22

преди 15 години

vsichko tova e politika za da mogatda se izperat bogatashite parite.izvinqvam se no nqmam kirilisa.

21

Bak

преди 15 години

Стига с тия щуротии.Сега нямало да има и 13 заплата. Че то кога е имало, аз нямам спомен държавата да е раздала 13 заплата, всичко е било от фирмите и предприятията - ако има икономии раздават награди стимули , ако няма не. Но държавата никога не е давала. Тази година уреваха урталъка- ЩЕ ДАВАМЕ ДОБАВКИ, ЗАПЛАТИ. Сега пък друга песен - УЖАС ГОЛЯМА КРИЗА НИЩО НЯМА ДА ДАВАМЕ. Та ния през коя година не сме били в криза? СМЕШНИЦИ

20

do 1 i 3

преди 15 години

vie nemate ni6to v glavite si,barabar s toia sme6nik

19

:)

преди 15 години

Аз пък си спомням как Серго се биеше по гърдите и разправяше, че няма такова нещо...

18

преди 15 години

"а много по-удобния и много по-многофункционален Open Office е безпалтен "No Comment - ourvo proveri kak stoqt neshta :D Po-udoben - moje bi sled 100 godini, po-funkcionaled - sled pone 200. Za gornite dve normalnite firmi predpochitat da si platiat i da im e mirna glavata :D

17

преди 15 години

Браво, НФБ. Не бях се сетил, че кризата, тръгнала от САЩ, е заради интересите на Черепа... Нито че се надпреварваме за капиталите на страна, която е в най-тежката фаза от кризата и... която в момента не инвестира.Иначе с две ръце се присъединявам към 14 - да се обучат да работят със страшните машини, наречени "Персонален компютър".С малка поправка - лицензът за МС Офис струва 800 долара, а много по-удобния и много по-многофункционален Open Office е безпалтен - да ги обучат на него.

16

мишо

преди 15 години

Да бе! Има най-вече буболечки......те ще си изкарат страхотни празници, за разлика от обикновения българин....

15

филм

преди 15 години

вчера даваха даже холивудска продукция за тоя гнусен очилат плъх. колко известно стана това джудже

14

einss

преди 15 години

По-добре тези средства да се инвестират да се обучи държавната администрация за работа с интернет и МС Офис, отколкото да им подаряват тефтерчета и химикалки. А картичките могат и да са електронни.

13

един данъкоплатец

преди 15 години

Не се ли умориха да се гаврят с нас и не разбраха ли тъпите им глави най-сетне, че не са по-умни от нас. Няма за картички и календари за Коледа, а има за високи пенсии да си гласуват. Боже, до кога ще ги търпим да ни се подиграват.

12

PITT

преди 15 години

Най-накрая ще се спре кръговрата на ***, които, освен че не се използват, не се изхвърлят и разделно. Щот тя държавната администрациа нещо стойностно на тема подаръци не може да роди. А този които се е загрижил за производството трябва някои да му обясни че целия този *** се произвежда в китай, и тук за плеване на едно лого никои не получава почти нищо, а вредата върху околната среда които държавата ни понася е по- голяма, щот после не си го носят обратно целия *** в китай.Редно е да се спре това наистина.

11

Васил Стефанов

преди 15 години

Не се прави на икономист и много разбиращ. Чел - не дочел! Какво, на полуинтелигент ли ще се правиш. *** примери, елементарно разсъждение. Поне се поинтересувай малко, пък тогава се прави на велик да даваш оценки и мнение. Цапаш.

10

преди 15 години

Евала, има и мислещи политици в България, които не действат по принципа след мен и потоп!Държавните раходи спокойно може да се орежат с 50% ако се увеличи малко ефективността на системата! Подаръците в държавните фирми са излишни, защото това е с чужда пита помен да правиш! Не харчете моите данъци за глупости!

9

KOMUNIST

преди 15 години

naj golemijat podarak e da si podadesh ostavkata

8

НФБ

преди 15 години

Къде е проблема за собственото производство?защо отблъснахме навремето "ровър"..защо загубихме "Рено"...защо купуваме дрехи от Турция...?нима не може да се произвежда текстил в България..Нима нямаме мощности в шивашката индустрия..какво е положението в селското стопанство..внасят се плодове и зеленчуци от Македония..Турция..Гърция!!!Лоши ли ни са климатичните условия..лоша ли ни е земята ..нямаме ли реки....хр.ковачки изнесе тютюневият бизнес в Босна!плама бе изнесена от Ил.павлов в Македония..Кремиковци..купуват се предприятия в Сърбия!!!И да бяха само тези примери...Маджо е на свобода и си живурка в САЩ ...колко пари изтекоха на там под различни форми..Това е престъпление!Предателство на националните интереси и безхаберие е другата дума..Червените олигарси на всички нива саботират частната инициатива!Дребният производител се унщожава съвсем съзнателно..Няма я и средната класа от интелектуалци..

7

феникс

преди 15 години

ТОЗИ ЧОВЕК СТАВА ЗА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ - ТОЙ ГО МОЖЕ,ПЪК И МУ ЛИЧИ

6

преди 15 години

Щом още неоткраднати пари,приберете си ги.Защо да копувате глезотиики.Те и без това не им трябват,защото не правят нищо.

5

преди 15 години

Как да не се изнасят капители,човече , като тези капитали са чужди, внесени са у нас и сега хората си ги искат обратно. Ето я другата по-вероятна ситуация:1. Министерството поръчва хиляди календати и други рекламни материали2. За поръчката им плаща на производителите3. Производителите с тези пари си погасяват кредитите към банките, защото те са им вдигнали лихвите:4. Банките връщат тези пари на закъсалите си собственици в чужбина, които си ги искат обратно, за да оцелеят5. Пари - никаде. Ни у хората ни у бюджета.Иначе в учебниците точно това пише като лек за кризи, обаче този лек лекува само икономики, които имат ресурса да задоволяват по-голямата част от потреблението със собствено производство...а нашата не е такава

4

НФБ

преди 15 години

няма картички няма календари..свива се един сектор който ги произвежда..съкращения и безработица....!Изхода от кризата не е ограничения а ...въртене на парите по-разнообразно...повече хора да имат достъп до средствата...Кризата е някъде в главите ни...това е поредната масова манипулация, целяща да изпере дълговете на големите играчи....Пак пешкира ще се обере от плебса...Кредитният милиардер В.Божков -Черепа..и другите червени олигарси махсимум да станат милионери...пак ще се източат поне по 1000-2000лв от плебса , който представлява 99% от българското население или това са си чисти 7-8 милиарда, ако не и повече...!Борбата с този феномен е да се затвори кранчето и да не се изнасят капитали..ДА СЕ ИНВЕСТИРА В СТРАНАТА!Днес сме в надпревара за привличане на средства с такива играчи като САЩ и страните от Западна Европа!Изоставаме в новите технологии...няма алтернативни енергийни източници..Полезните изкопаеми..руда и т.н . не са без край!За новите технологии ще имаме нужда от редица цветни метали като сребро..мед...а те са в чужди ръце!!!Изнасят се за жълти стотинки..Предават се стратегически интереси в дългосрочен план!

3

men

преди 15 години

не съм му фен, но това е един от малкото хора в това правителство, който мисли с главата си и се държи адекватно на ситуацията, като в същото време се опитва да направи и нещо