13

Анонимен

преди 3 седмици

Хайде пускайте го, че много се задържа "вътре". Или още се уточнява на кой колко да се плати за да го пусне.

12

++++

преди 3 седмици

Само не разбрах,той откраднал ли е тези милиони от смешната банка.Кандидатствал,дали му,не ги връща има законни начини да си ги вземат.Сега ще заведе дело срещу прокуратурата и ще го спечели и пак ще потекат милиони в банковата му сметка,но за наша сметка,от нашите пари.

11

Заяц :)

преди 3 седмици

Благодаря! Пътя е ясен. Купувам си лимузини, яхти, имоти и се фръцкам по света, както намеря за добре. Thanks to "Roadway construction". Good show :)

10

Галя от EmbassyTO

преди 3 седмици

Горкия, доката подаряеаше лимузини и яхти на де ментния бей от сарая, докато пие 20 г уиски КОЙ да предположи какво го очаква. И така окован прилича на шофьор от градския транспорт , а не на вълк

9

Анонимен

преди 3 седмици

Божков е свободен вече а Вълкът върви по неговият път а вие си гласувайте за шарлатаните хахахахаха

8

Анонимен

преди 3 седмици

Иckaтe ga kaжeтe nycнa cu oфepтaтa kъм cъguuтe...

7

Анонимен

преди 3 седмици

Пуснете човека да си кара мерцедеса с чалгарките вътре, що не го пускате..

6

Анонимен

преди 3 седмици

Споко, вълчо, престъпник си - в България само вие се оправяте.

5

ДеЮреДеФакто

преди 3 седмици

Ще му бутнат ли палата? Имам предвид т.нар. "хижа", която не можело било да се събаря заради обезпечение по търговко дело. Ха-ха-ха, какви жалки мишки сме в сравнение с титаните Доган и Гайтански... Но Доган си остава най-големият.

4

Мдааа

преди 3 седмици

Прав е да обжалва. Ние си имаме много хубава поговорка за това - Не е луд, който яде баницата, а който я дава! За кое ще го съдят, че България е мъpляч като стопанин и безхаберник за имането и партите си ли? Други са виновните и да не се правят, че не знаят!

3

Анонимен

преди 3 седмици

toq що не си покаже мутрата от тая маска, явно не иска хората да го познават по пътя .. гузен е , дано да има ефективна присъда ..

2

Анонимен

преди 3 седмици

Свобода за г-н Гайтански! Довечера всички пред Съдебната палата в София! Днес е г-н Гайтански с бентлитата, утре може дае бай Васил от Долно Нанагорнище с ладичката си. Никой не е застрахован!

1

пуснете човечеца

преди 3 седмици

срещу 5000 нали имаше общ поръчки от кака фънфуркова ама трябва малко да го подържат за кумова срама ама ще го пуснат като другите герои