259

Българин

преди 2 седмици

Русия ясно се изрази след като натовски воиски влезнаха в Курск няма преговори няма и Украйна при необходимост и сащ и НАТО ги няма

258

Историк

преди 2 седмици

Иска 30% сега, ама както е тръгнало май 100% ще вземе.

257

ПЕНКО

преди 2 седмици

ЗИЛЬОНСКИ -- МОСКОВСКИ АРТИСТ - ЗНАЕШ ЛИ КЪДЕ ТЕЧЕ ДНЕСТЪР ???????? ТАМ ЩЕ МИНЕ ГРАНИЦАТА С РУСИЯ --- САМО МАЛКА ЧАСТ ОТ ДВЕТЕ ЗАПАДНИ ШЛЯХТИШКИ ПЛЕМЕНА /БАНДЕРОВСКИ - МАХНОВСКИ / ЩЕ ОТЦЕЛЕЯТ --ЗА ДА ГИ Ч УК А ЗАПАДЪТ -/ ЛИЗАЧО - ДИМОКРОТЪК - ОРЪЖЕЙНИК -БЕЗ ИДЕИ / ---ЕХ ЕВРЕИ --ЖИВЕЕЩИ В СОБСТВЕН КОНЦЛАГЕР ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ !?!?!?!?!?

256

Анонимен

преди 2 седмици

Ами той има вече 20%. Ако вземе още само 10% вие ще викате ура...!

255

.

преди 2 седмици

Зелето продаде цялата покрайна на БлекРок, а сега реве. Русия не само, че ще вземе цялата покрайна, а и ще я превърне във военен пограничен район - военизирана граница м/у Европа и себе си.

254

.|.

преди 2 седмици

Диалогът се води м/у великите сили, тези които реално водят войната. Този наркаж какво надава вой?!

253

Анонимен

преди 2 седмици

Диалогът ще се води между САЩ и Русия, те ще си поделят Украйна. Да не си мисли Зеля, че някой ще го допусне дао преговори, точно пък него просрочения?

252

Исо Хазара

преди 2 седмици

Зельо, а ти колко даваш?...

251

НЕ Е ВЯРНО

преди 2 седмици

Иска цяла Украйна !

250

Нормално

преди 2 седмици

Русия взема 30% от фалирала демократична Украйна. Е, защото ако вземе 99%, как ще ги хрантути? За 35 години демокрация, украинците деградираха абсолютно щ.

249

Сталин е виновен

преди 2 седмици

Воден от хуманитарни и благородни идеи, Сталин остави да съществуват профашистките режими на ЕС. Днеска НАТОто изпраща германски танкове към Курск! Не четат историята ЕС и НАТОто и тя ще се повтори.

248

Анонимен

преди 2 седмици

Скоро и на 50% ще се молите......

247

Анонимен

преди 2 седмици

Зеля, говори каквото си искаш, но на вчерашната ти пресконференция ясно пролича, че вече си невъзвратим наркоман. Украинците, които са те гледали са в потрес Тоя вече напълно не разбира какво сам говори. Пък и никой няма да му позволи той да преговаря. От него се иска само да праща украинци в месомелачката и да опразва украинските територии, а не да преговаря. Така, че стига хвърлял къчове.

246

Ванга беше права

преди 2 седмици

Антихристът Путин ще дойде от Изток и ще донесе войни,смърт и страдание. Тогава ще бедя спрян от Владимир,който ще възроди истинската Рус. Киевска Рус!

245

Анонимен

преди 2 седмици

Блатния гьол,така наречен Расийска Федерация е пълен със всякакъв азиатски планктон,който за 1000 долара е готов да умре в чужда държава за дрогираното джудже в Кремъл!

244

Анонимен

преди 2 седмици

За първи път в световната история,Атомна държава я дерат на нейна територия!

243

Баба

преди 2 седмици

Не знам, Курск ми харесва на мен, може да се разберат с руснаците. Украйна си задържа Курск, руснаците си задържат 30% от сега каквото са завзели, и мир.Ама Путин три години го гърчат, нищо не постигна, а сега като загуби и територии от собствената си страна, може да му дойде акъл в главата.600 от неговите войничета бяха заловени вчера от Украйна. Браво на малка Украйна, гъчи руснаците от бой, че и територията им взима.

242

Анонимен

преди 2 седмици

Зеленски започна да реве за преговори. Курската авантюра се оказа капан за укрофашистите. Руснаците продължават да освобождават Донбас.

241

НИМРОД

преди 2 седмици

Искал само 30 % от Украйна?!! ЗАЩО НЕ ЦЯЛАТА УКРАЙНА БЕ ***?!! Заради Хазарския каганат ли?!!

240

Христо

преди 2 седмици

Защо да я иска ,та той я има...