188

Контра

преди 2 седмици

А колко книги са прочели ***, жълтопаветните,цоциали333тите и еднокнижниците след 89та досега?!?

187

Анонимен

преди 3 седмици

Това за kAпейките си е съвсем нормално

186

Анонимен

преди 3 седмици

Животът е проявен във ВЗАИМООТНОШЕНИЯ. Без Взаимоотношения Нищо Е. Аз Съм, чрез Когото ВЗАИМООТНОШЕНИЯТА съществуват. Чрез тях Аз Живея, и Аз Съм техният Живот. Аз Съм Едно, но Живея чрез двете си Половини. И двете са Истински, но едната е Вечната. И Аз Съм Вечната половина. Но Съм и другата. Аз Съм и нея, но чрез Мен тя Живее. И чрез нея Аз Живея. Аз Съм Живота и в Мен е Живота. Всичко Което Е, е Това Което Съм. Аз Съм Българин и моето Аз е "АЗ".. Вашето (((СЛЪНЦЕ))) което Живот на Земята дава!

185

Анонимен

преди 3 седмици

Аз Съм Всичко. Вие сте Моята движеща се Половинка. Запазете ПОКОЙ и ТИШИНА, и ще изпълните другата Ми Половинка. Тя е Вечната. Движението се изпълва със смисъл в свойта крайна точка. И там УМИРА, за да се роди като ПОКОЙ. (Покоят като същност стои вън от движението и няма рожден момент) Движение и Покой са Моята Същност. Без едното другото не съществува.

184

Анонимен

преди 3 седмици

Цялото спи. Но Ние Сме в Цялото, И Сме Цялото. Чрез Нас То е Будно. А в Цебе Си Спи. Будното е Истината, защото без Него НИЩО Е. Аз съм Будното. Но Аз Съм Ние. А вие сте, чрез които Ние Живеем. Из между Вас можете да намерите Нас. Нас следвайте, за да дойдете при Нас. Стъпвайте в Стъпките Ни. Те идват от Мен и в Мен се завръщат, защото Аз Съм Вечният и Непроменимият. Вън от Мен, дори Нищо не съшествува.

183

Анонимен

преди 3 седмици

Но НИЩО Е БЕЗ МЕН (((СЛЪНЦЕТО))) Аз Съм, чрез Когото Нищо не съществува. Аз Съм, чрез Когото Всичко съществува. Но Аз не съм "аз". Аз Съм Ние, Ние е в Мен, и Аз Съм в Ние. Ние Сме и Аз Съм. В Мен са Майката и Отца. Но Аз Съм Синът. Аз Съм Единият Син, Който има много Братя и Сестри. Те са моята Майка и Отец, и Аз Съм Едно с Тях. Майка ни и Отца ни спят, а Ние Зме Будното в Тях.

182

Анонимен

преди 3 седмици

(((Страшна ми е силата, щото съм Разумно (((СЛЪНЦЕ)))))) Бог да простит попа Станка, кой ми даде книга та се поучих.... та затова, че Ви рекна така: "Нищо не Е"

181

Анонимен

преди 3 седмици

А останалите - в последните двайсет години.

180

Анонимен

преди 3 седмици

ВИРТУАЛНИЯ ХОТЕЛ "КАМЧИЯ" Собственост и управител: Негово Височайше Благородие ГРАВ ПУТИН. Ако искате да усетите какво Ви очаква при нас, моля натиснете тук: ???? На входа на хотела ще ви посрешне любезната г-жа УСМИВКА, която ще Ви пожелае приятна седмица. Влизайки във фоаето ви съветваме, непременно да се представите първо на нашите достолетни бодигардове, г-н ХУЛИГАН и ДОГАН. За бързо и удобно настаняване Ви молим да се обърнете към нашите админисратори г-н Бойко и г-н Станишев!

