици

Еврожeндъри, смъркайте през нослето Прашеца на Дебилона Чалгаpkaта и не си навирайте прашалясите носове в чуждите дела. Анaдънмy?

366

Анонимен

преди 2 седмици

Коцето вече пусна поканата от организаторите, нищо не са плащали. Пък и не виждам проблем, тяхна си работа. А тук ви управлява Ш0пapa пеевски, мазния Шиибaняк от Банкя и киро Лудия Пелтек. И к'во стана, цъфнахте и вързахте, нали? Аре, у лево! Нещасти и3мekяpи.

365

Коста е визионер

преди 2 седмици

Костадинов гледа поне 20 г. напред. Интересува се от Китай и Русия, защото там е бъдещето. Евроатлантиците могат само да му дишат прахта. Ако има кой да изправи на крака България, това е само Възраждане.

364

рушняк и русофил

преди 2 седмици

са легитимни военни цели за НАТО в България.

363

пияница мистик

преди 2 седмици

Ахахахахаха, били поканени, ама са си платили да идат :))) Този лъже точно като Максудски ром, какъвто всъщност е. Нормално за техния етнос. И каква работа имат политици от българска партия, тъй като ние сме член на НАТО и ЕС на форум на БРИКС? :)))

362

Каскетя

преди 2 седмици

Що така ве, тавариш Копейкин в матушката ви плащате с мръсни империалистически долари? Що не платихте в рублеЙ ве или ги пазите защото са много ценни? Май късокракия бАгатир станал много алчен ве!

361

Анонимен

преди 2 седмици

Богаташи.

360

Даммм

преди 2 седмици

За рашките ***,Татарстан,Узбекистан,Таджикистан са все колонии с обслужващ персонал нищо повече .Е и пресни куч.и като Костадинов и Сидеров

359

Анонимен

преди 2 седмици

И що да не са платили Москва е скъп град ,в една насрана Македония нощувката е между 50 и 200 евра,колко кзахте 2500 лева =1250 евра тоест седмица нощувки _пътя а ще ядът кво?

358

Анонимен

преди 2 седмици

Путин дори не подозира за съществуването на тези, а в Русия вече едва ли някой го интересува, че има държава България, за съжаление вече не сме фактор в нищо.