41

адвокат Тенев

преди 3 седмици

Я да пресметнеме какви заплати и хонорари ще получават за поредните нищо не правещи и възможностите за кражби и да ги сравниме с всички предишни....

40

полковник Колев

преди 3 седмици

Поредните,да не ги наричам както си трябва че ще ме трият. От 1990год.колко се клеха и какво? Всичко е гавра с народа и поредните далавераджии

39

Роскосмосс

преди 3 седмици

.........Тоя от снимката с прякор на зеленчук........0 s R @........пейзажа по заповед на Москва на която подари милиарди.........Факт!!?

38

Поредното служебно

преди 3 седмици

Около 70 % от хората, които изобщо не гласуват, не ги интересува кои и в какво са се заклели. Просто им гредат поредния сеир на политиците ни и си празнуват с песните на Влади Марков. Аз също си ги харесвам, за разлика от поредния ни смужебен кабинет. Аз си имам собствен офис, а кабинетите им са на някъде си на Дондуков.

37

Анонимен

преди 3 седмици

Не се обяснявайте, а гласувайте оставка на Гламчев от Сметната палата! В нарушение на Закона е да е и на 2-те места едновременно.

36

Анонимен

преди 3 седмици

Всеки път се учудвам защо има толкова много министерства ,а никаква работа не вършат? После почват разни агенции ,комисии и разни дръги службички за богопомазаните чиновници! От де държавата има толкова средства за тази бюрократична машина ? А за здравеопазването и образуванието все немало пари.

35

СПОКОЙНО.

преди 3 седмици

ТЕЯ ЩЕ НИ ОПРАВЯТ. 80 ГОДИНИ ТЯХНАТА ПАРТИЯ Е НА ВЛАСТ. ЩЕ НИ ОПРАВЯТ. ВЯРВАЙТЕ ЧЕ ХУБАВО ЩЕ НИ ОПРАВЯТ.

34

Смех

преди 3 седмици

Заклеха се служебният кабинет "Главчев 2"... И на първите три снимки тиквун и шиши.Не требеше ли Главчев да е там бе или Радев?

33

Анонимен

преди 3 седмици

Изчетох списъка и видях, че Министерство на икономиката и индустрията се оглавява от Петков Николов, с удебелен шрифт. Редакцията, и тази статия ли ще си потъне в правописни грешки, като другите?

32

Анонимен

преди 3 седмици

Министрите ЗА отбраната и ЗА външнитеработи добре да си опичат акъла какво ще говорят и гласуват на предстоящата среща, къдет ще се иска в пряк текст военни от НАТО да действайт на украинска територия, пък било и то под прикритието на обучители. Зеленски въвлиа всички в треавищаето, пардонм не точно той, а инструкторите му отвъд океана, които са и инструкори на УЖ напите военни части. Главчев в началото на първия си мандет смъмри вънпния министър за про-МИРНИ усилия, сага пак ли иска още смъртт?

31

Стига с този Пеевски

преди 3 седмици

Пеевски, та Пеевски! Къде са им програмите, къде са им предложенията на партиите в парламента, че и извън парламента!? Стигаме до абсурди! Абсурдно е да критикуваш персонално представител на дадена партия, коалиция, а ти самият да нямаш програма, а да плещиш само общи, кухи фрази!

30

Анонимен

преди 3 седмици

Заклеха се да направят живота на българите по-добър, нали?

29

Като чета коментарит

преди 3 седмици

Като чета коментарите разбирам защо ние, българите сме все на опашката! Плюем всичко и всички само така за спорта! Не признаваме експертността, експертизата! Повтаряме като папагали спуснати по групите, приложения на Телеграм опорки и все някой друг ни е виновен!

28

NAVY

преди 3 седмици

До MTC;Краси не я мисли, и срещу нея да бягат не могат да я стигнат.Тя със Станишката дадоха БМФ на Домусчиев.По-късно с Николай Василев продаде БТК.Пак тя участва в осигуряване заем от банката за развитие на Домусчиев без обеспечение и т.н.

27

честитУ бУлгари

преди 3 седмици

пак Цялата Враст е в ръцете на ГЕРБ и слугата им ГлавчУ!

26

0808

преди 3 седмици

До Зозо - На първите 3 снимки виждам две пре тлъсти персони с тегло около 150 кг всяка. Затова уважавам Махатма Ганди, той с дрехите тежеше около 40 кг! Повтарям с главни букви: ЧЕТИРИДЕСЕТ КГ.

25

Анонимен

преди 3 седмици

Смеете се на чичо Джо, че бил дърт и изветрял, ама вижте и вас какви изкуфели тикви ви управляват. ТезиМалоумници ще ви раздадат цялата държава на Украйна, заедно с вас, в комплект.

24

MTC

преди 3 седмици

Нашата Красимира Стоянова щяла да оправи БДЖ - смях в залата. Едно дело не е спечелила в кариерата си, но заработва пари за Домусчиев. Всички са като нея в това котило.

23

за 22

преди 3 седмици

До Анонимен...ИМА ЗАВИРАМЕ ГИ НА КОМУНИСТИТЕ В ДИРНИЦИТЕ ЗАЩО ПИТАШ? ТИ ПОЛУЧИ ЛИ ВЕЧЕ? ЧАКАЙ СИ РЕДА!

22

Анонимен

преди 3 седмици

Как върви "демокрацията" маймуни, има ли банани