7

До 7 и други подобни

преди 3 седмици

Най-голямата грешка е да не се гласува! Напротив, масовото гласуване ще доведе до управление, искано от преобладаващия брой гласоподаватели и като такова, то ще е в състояние да взима отговорни решения и да направи необходимите реформи в интерес на европейското развитие на България, като една стабилна държава и демокрация! Българи, гласувайте масово, умно и практично!

6

Анонимен

преди 3 седмици

Преоблякъл се Илия и пак в тия! Тия неумни управници за кр**Т**ни ли мислят всички БЪЛГАРИ?! Защо разиграха цирка със смяната на калинчо,след като за министър е натипосана друга вярна калинка на шишо?!И какви честни избори да очакваме,след като милиционерите по нареждане на шефа си, ще пазят търгашите на гласове и ще закрилят корпоративния вот?! Случващото се е ярък пример за тотално пропадналата ни държава,причинено от корумпираната и продажна политическа шайка! Пълен бойкот на изборите!!!

5

зелиски чде пердаси

преди 3 седмици

и зове ЕС за спиране на терора . Да иска мир . Главче може да посредничи . предава се зелиски и мир .

4

Супер социолог

преди 3 седмици

От 60000 полицаи, нямаше ли някой с неопетнено име?

3

Анонимен

преди 3 седмици

Този с очилата зад него ми прилича на Пиеро Бароне от IL Volo:))

2

Анонимен

преди 3 седмици

Махнете сините нацистки знамена и оставете само българското знаме пред парламента и президентството! Махнете украинските парцали, звездите и знамето с кръглата синя месечина по средата от обществените ви сгради!

1

Анонимен

преди 3 седмици

Същия, същия , ама Делянчо вече няма пряка линя с МВРто.