67

Анонимен

преди 3 седмици

Аман от глупости ...

66

тя

преди 3 седмици

Много германци не щат и украинските бежанци ,писна им и от тях !

65

тя

преди 3 седмици

Нали ги поканиха, сега да им сърбат попарата !

64

Алекс

преди 3 седмици

Българска връзка няма.Поканиха ги и им раздаваха мечета.Сега търсят под вола теле.

63

Анонимен

преди 3 седмици

Мнго сме горди, ако сме замесени в нещо европейско и много съжаляваме ако нещо го има в Европа пък при нас гоняма. Почват се едни драматични новини, чак страх да те хване. По време на ковид, докато дойде у нас такова драматизиране беше... И когато хванаха първия случай вече бяхме част от прекрасната Европа-щастливи! Та инсега -българска връзка! Сигурно на българско слънце си е сушил гащите...

62

Велес

преди 3 седмици

Каква "българска" връзка ви гони? Идете при "мама" Меркел, дето ги канеше да дойдат в Германия да живеят там...

61

Анонимен

преди 3 седмици

На тоя шолц и на немците им дойде акъла )))сега не искат мигранти ,ли кой и даваше безплатни квартири,лечение милиони евро всичли ромове вън от ЕС и България

60

Ядрен вампир Z

преди 3 седмици

Въобще не ми пука

59

Адолфинчо Гитлеров

преди 3 седмици

Местя го от левия в десния крачол. Кво ми пука за някакви пукнали шваби? Да си сърбат супата! Да се сърдят на баболина Меркел,която ги покани в Германия!

58

До умопомрачително

преди 3 седмици

"Но вменявате пряко, че "Имиджът на хората от България не е от най-добрите"." ----------- Разбир се, че не е от най-добрите. Няма как да е друго, предвид стотиците хиляди наши "съграждани" с български лични карти, но от индийски произход, които наводниха Германия. Живеят като пpaceтa и се издържат от кражби, просия, проституция и социални помощ. Какъв имидж да искаме, щом такива "хора" представляват България?

57

умопомрчително

преди 3 седмици

Днес, всеки ден бълвате поредната помия. Това заплаща ли се от някого?Статията вменява вина на България или българи съпричастни в престъплението. Кои от България е замесен? Но вменявате пряко, че "Имиджът на хората от България не е от най-добрите". Ами с такива умници като няма какъв да е. Като го повторите 100 пъти.

56

Еми от де да влязат

преди 3 седмици

е, няма да е през Япония я. Такова ни е местоположението. .....

55

ДъртатаВещица

преди 3 седмици

от ирония не разбира. Вместо да й "благодарите", линчувайте я! Същото се отнася за урсулата, дето ще изтребва вълците в Европа, щото й изяли понито, а ман.алите не я притесняват.

54

КУНЦ КАМЕРЩАЙН

преди 3 седмици

Сирийското ножарче тука щяха да го помпат като Коледна пуйка и гергьовско агне. Не от днешната полиция, разбира се, а от снощната милиция. Той и затова не е останал тук, щото е усетил колко е дебел дедовия булгаришен колбас шпециалитат

53

Анонимен

преди 3 седмици

Тези хора бяха лично окуражени от Меркел да отидат в Европа, най-вече в Германия. Редно е всички да отидат в Германия.

52

Ентусиаст

преди 3 седмици

Единствено Марков се опита да ги спре на летището, докато Денков лъжеше!

51

Политкоретен

преди 3 седмици

Не ми бил опасен терорист с нож, най ми бил от инженерите на Меркел с отвертка в ръка! И разбира се, само и единствено българите са виновни за инцидента. Няма как да е иначе.

50

ДопълвамИдеята на 38

преди 3 седмици

Относно обезопасяването на южната ни граница чрез ровове, пълни със свински фекалии, предлагам държавата да задължи Гергов. Получил е тлъста хапка даром по времето,когато някои ги назначаваха да бъдат милионери, сега нека да се издължи на държавата и да финансира изкопаването на такива ровове и запълването им с каквото трябва. Не се ли справи, да върне ЦУМ на Софийската община.

49

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 38 Това за трите години задължителен стаж в свинеферма е брилянтно хрумване. Подкрепям!

48

Анонимен

преди 3 седмици

Напоследък тече силна рекламна кампания на ножовете Солинген. Няма спор, добри са, но това е прекалено.