17

Фен

преди 3 седмици

Топузаков си тръгна след втория гол за Национал.В началото на клипа се вижда как момче от Левски тръгва да налита, при радостта на противника.И последно треньор от Левски се включи активно в боя!

16

VladTepes

преди 3 седмици

Браво за прекрасния футболен спектакъл! Дано има повече такива мачове! Единственият пропуск е, че мерзавците с черни гащета не са получили заслужен здрав бой.

15

ЛоШо

преди 3 седмици

Затова спрях сина ми да тренира повече футбол... - пълня селяния, шуробаджанащина, рушвети, агресивни деца и родители ( мач на 7-9г. си е като бойно поле вътре и отвън терена), да не говоря, че гУнзо махна и реферите за малките... Един турнир излиза по около 1000лв, сега сметнене по 5-10 турнира на година. Всичко се поема от родителите докато не стана професионални футболисти. И за какво ???? Това видео отразява родната действителност.

14

Анонимен

преди 3 седмици

Провокаторите бягат преди вятъра. Нищо не оправдава подобна дивотия. А онзи директор като видя че става меле и се скри нв миша дупка. Наказание за ФКПодуене изваждане от всички групи. То това изважздане трябваше да го има преди 5 години .

13

Ром"с

преди 3 седмици

Какво може да се очаква от това поколение израснало на дебилски американси филми,заедно с дебилски шоуата по ТВ и медеии които пишат за всичко криминално у нас .Сега ако не се накаже тоз вратар за 1 година ,то той утре отново ще започне да хулиганства .Това е България днес ..никаква толертност...,възпитание граничещо към нулата ..на мен тъй ми удобно и какво ме интересува другите -наглост и арагатност..мade in Bulgaria в началото на 21 век

12

Барса гейт

преди 3 седмици

Подуяне да не драската само,нека си припомнят примерите които дадоха,как Боримиров зет на Таки влизаше и заплашваше деца по терена ,как излезнаха за награждаване с тениски Мразя ЦСКА

11

Коко

преди 3 седмици

Страх тресе национал, скоро няма да помиришат терен тея лапета. Ще има падни стани и добра гостуваща агитка от Герена на всеки техен мач. Не знам с какво самочувствие вратарО посяга на левскари. Явно обича лицево челюстни масажи.

10

Анонимен

преди 3 седмици

Рогатите пак ги били! Хахах, и пак писали декларация, има си хас... ХАХАХАХ! Да се прекръстят на ФК Декларация

9

Анонимен

преди 3 седмици

Вратаря на белите си беше решил, че ще се бие. Насочи се към един и му би една глава.

8

Анонимен

преди 3 седмици

Промяната е факт!!!

7

VladTepes

преди 3 седмици

Браво за чудесния футболен спектакъл! Дано има повече такива качествени мачове! Единственият пропуск, е че не са наказани справедливо с бой най-лошите хора на терена с черни гащета.

6

Пепи драхмата

преди 3 седмици

Доживотно отстраняване от футбола на провинилите се, финансови глоби и наказателно производство срещу биячите.

5

Анонимен

преди 3 седмици

Колко евроатлантическо

4

32335445

преди 3 седмици

***, помните ли как бихте децата на ЦСКА и посля обяснявахте, че не посрещате с дребни сладки? Малко са ви били.

3

Нане

преди 3 седмици

Браво на момчетата, на телетата е даден чудесен урок... ===)))

2

подуене

преди 3 седмици

Г*ведата са винаги готови :)

1

ХА

преди 3 седмици

С малките *** винаги е така