13

РВД-то

преди 3 седмици

се изсекна. Те не гледат радарни образи на обекти в небето. а сигнали от транспондери. Ако им пращам сигнал, че съм "Титаник", значи съм "Титаник" с GPS координати и точка. Това си беше ракета от Украйна, за падащи спътници винаги се знае предварително и се предупреждава.

12

Анонимен

преди 3 седмици

Нещо липсват налудничевите коментари за комунисти,болшевики,СССР и т.н. неща,които не съществуват от над 30 г.Да не би да се е разбил сателита,който ви облъчваше и откачахте хаха?Дано пак си станете нормални.

11

Бай Илийчо

преди 3 седмици

Па тооо ПВО имаме ли??

10

Анонимен

преди 3 седмици

Тая комета има съвсем същия състав, вскус и мирис като "морската" вода на Слънчака.

9

Анонимен

преди 3 седмици

Когато свалиха станцията "Мир" при навлизането си в земната атмосфера се разпадна по подобен начин и фрагментите се движеха с подобна скорост. На няколко пъти през годините се случвало да видя на нощното небе някой сравнително голям метеор да изгаря, и там скоростта е много-по-голяма и не се разпада така.

8

Син патлажан

преди 3 седмици

това бил военен спътник на САЩ, писаха в американски дадзибао, бастисан от руска техника, да им го туря на американските баастуне!

7

Анонимен

преди 3 седмици

грижи немаме, нато ни пази

6

Анонимен

преди 3 седмици

аз пък на тоя мога да му разкажа как Комета-та в еди кое си поделение едно време засече румънски изстребител над АЕЦ-а (правеше заходи се едно ще стреля...) аз го следях 3-4 минс, след което той изчезна (върна си се в румъния. беше объркал завой...румънците звъннаха да кажат...) а ние още не бяхме вдигнали миговете от Графа.... та ми е интересно... колко е технологичното време да каже на целия въздушен трафик кво става и колко време трафика реагира след това.... :D

5

Анонимен

преди 3 седмици

В една стара книга от 70-те "Ние от Космоса" автора обръща внимание на природен феномен около Земята, наречен 60 милна зона. Това е зона, най-благоприятна за безопасно приземяване на косм.кораби. Той го описва по повод Тунгуския метеорит, за който има версия, че е изкуствен обект, движещ се именно в тая зона и е извършвал маневри за приземяване. Дали един обект в небето е летателен апарат се разбира само от поведението му на летене. Дали завива, издига или спуска по нечия воля, ускорява или не.

4

Няма заплаха.

преди 3 седмици

Как ще има, когато на тия специалисти въобще не им е ясно какво изобщо се случва. Май генералите ни първи ще яхнат бежански влак?

3

Анонимен

преди 3 седмици

Останки от изкуствени спътници, не е за пръв път. Изгарят в атмосферата обикновено.

2

баба Пена

преди 3 седмици

Те обектите се следят и се хвърля боб и леща къде ще паднат и на кой на главата. По време наблюдението може да има и облог.

1

Джордж

преди 3 седмици

Хаха,че то и да има кой ше ни спаси бе ,майтапчии!