21

Анонимен

преди 3 седмици

Тъй де! ПП-ДБ са виновни! Има една поговорка за ядене на баница. "***-***" е вашата парола! Който е гледал "Менталист" ще разбере какво какво казвам.

20

Илко Атанасов

преди 3 седмици

Да, ама и президентът е омешан, Кирчо и Асенчо той ги извади от ръкава, а сега им сърба попарата. Добре поне, че им го връща елегантно.

19

Ади

преди 3 седмици

До Анонимен - Да прав сте, но от МВР направиха административни алибализми, за да бъде неправомерна заповедта административно, а никой не го съди по същество - разликата между двете процедури е много голяма. Кой съд би отсъдъдил като невинен някаой, който поради некомпетентност е причинил смърт???

18

Анонимен

преди 3 седмици

До Реалист - С какво ги обърка, с това че и на тях им хареса с мафията и станаха мафия?

17

Аман вече!

преди 3 седмици

Ай стига вече сте търсили "виновти" за ВАЩАТА НЕКАДЪРНОСТ!!!! Нито е КАША, нито ПП-ДБ са виновти! Виновни сте вие от БСП, че толкова години дрямахте в този Парламент и нищо не направихте! Добре, че бяха ПП-ДБ да вдигнат доходи и пенсии!

16

Мдааа

преди 3 седмици

До последно ще сме последни, ако даваме власт на Борисов и Пеевски.

15

Реалист

преди 3 седмици

Единствената свястна партия е ПП-ДБ, които объркаха сметките на мафията!

14

Отвратен

преди 3 седмици

Не спряхте да заливате ПП-ДБ с помията си, мръсни гербаджийски отпадъци и да приписвате на ПП-ДБ сваити грехове и вина!

13

Напротив!

преди 3 седмици

ПП са едва от 2 години и няма как да са виновни! 35 години след 1989 г. ни управляват кадесарски мутри с вид на питекантропи - Боко и Шиши! Те са винжвти!

12

Анонимен

преди 3 седмици

Виновни, пък вземат заплати! Как става така?!?! Объркваш цяла държава, но заплатките, комантировъчните и другите благини ги вземаш пак..?! ДОкога?!?!?!

11

Анонимен

преди 3 седмици

ПП/ДБ са виновни, защото Слънцето изгрява!

10

Анонимен

преди 3 седмици

До ади - Айде по-леко, след като го уволниха тогава, съдът го възстанови.

9

Мяса на кебап

преди 3 седмици

35 години БСП ДПС ГЕРБ ИТН НДСВ НФСБ ВМРО всички които крадяха България 35 години сега са виновни другите. Виж се на какво приличате кюфтета... Да ви чу к ам жените че само може да лапате и пиете.

8

ади

преди 3 седмици

Нека сега полицаите да излязат да защитят не политическа фигура и професионализма в системата: Как организаторът на акцията в Лясковец, при която загина техен колега, а други бяха ранени, вместо да лежи в затвора защото носи на гърба си отговорност за смътрзаради собствената си некадърност, сега ще става техен министър. Мизерници!!! Никакъв респект не очаквайте - ще ви подиграват всички - няма по лешкава тиня от вас.

7

баба мара

преди 3 седмици

не са виновни само парапетите а герб които ги подкрепяха за всичко борисов енаи големият виновник за тежкото положение в държавата едно свястно нещо нямакоето да са направили за толкова години освиниха софия с това застрояванесега идва безводието и никои не мисли по този фатален проблем

6

нн

преди 3 седмици

Зафиров, хайде търсете 1 милион избиратели за БСП, както си дрънкахте преди три години и направихте кашата в Б-я, че и Президента беше с вас. Бита карта сте, старите измират, младите не ги интересува БСП гледайте да прескочите 4%, че иначе сте на бунището.

5

Анонимен

преди 3 седмици

Прав е Зафиров, въпреки, че не съм фен на БСП.

4

Демократичен паяк

преди 3 седмици

Тоя пътво да се погрижи мижавата му партийка да успее да влезе в парламента, после да говори за ПП-ДБ! От ПП-ДБ може само да се учи как се прави политика!

3

Анонимен

преди 3 седмици

Не си представях, че Барнито може да изглежда по-нелепо, то пусна рядка брадица ахахаха

2

Анонимен

преди 3 седмици

Нито БСП-то, нито бесепейци са ми слабост, ама прав е Замфиров, кашите ги забъркаха пепейци основно.