107

Приятели ЗА ДОПИНГ?

преди 3 дни

ИМА УМИШЛЕН ЗАГОВОР ЗА УНИЩОЖЕНИЕ НА ДИЕГО АРМАНДО МАРАДОНА ЗАЯВИ ПУБЛИЧНО ХРИСТО СТОИЧКОВ през 1994 които се ръководел от шефовете на ФИФА и в крайна сметка великият конспиратор и унищожител на шефовете на ФИФА и УЕФА Христо Стоичков ДРУСАШЕ ЛИ СЕ с допинг от тоя на Марадона на САЩ 1994 ????

106

Жабата

преди 1 седмица

Това тъпо момченце Киро Гела, не разбра че с проектчетата му уби БГ футбол. Ай честито 99 пъти шампиони с ВАР и съдии. Клоуни.

105

Монтанеца

преди 2 седмици

Цска-софия.е.прекръстения.-пфк.литекс-ловеч.истинското.цска.е.цска.1948.да.се.знае.ясно.казах

104

Анонимен

преди 2 седмици

ЦСКА е Литекс от Ловеч ! Исринскити ЦСКА е ЦСКА 1948! Но народа обича богатите ,а не тези които се опитват да ранотят и да налагат Български Футболисти! ЦСКА е Литекс, което купи амблемата от Истинакото ЦСКА ,защото беше фалирало!

103

Анонимен

преди 2 седмици

10000% дузпа и первен картон за защитника!

102

Анонимен

преди 2 седмици

Това в чиста дузпа и жълт или червен картон!

101

Хайде бе...

преди 2 седмици

Какво е това лицемерие? От 13 години са гаврят така с ЦСКА за да не изместят Лудогорец, но сега видиш ли като сме срещу Герена вече има проблем! Ами да се бяхте развълнували така от самото начало, но всенародния любимец се бореше за петицата и баражите и вие журналистите си мълчахте! Все така да ви е господин Попов!!!

100

Анонимен

преди 3 седмици

Догодина, когато има концерти на националния стадион, Левски и ЦСКА ще трябва да домакинстват в Разград за евро-квалификациите си. На Колежа няма трева, а по всичко личи, че сектора за гости на Герена ще бъде потрошен, до степен че УЕФА да вземе лиценза на стадиона.

99

Анонимен

преди 3 седмици

Куфарчето с пачките са готови

98

Цветанов

преди 3 седмици

До АнонименТипичен пример за ***, който няма представа от логика!

97

Анонимен

преди 3 седмици

До Цветанов Проектът "Лудогорец" е голямо зло и спъва бългапския футбол. ------------ абе поcepко я кажи за последните 10 години освен Лудогорец друг бг отбор какво е постигнал навън? Имаш ли представа колко пари е докарал Лудогорец за останалите бг отбори от участията си навън? Даваебаунещщастниците осpaни, освен да ревете друго можете ли?

96

Реално

преди 3 седмици

За Левски не бяха отсъдени 2 дузпи в мача срещу Хебър. И двете срещу Сангре. Задържането е едната, другата когато излезе сам срещу вратаря, беше фаулиран и съдията свири пасивна засада на Алдаир, който не влияеше пряко над игровата ситуация.

95

Анонимен

преди 3 седмици

Стига глупости,дузпата си е 1000 процентова.въпросът е защо съдията не я даде веднага,а чака ВАР.

94

Анонимен

преди 3 седмици

по-големи простотии не бях чел скоро,явно на автора са му платили да пише глупостите си

93

Обзор

преди 3 седмици

ЦСКА иска да вкара феновете си на Герена, за да изпочупят и потрошат. Левски пищи от съдията. Лудогорец дето е над всикчи купува съдии за да се подсигури.

92

Crazy

преди 3 седмици

Когато имаш един точен удар срещу Лудогорец за цял мач, а в следващия се защитаваш като опълченец срещу Хебър, да говорим за някакви спорни ситуации просто е несериозно. А и авторът на статията да говори за малкото българи в Лудогорец, само да попитам колко българи има в Левски? Истината боли, особено ако трябва да погледнеш в собствената си кошница...

91

MNENIE

преди 3 седмици

Футбола и Художествената Гимнастика са Спортове които делят 99% от Държавната Помощ в България . Тези пари се дават от 25 години на *специални хора* . България достигна *върхове* в тези Спортове .

90

D12

преди 3 седмици

Не знам в коя графа са "претенциите", но статията Ви е в графа "френски. Знаете ли какво е 50-13-8? Сбора от победи, равенства и загуби на Лудогорец срещу Левски и ЦСКА взети заедно. Миналата година Левски завърши на 100 точки зад Лудогорец, тая година ЦСКА само от дубала си не са паднали и вместо да анализирате истинските причини, се изявявате като фенски говорители. Лошото е, че и ръководителите на футболните клубове се държат като вас, така че още много декларации и "пусти" години ни очакват.

89

Аве

преди 3 седмици

На кой изобщо му пука, кой ще е пръв в нашето първенство?!?!!?! Единствената разлика е, че първия се опитва да влезе в ШЛ, а единственият отбор, който може да играе на някакво ниво по-високо от А окръжна, е Лудогорец. