33

Анонимен

преди 3 седмици

КИРЦАА КИРЦА ПАК ПРОПУСНА ЗЛАТЕН. АМА ЗЛАТЕН ТА ДРЪНША ШАНС ДА ЗАМЪЛЧИШ......НЯМА ДА СТАНЕВ ОТ ТЕБЕ ЧОВЕК ЯВНО

32

ааа

преди 3 седмици

М-да-а-а-а,Калинчо-малинчо вече е безработен.Този тип се беше самозабравил,че и подведе не-многоумни полицаи,да излизат на протест.Такива са за дисциплинарно уволнение.На мига.

31

Анонимен

преди 3 седмици

Да видим сега дали онези ще започнат да ни връщат хора, които са дошли в ЕС, за да работят. Защото засега ни връщат само неинтегрируеми, психично болни, криминално проявени или фанатизирани крайни ислямисти.

30

АЛОУ!

преди 3 седмици

В ПЛЕВЕН И ЛОВЕЧ НЯМА ВОДА! ЩО НЕ ПИШЕТЕ ТОВА, АМИ ГЛУПОСТИ?

29

Анонимен

преди 3 седмици

Виж пък ти, чак ме изненада! Мислех че ще са след 5 ноември (изборите в САЩ). Значи пак няма да има правителство.

28

Възраждане

преди 3 седмици

Какво правителство имаме вече - като в Опасен чар - мафиот, орикарх, мафиот, ...Единия човек на Черепа, другия на Пеевски, другите на Домуса, все кукли на конци с целта да прикрият далаверите и да крадат каквото още е останало.

27

Анонимен

преди 3 седмици

Кви хубави гъби има на 27 октомври.

26

въпросОт Стани богат

преди 3 седмици

Какво ще се случи на 27 октомври 2024 година? А: "ще връщаме часовниците с един час назад" B: "ще връщаме България с един век назад" C: "ще връщаме Бойко Борисов на власт" D: "ще връщаме Делян Пеевски начело на ДАНС".

25

Анонимен

преди 3 седмици

Нещ*стници! По-добре ги дайте тези милиони за благотворителност, и без това никой вече не се интересува от вашите фалшиви избори!

24

Нашите

преди 3 седмици

Кой ли вече ще гладува за тези??????

23

До 22

преди 3 седмици

Че то и в Англия и Канада първа партия е Възраждане. Българските мигранти масово гласуват за Възраждане

22

Анонимен

преди 3 седмици

И на тези избори ще следя резултатите на секцията в Прищина. Там освен военните ни други не гласуват. Интересно ми е в качеството на представителна извадка за натовската ни армия. Впрочем и сега юни и на предишните избори - за военните ни зад граница на първо място беше Възраждане. За сведение. Не случиха атлантиците на народ и това е.

21

до 15

преди 3 седмици

До Анонимен,за ккави ниски доходи говориш,точно през тези 4 г.заплати и пенсии хвръкнаха до небесата,стига сте лъгали,това че сте алчни и не ви стига Вселената си е ваш проблем,но доходите не са ниски,посочи къде другаде има такова увеличение като вашето и то при положение,че нямате никави разходи,не се наядохте и не с енакрадохте,да видим до кога ще е тая безбожна алчност,да ви приседнат дано несметните крадени богатсва

20

Румен

преди 3 седмици

И на изборите, никакви гъби. За да се намали тежестта на купени и корпоративни гласове, задължително трябва да се гласува! Иначе няма да се промени нищо.

19

Анонимен

преди 3 седмици

До 18 Верно ли мислиш така хахахахахахафа

18

Анонимен

преди 3 седмици

На 27.10 . ще повторим гласа си за единствената свястна партия в България партия Възраждане която единствено мисли за доброто на народа без намесата на краварското посолство. Сигурен съм че след разцеплението в ДПС и ПП е нормално партия Възраждане да заеме полагащото и се за сега второ място в парламента. Защото единствено тя остана сама без прислужни партии и движения към нея и не стана коалиция.Видя се че само Костадинов може да посочи почтени хора за Европарбамента и Волгин ги удари първи .

17

Анонимен

преди 3 седмици

Честити нови избори на 26.12.2024г..Нема да има.....ааааа, ще имааа, ще имаааа.

16

Зомбиленд

преди 3 седмици

Да не сте посмяли да гласувате!Как после ще спечелят с купените гласове?

15

Анонимен

преди 3 седмици

Избори и за какво са защо са шайката шарлатани успешно саботират държавата вече 4 години не позволяват да се състави редовно правителство сега тези същите заедно с Радев и служебно правителство осуетиха наложиха се е кой управлява вече 4 години изборите за какво са щом едни си правят каквото си искат и хич не ги интересува България разруха е невиждани заблуди едни стават приказно богати а за обикновените българи тройните цени заблудите ниските доходи

14

Анонимен

преди 3 седмици

По време на предизборната кампания се пазете от Киро килъра и гавазите от УБО. Пак ще карат като диви.