98

Тон

преди 3 седмици

Нео либералните кафяви сепаратисти ,трябва да бъдат съдени,за престъпление срещу човечеството,зелена зделка,ковид,замърсяване на храната и водите,парников ефект,осакатяване на децата !

97

Германец

преди 3 седмици

На тоя каква каша му е в главата... Нека позная за коя партия гласува :)

96

Анонимен

преди 3 седмици

Проблемът е, като започнат да отделят по час-два-три на седмица в училище. Хитро. Много е хитро. Първо имаш по-кротките деца, които слушат и са изпълнителни. Като им кажеш, че това е важно, то те ще повярват и ще правят, каквото им се казва. После имаш по-бунтуващите се деца - на тях им казваш, че има система, която мачка всички LGBTQ-а и иска да ги забрани и унищожи. И те веднага го поемата, като някаква кауза за свобода. А после отива в университетите и от там е пълна индоктринация.

95

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 97 - То и на Запад е така. Викат му гейстапото.

94

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен - ТОгава, ако имаш дете и на 9 то ти каже, че вече е от другия пол и започне да иска, да визма хормони, да не се оплакваш ...

93

Анонимен

преди 3 седмици

Ако не бяха ВМРО и Възраждане никой нямаше да коментира всякакви дружества или групи на хомосексуалните! Те правят един прайд годишно и ако двете партии посочени от мен не вдигаха шум,никой нямаше да разбере за тях. Щеше да има 2 минути в годината разговор за тях в медиите и никой нямаше да обърне внимание на това! Факт е че в БГ има страх от различното и закостенялостми липса на фокус към истинските проблеми! Най-големия е че за 30 г. напуснаха държавата 2 милиона Българи, без значение какви

92

Анонимен

преди 3 седмици

LGBT-Мафията се изживява като НАЦИ-Гестапо в България!!! Всички, които не им играят по свирката са обявени за Хомофоби или Путинисти. Следват заплахи за съд и разправа - те диктуват дневният ред в няколко министерства, гъсти са с Брюксел и с Посолството. Това ли е "малцинството", което може да коли и беси в България? Тези ли нямат права? Едно е да си "гей" като Куркински, Дим Дуков, Парацалев, Емил Димитров, Минчев (моита безкрайни уважение) а друго ЛГБТ-Наци-***!

91

Поне

преди 3 седмици

Половината подписи са фалшиви в ЛГБт подписката, нека да минат проверка на ГРАО и да видим?

90

Анонимен

преди 3 седмици

КАто не е нормално и като има отклонения, тогава как с пропаганда или други методи някой ще стане гей?

89

Анонимен

преди 3 седмици

Хомосексуализмът е заболяване, води се разстройство на личността или полова дисфория по съвременната класификация.Не вярвайте на тези, които ви твърдят, че е нещо нормално. Не е!

88

ЛГБТ

преди 3 седмици

Кирил Петков от ПП е основният проводник на даже.ндър пропагандата в България. Този човек трябва да бъде заловен и незабавно арестуван заради системното развращаване на децата ни в училище!

87

до 89

преди 3 седмици

Има много проблеми,но LGBT е огромен проблем също.А и стават все по-досадни и нагли.Така че трябва да се борим,докато е още в зародиш.Стига с тази опорка,че видиш ли имало други проблеми,а тези сбърканите да си правят каквото искат.Евровизия и Олимпиадата не гледахте ли?Или и там всичко беше наред?Голям вой за тея недоразумения навсякъде.Аман от тях и от разни феминистки тъпотии.

86

ъхъ

преди 3 седмици

Аз имам хемороиди, знам че много друг хора също имат. Не е ли време да се организираме, да си направим, няколко НПО-та, да се борим за правата си и срещу дискриминацията на хората с хемороиди? И да си правим прайдове също така, и да искаме ранно обучение на хората за бъдещия им живот с хемороидите?

85

Анонимен

преди 3 седмици

Като всичките изрожденнци и това момче не е със всичкия си. Говори ги едни несвързани. Ако това ще са ни учените и преподавателите, май да се махаме преди децата да стигнат до университет.

84

Анонимен

преди 3 седмици

Само обратните са проблем в БГ, дето се крият от нас хетеросексуалните, друг проблем няма в територията, всичко е на шест :))

83

Върви доказвай

преди 3 седмици

че нямаш сестра - ето затова тези народни съдове на които Коста подражава, са нещо което не трябва да се прави - защото без никаква проверка набеждават хората .

82

Точно затова

преди 3 седмици

Явно има още такива неподписали ,а имената им включени в женското възвание. Затова е ланският вой и на хиените - има много фалш в списъка им и точно затова не искат огласяване.

81

Бай Ристо

преди 3 седмици

Лгбт ,нали си знаете че вашето е психично отклонение? Лекувайте се ! Болестта трябва да се лекува ,не да се пъчиш с нея.

80

Анонимен

преди 3 седмици

Стига ни занимавайте с обратните , не ни интересуват !

79

Анонимен

преди 3 седмици

Да ги съди! Този списък е правен от ВъZраждане!