Нема никакво страшно бе..мойта киселина в тумбака ми убива всичко! Само да заредим с мастика стабилно и не мое ме събори никва буболечка! Е, ако има нещо се дооправя с мента!
Номер 5, става въпрос за обикновена Е. коли, не за някакъв рядък ***, за който никой не е чувал! Много филми гледаш!
В Румъния.ги забраниха още.през май защото морето е.замърсено от миналото лято.още ,от язовира.Но в БГ нищо не се губи.
такова нещо от години не ям, мидите са филтъра на морската вода, най обичат да папкат сандвичи от канализацията с кафяв цвят... и става яко осииране!
Ако купувам риба, то внимавам да не е българска. Нашата е канцерогенна. Просто морето е много мръсно. За мидите да не говорим- отврат.
Мани го, бе. Баба му на село така го е учила. Нищо му няма на свинското, малко повечко ще го печем! После се гътнат цялото семейство. Нали затова сме с най-ниска продължителност на живота в селата от цяла Европа от столетия. То само неграмотни там. По 140кг баби без 1 зъб с устата си- цял живот жули рИкия, пресолени сланини и туршии и си замине на 70. После не било от храната и редовните обяснения как дЕдА му живЕл с орлите до 120 ахахахахахахахах
До Анонимен 1 Изключително примитивно мислене от на баба ти времето. Феноменална липса на най-елементарна медицинска култура. Тиганът убивал всичко!? Може много да се пише, но ще ти дам само два примера. Паразитът който причинява трихинелозата не може да бъде елиминиран ако месото е пържено или печено. Помага само варене, на много дребни късчета и то часове! А например спорите на Клостридиум тетани издържат няколко часа в кипяща вода! Та не разчитай твърде на тигана. Ти си избираш!
Преди така обичах и ядох миди, но от едно пловдивско заведение развих алергия и сега не мога да хапна
Опасни миди на пазара: Агенцията по храните откри ешерихия коли