146

Анонимен

преди 3 седмици

държавните пари ca за избори и за другарски филми!

145

анонимен

преди 3 седмици

при всички положения Илков е по добре от калин Стоянов. Ако е съвестен може да се справи с купения вот. Най малкото е наясно с номерата и може да ги парира ,ако иска. Човек отвън докато се окопити и те изборите минали.

144

Анонимен

преди 3 седмици

смяната на калинката с най-приближената и друга калинка прилича малко на смяната гешеф-сарафов

143

путинските

преди 3 седмици

партии пак ***.

142

КОНСТИТУЦИЯ

преди 3 седмици

След Суспендирането на Конституцията от Народното Събрание , все пак остана Вратичка .Депутатите иззеха правомощията на Президента и го оставиха по *** , НО - Премиера може да назначава Министри . Всички знаем че МВР е Пропито и Прогнило Образование в България , те са свързани като свински черва , тоест - Главчев имаше задължение да сложи Цивилен Човек начело на МВР - същото което правеше Президента преди да скопят Демокрацията в България .

141

Анонимен

преди 3 седмици

Тия и двамата горе на снимката имат еднакви ГарванскиЧофки подобни на Чофката на Бай Тодоранко.....Сигурно са негови синчета! Днешни баджанаци - родени от различни Кравички... Напишете в търсачката на сайтаYouTube "OFFROAD - Кралят Гарван" и изслушайте песента!

140

vs

преди 3 седмици

А народа седи и гледа как се раздават държавните пари за избори и другарски филми! Нищо не прави, просто седи и гледа как го мачкат! Иначе, ако ги слушаш , всички са там за народа и да е по-добре на народа! Пълни глупости на търкалета!

139

ВЪПРОС

преди 3 седмици

Калин има нещо общо със Сириеца Терорист в Германия , за това го смениха .

138

ВЪПРОС за ДАНС

преди 3 седмици

Калин Стоянов вече няма Имунитет , не е ли правилно ДАНС да го Арестува и вкара в Ареста за Съдене и Присъда ? Няма ли Главен Прокурор за Калин и тази женица (не се сещам как и беше името ) кандидат Премиер ?

137

Анонимен

преди 3 седмици

Тия и двамата горе на снимката имат еднакви ГарванскиЧофки подобни на Чофката на Бай Тодоранко.....Сигурно са негови синчета! Днешни баджанаци - оплождани от различни Кравички... Напишете в търсачката на сайтаYouTube "OFFROAD - Кралят Гарван" и изслушайте песента!

136

Citizen

преди 3 седмици

Илков-дано не е толкова "умен", колкото изглежда.

135

Анонимен

преди 3 седмици

Тия и двамата горе на смиката имат еднакви ГарванскиЧофки..... Напишете в търсачката на сайтаYouTube "OFFROAD - Кралят Гарван" и изслушайте песента!

134

BMF

преди 3 седмици

До Честито!Краси е важна. Тя стои зад необезпечения кредит 67 милиона от ББР. Сега поне няма да търсят отговор от БМФ къде са отишли тези пари.

133

Честито!

преди 3 седмици

Мафията пак е във власта. Красимира Стоянова - частния юрист на Домусчиев е транспортен министър. Това е човека, който защитава интересите на държавата в Параходство БМФ. За тези години държавата не е получила и стотинка, но Красимира редовно получава тлъста сума от Домусчиев.

132

кривак

преди 3 седмици

Илков е набор 64 и декември компютъра така или иначе щеше да го изхвърли от МВР, сигурно от 5-6 годинки е на пенсия и заплата. Горкият! жив да го оплачеш.

131

Анонимен

преди 3 седмици

Прочетете за Астропософията за същността и тайните на нашето физическо Тяло, за което знае само нашето "АЗ" .... То е в Нас, но малко Хора свързват своето "АЗ" директно със Вселената, Вселена Безкрайна, Славна, Страстна и Срамна. Не скърби, защото нищо от Вечното не се губ и или унищожава: за променливото не трябва да се скърби. А кое е вечното? То се крие в думата ЧоВек. Чо - Енергия, Век - Вечна. ЧоВек = Вена Енергия.

130

Анонимен

преди 3 седмици

Съвременния ЧоВек (Вечна Енергия), човекът на бялата раса, като отиде в другия свят, нищо не помни. Човекът от новата шеста раса, когато идва на Земята всичко ще помни. Този общ ход на процеса, въобще не може да бъде ускорен, защото има много Хора, които са закъснели в своето развитие. Закъснелите ще останат за друга вълна. Едни ще се качат на последния Параход, останалите ще чакат за другия Параход.

129

анонимен

преди 3 седмици

Горкия Левски гледа какви ги върши Радев.

128

Анонимен

преди 3 седмици

Защо при Пълнолуние нашите Мозъци трудно заспиват? Това, че имате само "Ум" без "Ра" - изкоренен от Комунистите, не означава, че ще оставиме нашето "АЗ" докрай без "РАЗУМ"! Отговорът е много лесен. Понеже в Тялото ни започва Бой за доминация между Златните и Сребърни Атоми. Златото е втвърден Слънчев Етер, сгъстена Светлина, а Среброто е сгъстена Лунна Светлина!

127

Анонимен

преди 3 седмици

Браво на Главчев и президента