14

Обективен

преди 3 седмици

Koстов, говориш като представител на здравната каса ,а не на аптекарите - какви са тия глупости за 100% реимбурсиране на масовите лекарства ? Всички лекарства за кръвно,които касата започна да реимбурсира са около 50% от цената.

13

ИМА

преди 3 седмици

ДЕФИЦИТ-ЗАЩОТО НЯМА ДЪРЖАВА

12

1262

преди 3 седмици

Do 10. Значи днес много те напръскаха лошите американци,а.

11

Анонимен

преди 3 седмици

Лекарства произвеждат Индия, Китай и Турция, Бг много сгреши като закри производството на много лекарства и е зависима от внос, а можеше и за износ.

10

Анонимен

преди 3 седмици

Има дефицит щото няма производство.Просто. Сега правят ваксини и лекарства за новата пандемия като гледам днес как цял ден шареха небето.Не се спряха. А вие чакайте да ви направят лекарства. Производството в момента е насочено в друга посока.

9

Анонимен

преди 3 седмици

Е така е, електронно е всичко, кое има, кое няма.. Изведнъж изчезват. Турция е близо, тя ще спаси пак хората в Бг.:))

8

всичко има

преди 3 седмици

едно лекарство има 2-3 аналога . съставките като са кат на другото се взема от него . търговеца се зарежда . ако няма в склада и той не купува . Елементарно . В Турция има и са по евтини . то да не се разболява човек .

7

няма производители

преди 3 седмици

За да има лекарства за всеки вкус и потребност трябва някой да ги произведе . Лекарства не се готвят в тенджерата в катуна . Анадън му ?

6

Анонимен

преди 3 седмици

И повече лекарства липсват ,аптеките са празни даже тия и Марешки кавито и да търсиш лекарства нема ,не знам тия ученици дали изнаснасят ,лекарства отново ,но вероятно да за печелбарите гадове

5

Анонимен

преди 3 седмици

Е изкуствения ги управлява, а естествения ще ги подбира.

4

Анонимен

преди 3 седмици

Нали има банани, това е важното

3

THE BEST

преди 3 седмици

За какво въведоха електронните рецепти????? Пак лекарствата ги няма. Истината е , че причините да ги няма са - производствени, внос, износ ... И сега даже и да намериш някъде, не може да купиш без е-рецепта.... Трагедия са управляващите..... Но такива ги избираме - гласували и негласували..... И пак задавам въпроса - ЗА КАКВО СЕ ВЪВЕДОХА е-рецепти????

2

Беше ясно още 2021

преди 3 седмици

Че ще има липса на лекарства се заговори още 2021г.в оня "конспиративния" план покрай пландемията. Умнокрасивите не вдяват обаче.

1

Анонимен

преди 3 седмици

Абе нали Денков пусна безплатни лекарства за сърдечни заболявания? Какво стана с тях?А какво стана с програмата "Достъпно за всеки" и евтините стоки в магазините? Някой виждал ли е такива стоки?