83

Вероятно

преди 3 седмици

Покривът не е бил предвиден да понесе подобна тежест. Стряскащо е нивото на квалификация на строителните фирми в България. Всеки втори е строителен предприемач, евтини турски материали, пестене на същите, логичен резултат. Десет години е срокът на отговорност за некачествено строителство. Не ми се мисли при земетръс около 6 по Рихтер,около 80% от новото строителство в София ще е в руини. Най-лесните пари и огромни печалби.

82

инспектор Катани

преди 3 седмици

Най вероятно и 'майсторите' извършващи ремонта са учили в НБУ, та затова се е стигнало до тозирезултат

81

Реалист

преди 3 седмици

Нов български строител построил Нов български университет.. Качеството - същото..

80

Анонимен

преди 3 седмици

Каква плоча бе, целия покрив се е струтил.. Господ да му е на помощ на човечеца.

79

Лошо, Седларов, лошо

преди 3 седмици

За съжаление година след година нивото в НБУ пада, тъй като си тръгват все повече качествени хора, а на тяхно място се назначават "наши хора", разбирай ДСБ и ДБ. Дават се курсове на такива, които по закон нямат право да преподават, произвеждат се "наши" доценти и професори. Всеки критичен е заклеймяван . Жалко работа. Една шепа провалени политици са решили да превърнат НБУ в нещо средно между първична партийна организация и партийна школа. За по-сигурно се премахнаха всички изборни длъжности!!!

78

Анонимен

преди 3 седмици

Ясно като бял ден е,че волтаичния парк е причината за пропадането на покрива.Когато е правена плочата на покрива,не е смятана тежестта на нови допълнителни строителни работи! А ремонта ,който тече, е ускорил процеса .

77

Анонимен

преди 3 седмици

Да се ЗАКРИЕ никому ненужен университет.

76

Анонимен

преди 3 седмици

"Проверете си колко светила от СУ отидоха посока НБУ и кой обира титлите в състезателното програмиране и олимпиадите по информатика и математика." - :))) Хайде ти вземи сам да си провериш. От НБУ няма даше и 1% които да са "обрали" титли в което и да било състезание или олимпиада по математика и информатика. Повтарям, нито 1%. Дори децата от ПМГ-тата в цялата страна са по-добри от студентите в НБУ. Голям виц каза. Признавам те! Явно комендианти бълва доста това НБУ! :))

75

VladTepes

преди 3 седмици

Големият проблем в НБУ са ниските изисквания - нереално е преподавател да скъса дори половината студенти. За сравнение в държавните университети по Теорична електротехника, механики, Дескриптивна геометрия, Теория на управлението и т.н. скъсаните достигат до 90%.

74

Анонимен

преди 3 седмици

85 а ти недей да симулираш , просто си един от тях и много добре го знаеш. Няма кой да заблудиш. Всичкото ви е такова- тролене и симулации. Пърформанси разни по медиите.

73

Анонимен

преди 3 седмици

В нбу са разни дбендър философчета статисти журалисти артисти и псевдохудожници , за никакви управленски кадри не може да става въпрос. Тях ги управляват. Всичко което излиза от там са платени протестъри защото след 5 години им измислят звания и титли и ги назначават по фондациите и поръчковите медии и флашмоб циркове.

72

добре че

преди 3 седмици

има хора завършили по държавните вузове. Иначе нямаше от къде да се намират заплатаджии и бачкеpи за таван 2к на месец. А мениджъра ми, PR-ката са ми от НБУ, щото стават за нещо е не са като от оксфорд, но на фона на другите пaляци биват.

71

Анонимен

преди 3 седмици

71 чети чети- Богданов се защитава с текст, в който не отрича сътрудничеството на Държавна сигурност, но го обяснява с фашисткия произход на баща си Иван Богданов, клеймо, което трябва да изкупва.Освен това доскоро на сайта пишеше че стипендиите се плащат от Сорос. И като видиш кои "преподават" такива като Емил Джасим и Найотицин и Дайнов, все политически обвързани с легализирането на джендърите и тревата,със спонсори "финансово грамотни" криптоизмамници

70

Анонимен

преди 3 седмици

71 айде чети "културоведа" През 1990 г. Богданов е съучредител на Фондация Отворено общество и Председател на нейния Управителен съвет (до 1997). През 1990 г. учредява и председателства Дружество за нов български университет, а през 1991 г. създава Нов български университет като продължение на Дружество за НБУ. Комисията по досиетата обявява за първи път името му сред сътрудниците на Шесто управление на бившата Държавна сигурност през периода 1978 1988 година с псевдоним Николов

69

Анонимен

преди 3 седмици

71 на Сорос свърталището ли ми хвалиш, къде през 15 минутки се пафка тревица?

68

Аз

преди 3 седмици

До 66. Проблемът е, че въпросните коментиращи няма как да съберат 2к за една година, при условие, че имат ниска финансова култура. Дават си парите за лимонада и цигари и после искат образование за 20 лв на семестър, а тези, които сме си платили за курсове, обучения и университети сме си "купили" дипломите. Няма как да обясниш на такъв човек, че НБУ не е бездънна яма, в която има място за всеки, извадил "крупната сума'" от 2к на година.

67

Анонимен

преди 3 седмици

ас сам сас виши.от унсс.само враскари наемат на работа ас сам грамотен имам диплома висиш сам.от нбу има само враскари товае.намене шанс никои неми даде заштото несам враскар и карам сига баничарката това е животат е несправидлив.

66

доктор Ох

преди 3 седмици

Идеите, които създава и развива, далеч надхвърлят капацитета на средния "т р о л" в dnes.bg.

65

Ж

преди 3 седмици

До 64. А представи си коментиращите тук какви сте щом дори и не сте помирисвали университет. ;)

64

доктор Ох

преди 3 седмици

НБУ е много добър университет. Идеите, които създава и развива, далеч надхвълят капацитета на *** в dnes.bg. Не очаквам да ги разберете. :) Първата българска PR агенция у нас е създадена от студенти от НБУ. И много други интересни науки от демокрацията. Комунистите не могат да го простят това (че са такива *** и такива неща сами не могат да измислят). Вие също. :) (Повечето от вас.)