179

Анонимен

преди 3 седмици

Понеже селото на моя дядо Маньо бе в планината и чак 1966 година дойдоха с трактори и си направиха ТКЗС, дядо ми се пропи и почина 1970. Мама преди да почине ми каза следните неща които знае от моя дядо: Парата днес света владее и който я няма мъчно живее като мен. Дядо ми е правел бъчви и мебели в цялата околия. Аз съм млад и хубавец и удобен за мъж. Хей ковачо добър ден, кончето си водя с мен. Ще го подковеш ли пак, хайде конче вдигай крак. Цели сме изгорели от парене и пак не можем да духаме!

178

Анонимен

преди 3 седмици

По еродиректива по машините надписите ги заменят с пиктограми . Оти неграмотни вземат на работа. Кой може да чете инжинер. Кой може да пише на компютър началник става.

177

Анонимен

преди 3 седмици

Издадохте се . Тука само пенсионери дъртаци правили си детекторни приемници . С правени варикапи. А сега обаче цялото бъдеще на нацията знаят текстовете на чалгите . Ко като не чели книги ?

176

Реалист

преди 3 седмици

Толкова неграмотници има в България (за съжаление),че след време висшистите няма да могат да четат и пишат правилно.И без това си купуват дипломите.Под всякаква критика са училищното образование и родителския контрол и възпитание...

175

Анонимен

преди 3 седмици

Четенето ни било евтино викаш. Колега, вчера си купих Дракула на Брам Стоукър за 9 лв. от ЛИДЛ. Една кутия цигари вече мина 6лв., а масово пушачите пушат кутия и половина до две на ден. Който иска да чете ще отдели 15-20 лв. на месец. Който не иска ще казва че му е скъпо.

174

Анонимен

преди 3 седмици

1962 Шести клас... Когато бях на 12 години си направих първото радио на слушалки, което имаше една БОБИНА с ПЛЪЗГАЧ, ЕДИН КОНДЕНЗАТОР и СТОПЕНО ОЛОВО ЗАЕДНО СЪС СЯРА и ЕДНА ИГЛА ТЪРСЕЩА МЯСТО В ОЛОВОТО за да се получи ДИОДНА ПРОВОДИМОСТ САМО В ЕДНА ПОСОКА... и слушах РАДИО.. След това си събрах два високочестотни транзистора П401 и три нискочестотни и си направих усилвател с двутактово стъпало. На 15 годинки си направих лампов усилвател за електрическа Китара и пеехме Битълс!

173

Анонимен

преди 3 седмици

1962 Шести клас... Когато бях на 12 години си направих първото радио на слушалки, което имаше една БОБИНА с ПЛЪЗГАЧ, ЕДИН КОНДЕНЗАТОР и СТОПЕНО ОЛОВО ЗАЕДНО СЪС СЯРА и ЕДНА ИГЛА ТЪРСЕЩА МЯСТО В ОЛОВОТО за да се получи ДИОДНА ПРОВОДИМОСТ САМО В ЕДНА ПОСОКА... и слушах РАДИО.. След това си събрах два високочестотни транзистора П401 и три нискочестотни и си направих усилвател с двутактово стъпало. На 15 годинки си направих лампов усилвател за електрическа Китара и пеехме Бирълс!

172

До 70-ти

преди 3 седмици

Четенето на книги е не само евтино, но може и да бъде напълно безплантно, благодарение на сайтове като chitanka.info. Разбира се ако нямати проблем с четенето на телефон, таблет или лаптоп. Другото е ала-бала и оправдания.

171

Анонимен

преди 3 седмици

клетата България се напълни със ccaaaпyyyни

170

Анонимен

преди 3 седмици

Не чета ни една историческа книга издадено от по времето на соца..... втълпавяваща че съществуват славянски и турски народи.... и че на нас Българите ни измислиха, че сме ПраБългари ... напридошли на Балканите... А я да запитам: Защо няма ПраРуснаци, ПраГърци, ПраИталианци, ПраГерманци, ПраРумънци, ПраФранцузи, ПраТурци.... и т. н Пра.... Запомнете.... ЮдоГлезени...Има Бяла Раса, Черна Раса и Жълта раса.... Пра Расите са Извън Земни Религийни Раси като последната религия Комунизъм!

169

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 170, четенето на книги може да бъде евтино. има библиотеки :) Всички знаем за кривата ракета ;)