17

Анонимен

преди 3 седмици

Ако си нормален човек, ще страдаш! Ако не си, ще чакаш като моят началник с нетърпение да умрат за да им вземеш имота и да го продадеш за пари!

16

Фактите

преди 3 седмици

Алисън Кери е ХИВ позитивна и е нароманка. Преди време беше арестувана за npocтuтyцuя., след като съвсем официлно е публикувала обяви за платен секс. Чрез медиите отправяше към именитата си сестра апели за помощ. Марая е похарчила стотици хиляди долари, за да лекува сестра си, но това на Алисън й се е сторило малко. Искала е пари в брой и затова заведе дело за над 1 милион долара, уж заради причинен емоционален стрес.

15

Всеки

преди 3 седмици

Губи нещо в живота си.И аз загубих майка си в Добричка болница,по вина на д-р Йорданов ордопедик.Можеше да искам истината да излезе,но не исках да създавам повече резци по тялото й.тия мазници има кой да ги съди.

14

Анонимен

преди 3 седмици

Какъв ли е този случай? Майката явно си е отишла от старост, но поради какви причини едната й дъщеря е починала в същия ден? Случвало ми се е да чуя за много възрастни семейни двойки, при които единият от съпрузите угасва няколко часа след като си е отишъл другият. Явно психологическият стрес си казва думата в такива случаи, при които двойката е живяла 60 и повече години заедно.

13

Анонимен

преди 3 седмици

Ужас! Бог да й дава сили!

12

До Пияница мистик

преди 3 седмици

Ние сме нещо средно между двата типа семейни отношения, които си описал. Около всеки стабилен човек, дори и да не е богаташ, винаги се присламчват поне един-двама михлюзи или безотговорни бонвивани, които са убедени, че по рождение имат право да получават и парична, и всякакъв друг вид подкрепа от роднините си. Като пиша "всякакъв друг вид подкрепа" имам предвид, че като направят поразии поради безотговорност или глупост, идват при теб и ти стоварват проблема си да им го оправиш.

11

Анонимен

преди 3 седмици

Майката е допуснала в семейството да се наложат отношения на нездрава конкуренция, също и завист и озлобление вследствие на успехите на най-близки хора. Това е много лошо, защото здравото семейство е най-надежден стожер в живота на онези, които го имат.

10

Анонимен

преди 3 седмици

До 8, бялата мафия отдавна го е обърнала на печалбарство - могат да ти кажат че си за операция, без реално тя да е нужна, само за да приберат парите! И интересно че, дори опеацията да е по клинична пътека, все ще се намери нещо което не се покривало от касата, и трябва да си го платиш - я някакво лекарство, я някакви високо-технологични импалтни и там подобни... Които разбира се тръгват от 2000 лв. нагоре! И естествено рекета за избор на екип, която така и не можаха да махнат вече толкова години

9

доктор Ох

преди 3 седмици

Бог да ги прости и двете.

8

Анонимен

преди 3 седмици

И аз загубих баща си заради нескопосаните обирджии лекари в Софиямед, ама не се жалвам из медиите, нали??

7

Димитър

преди 3 седмици

Боли ме дедовия. Що не пишете за хилядите умрели българи поради скапаното ни здравеопазване.

6

Кен Лий

преди 3 седмици

Поне тази година няма да коледни песни.

5

aZ-ът

преди 3 седмици

В половината статия ми обяснявате ,че се мразели , че сестра й я съди за 1 милион долара, за причинени страдания , в другата половина ми обяснявате къв ужас било.... Е ужас е , да.

4

Анонимен

преди 3 седмици

Човекът е изключително странно и нелогично създание: завист, злоба, лоши емоции и накрая...гроб.

3

Анонимен

преди 3 седмици

Всъщност, колкото и да е неприятно, това че е имала сложни отношения с тях, ще й помогне доста по-лесно да превъзмогне загубата...

2

пияница мистик

преди 3 седмици

Имала е сложни отношения с всичките си роднини, защото е американка. Вероятно постоянно са и искали пари, а американците хич не обичат да издържат някой готованец, дето не прави нищо по цял ден, па макар и роднина. Те не са като онези латино футболисти, дето като станат милионери и започват да мъкнат със себе си навсякъде по света 20 човека роднини. И да слагат майка си или баща си да са мениджъри и да им движат парите :)))

1

много

преди 3 седмици

мъка има по целия свят,колкото и пари да имаш не ти гарантира нищо,единствените засстраховни от мъка и проблеми са българите,на тях косъм не им пада от главата,нали са богоизбрани