12

Анонимен

преди 3 седмици

Е,като не всичко е пари ,какво е ! Целият живот е пари ,просто хората не признават! Трудно се отказва на големите клубове,а и Томаш е цесекар!

11

Ченфов

преди 3 седмици

Томаш Нова Година няма да я посрещне в ЦСКА-София. Отбор без никакво бъдеще само някакви диви *** ходят на мачовете им и ги бият със сопите,като паднат. Томаш, Томаш, не всичко е пари, приятелю!

10

Голяма грешка

преди 3 седмици

Мисли си че нещата ще се развият по неговия начин. Истината е, в момента в който сложи потписа си и ще почнат да му казват кое и как трябва да стане. Той Сепсич може би също да е бил не лош стреньор? Поне не чак толкова лош. Но това е в което влиза е ЦСКА, там има интриги, вътрешно напрежение, доноси, завист, борби за кокала, и естествено доста шефове - над треньора, които често знаят по-добре от треньора, пък после си противоречат.

9

Анонимен

преди 3 седмици

И В Б ГРУПА ИГРАЯТ ФУТБОЛ. ПЪТНИЦИ СА.

8

Анонимен

преди 3 седмици

СЛЕД 5 МАЧА И ТОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ ТОМАШ Е ВЪН ОТ ЧЕРВЕНИТЕ *** КОИТО РАБИХА ОШЕ ЕДИН ПРОВИНЦИОНАЛЕН ОТБОР, ПОДЛО МНОГО ПОДЛО ПОСТЪПИ ТОМАШ

7

Карачанаков

преди 3 седмици

Е стига ве не е ли ред на Стойчо Младенов,после Любо,а след това двама,трима сърби?

6

До Бебо

преди 3 седмици

Боксовете на Левски, Лудогорец, и т. н. да не са по - различни?

5

Бебо

преди 3 седмици

Всичко е за паричките. Боса на цска не беше ли пандизчия от враца, а сега е образцов хазартен шампион.....ще се поизчистат с трансфери едни пари....ох български футбол. Сетих се за Стойне Манолов, не знам защо.

4

Анонимен

преди 3 седмици

Ще стане като Сталн и Жуков. Един кадърен офицер, оцелял чистката и някак глада и студа в сибир, Стали го връща когато къщата му гори, онзи му я оправя с много мъки и когато вече си е свършил работата и не му трябва повече Сталин убива Жуков. Ето това е истинска червена идея. В действие. Томаш, дано не сполетиш съдбата на Жуков. Жалко защото си кадърен, пък те използват.

3

Анонимен

преди 3 седмици

червеното "семейство" на Томаш го изрита. Не му предложи договор, много години го дъра навън. Сега той им се връща, като малкото кученце което го ритат ритат, но то гледа жално и си проси и се радва на малкото подадена ръка от стопанина. Пък стопанина го гледа само с корист.

2

Няма изненада.

преди 3 седмици

Червен треньор, морал няма.

1

Анонимен

преди 3 седмици

Томаш си е цесекар по рождение. Гларусите какво искат-да се откажат от семейството си?