6

Анонимен

преди 3 седмици

С Любка Кумчева и Минчо Празников свършиха истинските синоптици. Появиха се някакви манекенки, маршируващи пред картата, та не можеш да я видиш, и съобщаващи на всеки канал различна прогноза с невероятни интонации. Професорът Рачев и той, престарава се да се прави на шоумен, а е нужен като синоптик, няма нужда зорлем да се прави на интересен.

5

ПРЕЗ

преди 3 седмици

ТОВА ЛЯТО СЕ НАСЛУШАХМЕ НА БАЯ ПРОСТОТИЙ-ЕНЕ БАШ БАЯТ АМИ КОДЖЕМИТИ

4

Зомбиленд

преди 3 седмици

Като пишат прогнозите трябва първо да се разходят малко на вън.Мирише на есен вече.Продължавате със странните заглавия все едно сте паднали от друга планета....плашещо е.Ужас!

3

im-дртiйУАЙТB0Y!

преди 3 седмици

И така...хем нема да ги има характерните за джулая и августа жеги, хем t-рите ще са над нормалните (т.е.> 27-28 градуса)...?!? Кое е верното, некой ще ми обясни ли, професоре! В четвъртък ще се оформи малко РЕТРОградно циклонче в Черноморието... *** го разбери отново тоя т.нар. професоре? ИСТИНАТА е следната: ВИДЯ се, че Времето вече е с 10-ина дни изпреварващо есента и след като имаме листопад и временна промяна надаме се, през септембъра да се установи 1 по-постоянно и типично за сезона време.

2

Анонимен

преди 3 седмици

И декември също :)))

1

Анонимен

преди 3 седмици

до 30.09 включително е лято с над 30 гр жеги и винаги е било така. кое му е ненормалното ??