49

Асен

преди 2 седмици

Да ги изпращат на Нетаняхо,само той има адекватно решение за справянето с тези скакалци

48

Anonim

преди 2 седмици

Да,ще ги изпращат в България.Ще ни превърнат в арабско гето.Изобщо не трябва да бъдат допускани в Европа.Да си ги връщат в Афганистан и Сирия

47

Анонимен

преди 2 седмици

Да, ще намерят решение, като изпратят всичките в България и Гърция . Това не е решение, а замитане на проблема. Нали Вие ги поканихте да идват , а не Ние, защо сега ще ни ги трапосате тука?

46

Анонимен

преди 2 седмици

Е как ве! Либерастите са спасителите на света. "Крайно десните" са виновни за всичко. За това че Германия е на колене, за това че дегенерастията е на върха в момента, за това че Русия не продава ресурси на западн(ал)а Гейропа, за всичко са виновни "крайно десните". За това че тези отпаддддъци съсипаха целия свят, семейство, вяра, училище, морал....само извергите либерасти не са виновни - дядоебеца макаронов некрофил, урупсиятаФонДерЛайняната, боклукаШмулц и всички подобни Г Н И Д И

45

Анонимен

преди 2 седмици

Аааааа това ще противоречи на евроатлантическите ценности! Не може да се спират ядрени физици, инжинери и лекари по границите!

44

Анонимен

преди 2 седмици

НСИ- пътуване на Български граждани за м юли 2024г- в ЕС- 517 000, в Германия- 55 800, в Русия- 570- защо в Русия най малко- давайте русофили, колейки защо спите?

43

Анонимен

преди 2 седмици

2026. Третата световна току що е свършила. Руските войници триумфално влизат в Берлин и се обръщат към един арабин - извикай немците, да им кажем че ги завладяхме отново. Арабинът се почесва по главата - и откъде да ги намеря сега тия немци?

42

Бай Иван

преди 2 седмици

Психопатите от пплгдб+ се съгласиха да ни връщат целия си криминален контингент от такива питекантропи когато и колкото си поискат у нас, сега ще ги настаняване в домовете на имбецилите гласували за тях ;)

41

Христо Христов

преди 2 седмици

Когато и да бъде унищожена германия все ще е късно.

40

Анонимен

преди 2 седмици

Канят ги, посрещат ги с "Добре дошли", а сега "по-бързи депортации в други страни от ЕС" . Не са ли нахални и безотговорни. Миналата гозина е имало 5000 намушквания с нож в Германия. По колко намушквания на ден прави това??? Ако ги изпратят в България, веднага им осигурете работа в свинефермите, за да докажат, че не са ислямисти. Иначе, обратно в Афганистат и Сирия.

39

Анонимен

преди 2 седмици

"Федералната министърка на вътрешните работи Нанси Фезер и федералният министър на правосъдието Марко Бушман също заявиха, че правителството ще обсъди нови мерки в борбата срещу ислямизма, по-бързи депортации в други страни от ЕС".................Ще си ги държите в Германия. Вие си ги поканихте.

38

Анонимен

преди 2 седмици

Хей! Важното е че се отърваха от гадните българи и румънци, нали?

37

Stoyanov

преди 2 седмици

"Ще се депортират ли по-бързо нелегалните мигранти?" - Че те легалните са същите , каква е разликата?

36

НЯМАМ МНЕНИЕ

преди 2 седмици

ИНТЕРВЮ с ДЪРТ мюсюлманин гледах директно от домът му в Ливан град Бейрут и ще го цитирам по памет:.........."Ангела Меркел ги поканила арабеските да и ходят на гости в Германия и единият му син тръгнал от Ливан и се удавил в Средизомно море а другият му син пак нещо беше умрял и ДЯДКАТА арабин от самият ЛИВАН се накара на Ангела Меркел"...........АДЖИБА.......Съчуствам му на нещастието на ДЕДОТО арабин НО в АРАБСКИТЕ ДЪРЖАВИ на ВСЕКИ СВЕТОФАР ли ИМА залепен ПЛАКАТ че Ангела Меркел ги поканила?"

35

Реалист

преди 2 седмици

До Архиваря: Мнозината анлализатотори смятат грешно. UK се опитва да шмекерува понеже се дави от навлеци мислиманти, бързо влошаващи се икономика и живот и се опитва да прехвърли част от бремето на глупавата си политика на ЕС. Но швабите и французите не са вчерашни по отношение на UK и ако го приемат обратно в ЕС ще е при лоши и много унижаващи условия.

34

ИЗЛАГАЛИ ГИ

преди 2 седмици

Наскоро имаше МИТИНГИ в Германия на афганистанци,араби и прочие че ИСКАТ СВОБОДА и ДЕМОКРАЦИЯ в Германия а НЯМАЛО НИКАКВА Свобода и Демокрация в Германия....ФАКТ.......ЛЪЖЕЦА и МОШЕННИК,ИЗМАМНИКА ДЖОРДЖ СОРОС ГОЛЯМ ГЛОБАЛЕН ТЕНИС ШЛЕМ направи то ест ПРЕКАРА АБСОЛЮТНО ЦЕЛИЯТ СВЯТ

33

Анонимен

преди 2 седмици

А какво?! А после АзГ били десни реадикали? Сега изведнъж на "управляващите" им дойдоха същите идеи...М било демократично и правилно... няма такива нагляри..щото им запари под 4-буквието

32

Анонимен

преди 2 седмици

Намерете за коментар германските активисти, които преди години дойдоха да ни режат оградата и да скандират че "бежанците са добре дошли тук".

31

Анонимен

преди 2 седмици

"Европейската комисия няма да финансира оградата на границата между България и Турция, защото смята за стена всяко гранично съоръжение, което препятства пресичането на границата. Това обяви говорителят на Комисията Ерик Мамер в петък, 27 януари."

30

Анонимен

преди 2 седмици

Не! Това само потвърждава нашите ненормални европейски "ценности".