38

Анонимен

преди 3 седмици

Пиронков си отива, проблемите с БДЖ остават! Не започне ли да се плащат почивките на подвижните състави, те ще продължат да спират влаковете ,където им скимне и ще продължават да лъжат, че има техническа неизправност! Другият вариант е, който спре влакът, да бъде уволняван целия подвижен състав!

37

Анонимен

преди 3 седмици

Много късно Пиронков. След като се налапа от авиацията и бдж е време да си бягаш. Айде да не те видим повече никога..

36

Анонимен

преди 3 седмици

Г,- Пиронков,с два месеца стаж кото министер политик не се става.

35

баба мара

преди 3 седмици

затова трябва да се мисли преди да се приеме дадено предложение дали човекможе да се справи с този тежък отрасъл

34

Анонимен

преди 3 седмици

Че кога си бил в политиката, че да се сбогуваш ?! Всякакви случайници в България като се озоват в служебен кабинет, и вече се мислят за политици. То и затова сме на тоя хал, и като гледам няма никаква светлина в тунела, поне засега.

33

Анонимен

преди 3 седмици

Най-интересно бе как престъпника Жоро Тръбата, преквалифициран от крадец на тръби в политически анализатор бранеше Гвоздейков и ни увещаваше какъв професионалист бил.

32

Шиши

преди 3 седмици

За теб избираемо място в моите листи не се намира!

31

ъ

преди 3 седмици

Ами сега кой ще бута влаковете? Все пак мъжка сила си трябва. Иначе поздравления за Георги, че не иска да се занимава с неща, за които не става.

30

Анонимен

преди 3 седмици

Ех, това БДЖ! Много костелив орех се оказа.

29

Анонимен

преди 3 седмици

Е, сега спокойно можеш да се возиш на "новите" вагони, пиронков. Да не забравиш комплект бельо, вода и храна за 3 дни. хи хи хи

28

Статистик

преди 3 седмици

Предаде отбора си, напаса си воловете и сега чао. Бегай, нема да ни липсваш.

27

ПреЦедента

преди 3 седмици

"...Христо Иванов заяви, че Гвоздейков е "придобит на вторичния пазар" от санкционирания за корупция по "Магнитски" председател на ДПС Делян Пеевски....." Да му имам на Христо Иванов приказките..... Можеше да употреби "футболен език" - "Гвоздейков е направил "трансфер" при създателят и идеен вдъхновител на Конституционното мнозинство, крепител на "Сглобката", виден евроатлантик и демократ, съпредседател на ДПС - г-н Делян Пеевски"

26

Анонимен

преди 3 седмици

Раждив гоздей

25

Труе

преди 3 седмици

В неговия случай е липса на морални устои. Липса на лоялност и всъщност е един безличник, повярвал си, че е ценен сам по себе си...и първоначалното му присъдиняавне към Политическа партия, е само скок към властови висоти...Жалък, но НЕопитен политик. Това не е политик въобще...

24

Анонимен

преди 3 седмици

Чао, чао! Поне с чест си тръгва, не като Калинчо Стоянов.

23

Xxx

преди 3 седмици

Взе комисионната и вече може да се откаже

22

Чистене на кърлежи

преди 3 седмици

ПП като нова партия не са застраховани от инвазия на такиа калинки сато Гвозсейков, Калин Стоянов,, нереализирани никъде, които са алчни и суетни и много бързо им избива на челото всичката им позорност, когато ги облчеш с малко власт....И други такива има, не се заблуждайте...Хубавото е, че се чистят, опозорени, изключени от собствата си партия поради конформизъм, безпринципност и алчност......

21

Един Българин

преди 3 седмици

Явно дори и Шиши не го иска. Всички отпадъчни материали в политиката отиваха в дпс (Цонев, Бисеров...), но този дори и в дпс не го щат.

20

Питам само?!

преди 3 седмици

Гвоздьо, Гвоздьо и що не си стоя в ПП-ДБ? Защо стана пионка на Бойко Борисов?

19

Отвратен

преди 3 седмици

Този ренегат, останал във властта с обяснението, че имал бил да завършва започнати големи проекти, направи ли ги? Оправи ли БДЖ-то?! Жалък предател!!!