15

Фифо

преди 3 седмици

АПИ - бившия ГУП... Куцо, кьораво и сакато са тм. Кой не става за реална работа отива там да пие кафенца и да коцка лаборантките и кольежкичье. Невероятни ceлeнкu са се сбрали там. И всичко по партийна квота!

14

хайде

преди 3 седмици

най накрая да премахнете тази институция АПИ,организация за кражба на пари и бездействие.

13

Истината!

преди 3 седмици

Мостът е собственост на АПИ!!!!! Като част от Републиканската пътна мрежа! Столична община има задължения само за ТЕКУЩА ПОДДРЪЖКА, като това НЕ включва Основни Ремонти!!!! АПИ да не прехвърлят топката, а да правят основен ремонт на моста! Стига са се ослушвали като "пръднал заек в люцерна"!!!!

12

Мнение

преди 3 седмици

Столична община е предала на АПИ цялата преписка и указания за укрепване. АПИ само дремят и лапат заплати, и лъжат, че не са отговорни!

11

Ceci_

преди 3 седмици

Да, на витошка ако ще правите това паркиране, да го бяхте направили да влизат колите напред по посока на движението. Сега се получава - подминаваш виждашмясто, скачаш на спирачките, аварийки, буташ се в този отзад .... европейска работа

10

Вън!!!

преди 3 седмици

АПИ са мошеници!

9

Ceci_

преди 3 седмици

Който се съмнява че, Терзийката е плод на лгбт пропагандата, да мине по основния мост над бул. България и да види в какво състояние е парапета, а таз т1ква е закрила сигурно най-здравата част на съоръжението, ссмо и само да покаже че другите са лоши... тъпо т1кво ББ я играеше тази сцена много по- отдавна и много по-талантливо :-)

8

Не знаете, Терзиев!

преди 3 седмици

В Столична община са от 10 месеца, а не си познават задълженията и не са в състояние да ги изпълняват!

7

До 4

преди 3 седмици

Умнико, явно не ти достигат познанията или са ти в повече рублите. Много преди да бъде създадена ГЕРБ, комунистите и техните Ко-пи лета оплескахте София в бозаво.

6

Майора

преди 3 седмици

Вие от Столична община освен да обърквате движението , друго не знаете! Единственото което направихте е да си вдигнете тройно заплатите и да видим кой догодина ще ви плаща увеличените данъци!

5

Мамка ви откачена

преди 3 седмици

Алооооо.....ТРИ месеца вече, там е ЗАТВОРЕНО, след десетина дни, ще е АД!

4

Зевс

преди 3 седмици

Китайците за една седмица щяха да построят нов, ние три месеца не можем да решим на кого е.

3

Анонимен

преди 3 седмици

Още дълги години ще сърбаме герберастката попара.

2

гражданин

преди 3 седмици

АПИ иска само да ПАПИ !!!

1

Анонимен

преди 3 седмици

хаха тези са големи безделници. За година единственото което направиха от смучи софия е да нарисуват незаконни алеи за велосипеди