7

VladTepes

преди 3 седмици

Качествени полеви играчи няма - Делев и Десподов са способни само на проблясъци в нападение, българите от Лудогорец, ЦСКА и Левски не показват нищо съществено в средната линия и защитата. Илиан Илиев е доказал умението си да извлича максимума от относително слаби футболисти и е оптимален вариант при сегашното състояние на националния отбор. Манталитетът на победител не помага при липса на класни футболисти.

6

Дико Сашев

преди 3 седмици

Отбор от анонимници. Българският футбол на практика не съществува. Колко години още трябва да минат за да разберат бизнесмените собственици на футболни клубове, че без школите им да произведат нито един футболист, няма как да има футбол в България.

5

Анонимен

преди 3 седмици

Вижда ми се слабичък състав. Само по един от Лудогорец, Левски и ЦСКА в целия разширен състав. Водещите ни по бюджет отбори имат класни българи. Сещам се за един Ивайло Чочев или Спас Делев например - изградени имена в България.

4

Обективен

преди 3 седмици

Успех на мочетата и дано бият и в двата мача, макар че изобщо няма да е лесно.

3

Анонимен

преди 3 седмици

Вярвам на Илиев, но си спомням как съсипа Левски. Селско момче си е... Докара си ceлянчетата от БИроИ и съсипа гранда. Просто няма манталитет на победител. Слаба ракия е. Дано е надскочил себе си, дано. Вярвам, че е.

2

Анонимен

преди 3 седмици

Очаквам добрата серия на националите при Илиян Илиев да продължи, и да запишем 2 победи от тези два мача! Личи си че при него отбора играе далеч по-добър футбол от преди, а тези които ги хейтят го правят така на "стари лаври", без да гледат настоящето

1

Анонимен

преди 3 седмици

защо да си голмайстор като може да си геймайстор ?