16

Спиро

преди 3 седмици

Нема никакво страшно бе..мойта киселина в тумбака ми убива всичко! Само да заредим с мастика стабилно и не мое ме събори никва буболечка! Е, ако има нещо се дооправя с мента!

15

Баба ме е учила

преди 3 седмици

Номер 5, става въпрос за обикновена Е. коли, не за някакъв рядък ***, за който никой не е чувал! Много филми гледаш!

14

Анонимен

преди 3 седмици

Е, като не могат да затворят морето, затварят този център.

13

Ами

преди 3 седмици

В Румъния.ги забраниха още.през май защото морето е.замърсено от миналото лято.още ,от язовира.Но в БГ нищо не се губи.

12

Морски храни

преди 3 седмици

Да не са от украинските миди?

11

Анонимен

преди 3 седмици

Скоро Кунчев ще ни обеждава, че и те са безопастни също както чистотата на морската вода...

10

Лопедиум

преди 3 седмици

такова нещо от години не ям, мидите са филтъра на морската вода, най обичат да папкат сандвичи от канализацията с кафяв цвят... и става яко осииране!

9

Анонимен

преди 3 седмици

Ако купувам риба, то внимавам да не е българска. Нашата е канцерогенна. Просто морето е много мръсно. За мидите да не говорим- отврат.

8

Анонимен

преди 3 седмици

безопасно, чисто и евтино. така каза управата за бг море. разбирайте го както искате

7

do 5

преди 3 седмици

Мани го, бе. Баба му на село така го е учила. Нищо му няма на свинското, малко повечко ще го печем! После се гътнат цялото семейство. Нали затова сме с най-ниска продължителност на живота в селата от цяла Европа от столетия. То само неграмотни там. По 140кг баби без 1 зъб с устата си- цял живот жули рИкия, пресолени сланини и туршии и си замине на 70. После не било от храната и редовните обяснения как дЕдА му живЕл с орлите до 120 ахахахахахахахах

6

Анонимен

преди 3 седмици

Чистото българско море! Био и еко! НИЩО българско НЕ докосвам!

5

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 1 Изключително примитивно мислене от на баба ти времето. Феноменална липса на най-елементарна медицинска култура. Тиганът убивал всичко!? Може много да се пише, но ще ти дам само два примера. Паразитът който причинява трихинелозата не може да бъде елиминиран ако месото е пържено или печено. Помага само варене, на много дребни късчета и то часове! А например спорите на Клостридиум тетани издържат няколко часа в кипяща вода! Та не разчитай твърде на тигана. Ти си избираш!

4

манго

преди 3 седмици

И си хапваме тарикатски пържени еширихи...с биричка или бяло винце.

3

ехх

преди 3 седмици

Преди така обичах и ядох миди, но от едно пловдивско заведение развих алергия и сега не мога да хапна

2

Г

преди 3 седмици

Вече са изядени. Голям праз, че сега ги затварят.

1

dr.Haus

преди 3 седмици

Пълни глупости. Точно затова се ядат след термична обработка!