12

х

преди 3 седмици

Ахахаха, само няколко параграфа му трябват на тоя пич да се завърти на 180 градуса - от "извинявайте" на "прощавам ви". Ми не, явно не си се осъзнал и не си узрял, доста си далеч даже

11

Руси

преди 3 седмици

Всеки греши ,няма криви и прави в случая. Млад човек трябва да може да се извини ,нямашо фатално напротив ставаш ми симпатичен! Успех момче! Все пак си наш човек !

10

Анонимен

преди 3 седмици

Най вече Ти самият самонадеян ***!-:)

9

Гиб Мелсън

преди 3 седмици

Държавата заделя много малко пари за спорт и имаме много малко елитни спортисти, че да си позволяваме да люспим който и да е от тях. Днес гледах едно интервю с американка, която е работила като учителка по английски в България в една езикова гимназия и я питаха каква е основната разлика между американската и българската образователни системи. Тя каза, че в България учениците не участват в почти никакви спортни занимания, извънкласни, докато в САЩ правели много спортни събития за учениците

8

Така трябва

преди 3 седмици

Браво !!!

7

Анонимен

преди 3 седмици

Защо ми се струва, че се беше взел много на сериозно? Та си помисли, че САЩ ще му предложат да плува за тях на първенства?! Каналът си тежи на мястото, пич ( дори да е с английско име)!

6

Гейско име

преди 3 седмици

Няма ли един човек с три български имена който да се състезава за българия,?

5

хм

преди 3 седмици

Хората, дето ти идват с разни "мелнички" и те занимават с простотии не се наричат приятели, а гадове!

4

Алекс

преди 3 седмици

Антъни си е Антъни.Пак послъгва.Наказанието от Световната антидопингова агенция /WADA/ е до 08.06.2025,потвърдено и от Арбитражния съд във Швейцария.

3

Анонимен

преди 3 седмици

От това никой не спечели, но ТИ загуби! Пропусна едни от най-хубавите си години в спорта, създаде безсмислени конфликти, ок образованието и после кво - третокласен треньор ли ще станеш? Кой ще те иска да го тренираш като не си известен с основното си начинание - плуването. Хайде ходи в САЩ да видиш, че си никой и там!

2

Антъни Български

преди 3 седмици

Като чуеш "Антъни" ... а той прави глупости по български ! Дано му е дошъл акъла...можеше да участва на олимпиадата в Париж ! Успех за следващата, още е млад !

1

ъъъъъ

преди 3 седмици

тоя па кой е