31

Очевидно

преди 2 седмици

Спросоидните организации вилнеят с пълна сила в цяла Европа, включително България.

30

Запозната

преди 2 седмици

Каквото и да говори този/тази/тези по темата трябва да се счита за изключително манипулативно. Та това чуди живее на семейни начала с мъж!

29

Математик

преди 2 седмици

Интересувайте се учителите на вашите деца и психолозите в училищата на какви обучения ходят, какво е съдържанието им и кой ги организира и спонсорира.

28

Обективен

преди 3 седмици

Целта на ЛГБТ е да няма традиционни семейства ,съответно да няма деца , съответно ,да се ликвидира популацията на човечеството. Няма деца - няма нужда от учители. След години учителите ще разберат какво е бумеранг. Но ще бъде късно,защото цяло едно ,а може би и повече поколения ще носят последствията на " свободата да избираш какъв да ти е пола".

27

Хмм

преди 3 седмици

Тука половината дето пишете май не се интересувате много от децата ви какво правят в училище? Знаете ли за какво си говорят въобще? Знаете ли какво ги интресува? Знаете ли че от 4 клас си изпращат филми за възрастни - и тука говорим за всякаква ориентация. Защо да не се говори? Или викате като не говорим, то не съществува? Май предпочитате щерките ви да ги правят на пастет като по филмите без да ги уважават... А не дай си боже да се окаже сина ви от другия бряг... тогава какво ще правите?

26

чамовица

преди 3 седмици

а, бре, юнак, майсторе на късия разказ, я вземи че си заведи вниците в тая общост за една седмица да им похортуват, и тогава да те видя какви ще ги редиш! а , умньо, става ли, или си големец само на приказки?

25

Анонимен

преди 3 седмици

Защо от лгбт движението откраднаха дъгата точно от децата? Замислете се!!

24

Връщай дъгата бе

преди 3 седмици

Върнете дъгата на децата бе извратеняци с вас! Първо си присвоихте детския символ, а сега искате да заробите и изкривите и детската психика. Това ще стане ама в друга държава, не в нашата!

23

Спдомити нямате срам

преди 3 седмици

Содомисти, не ви ли е срам бе? Да искате да зомбирате децата. На Илонката Мъск сина го зомбирахте и си смени пола момчето. Това вече преля чашата.

22

Анонимен

преди 3 седмици

Всички се изредиха да ни обясняват, как нямало пропаганда, ама закона щял да ги накара да мълчат. Ти да видиш! Това ли са "най-умните" хора, дето щели да замълчат?

21

Анонимен

преди 3 седмици

Айде, директора да се провери за педофилия и дали не е допуснал монтиране на скрити камери в тоалетни, бани, съблекални в учебното заведение. Не може ей така случайно да защитава нпо-тата.

20

Анонимен

преди 3 седмици

Който директор вземе пари и пусне геей пропагандата в училището си просто ще остане без ученици! Родителите ще изберат друго училище с некорумпиран директор и традиционни, а не джендерски ценности!

19

Анонимен

преди 3 седмици

Всичко, което е забранено е 2 пъти по- интересно за учениците. При соца беше така. Така че информацията която учениците могат да получат от учителите си по конкретни теми , включ. Лгбт ,не е пропаганда! Това е образователна програма. А ако темата не представлява интерес, значи че те вече са се информирали от интернет.

18

Прав е

преди 3 седмици

Е който не е разбрал,почнаха от попа,сега образоваието и контролът е пълен.А старите си знаят какво беше...

17

Анонимен

преди 3 седмици

Наркотиците и алкохола са им по-интересни. И марковите коли, дрешки, обувки и парфюми

16

Абе

преди 3 седмици

"Покрито мляко котки го не лочат!"-народна мъдрост.Нека да изкореним чуждите НПО-та(включително тия с ЛГБТ насоченост),та да ни е мирна главата!

15

Един Българин

преди 3 седмици

Има интерес в 1ва английска от преди 20г и има плодове. Половината лгбт са плод на пропагнафата в училище. Ние не желаем децата ни да са облъчвани с лгбт про сто тия от малки и неукрепнали психически!!!

14

Анонимна

преди 3 седмици

Браво! Това трябваше някой да го каже публично. Както и че политиците са с крайно кратък професионален път. :))

13

Анонимен

преди 3 седмици

този е стар педдалл, помня го като беше млад педдалл в 119: налиташе и на учители и на ученици!

12

Жижи Аллин

преди 3 седмици

Ами като няма достатъчно пропагандичка, така ще е! Давай да махаме закона срещу ЛАГАБАТЪ пропагандата и НПОтата да почват както си трябва! Какво ми се правят тия ученици, не ги интересулвало ЛАГАБАТЪ? Сега ще ги заинтересува!