23

Анонимен

преди 3 седмици

Ох, на Рундя болонката! И тя като Слафчу Малкото "мразче" все гледа и прашинка да не падне върху пРЕЗИЛа, белким я назначи в Конституционния съд!

22

1950

преди 3 седмици

Я БАБЕТ ДА РАЗКАЖЕ ЗА БОТАЖ!!!!!!!!

21

ha

преди 3 седмици

По време на парламентарна криза Президентът - който и да е - е единственият легитимен. Ако ще и да е Дилян Пеевски. Ама не е той. И другите неизбрани власти , а назначени(прокуратура , съд , бопове и други слагачи( или купени) ,медии - (да не изброявам) да си не и мислят .че имат власт. В панделата при на бай Ставри умуиката и да чукат камънье. Да не мислят да седят в дооган-сарай. На сокола ще му извадят таш*ците.

20

Ivza

преди 3 седмици

Кажи го направо с пословицата,каквото повикало,такова се.......

19

Анонимен

преди 3 седмици

Заради президента в момента плащаме по милион на ден, следващите 13 години, всеки божи ден. Как да не му ограничат властта...

18

До 11

преди 3 седмици

Не бе, казва го достатъчно ясно, промените в конституцията станаха въпреки съветите на всички от юридическата гилдия, и сега им се радваме на резултата, ВНС беше приело ясно, че не е редно правителство и партия в оставка да останат на власт чрез служебен кабинет, ППДБ точно това направиха, щото листа с кандидати за служебен премиер са все политически назначения точно на парламента загубил доверие

17

Винету

преди 3 седмици

До vladtepes. Някакви абсолютни глу.пости си написал. Нещо защитаваш мравояда с нулев практически юридически стаж ли? Надежда, ти ли си?

16

Изнервен

преди 3 седмици

До 6. А какво общо има твоят коментар с новината по-горе? Баси какви олигоффрени се плюнчат по сайтовете.

15

Гражданин

преди 3 седмици

На тази може ли някой да й каже от време на време да се прибира и вкъщи? Не е нормално да нощува в телевизионните студия.

14

Анонимен

преди 3 седмици

Защо прилича повече на главна готвачка,отколкото на специалист по конституционно право? Студенти вече няколко пъти я обвиниха в преписване на чужди трудове,демек плагиатка!

13

Анонимен

преди 3 седмици

Тази се гласи като че ли за член на бъдещата Радева партия? Голямо мазнене,големи прогнози! Скоро и психиатърката от Курило ще започне да кука по медиите..

12

VladTepes

преди 3 седмици

Все пак конституцията беше съставена от грамотни юристи, завършили нормалноправо и след това променена от неграмотни юрист-милиционери с висше милиционерско образование, учили един семестър Конституционно право на текуща оценка. Президентът се превърна в аналог на председателя на Президиума на Народното събрание от тоталитарните времена.

11

анонимен

преди 3 седмици

Тая плагиатка, докга ще я показвате и цитирате?! Може би, докато Радев е президент! Говори много, а всъщност нищо не казва!

10

анонимен

преди 3 седмици

Киселова прекарва повече време по екрана, от колкото телевизионните водещи. Явно няма други професори по конститеционно право. Или като защитник на президента е удобна за двете частни телевизии.

9

Сата НАТО

преди 3 седмици

Конституцията си беше идеална, въпреки, че Радев ми е много антипатичен. Обаче мазните шарлатани, които се наду пиха на комунистическия милиционер от Банки, са ми още по-противни.

8

vs

преди 3 седмици

Good morning!

7

?!?

преди 3 седмици

Тази пак демагози! Стремежа за липса на абсолютната власт при служебни правителства от страна на президента е добра. Изпълнението беше много лошо от тия дето писаха новия закон. Иванов и шайката му дребнави далавераджии

6

дУ 1 !

преди 3 седмици

Айдеее , САЩ отсвирват ЕС , много им идват разходите , и за укрите , и за Израел , и за Тайван ... Доста ще трябва да се изръсят за Русия , Китай , Иран , Сев. Корея , затова за да скарат Китай и Русия , ще прецакат ЕС !

5

Анонимен

преди 3 седмици

Ето заради това гласувалите тези промени в Конституцията - ГЕРБ-СДС, ДПС и ПП-ДБ, повече не трябва да влизат в парламента, че само про.стотии вършат!!!

4

Анонимен

преди 3 седмици

Петков и Иванов за затвора за антидържавна дейност...........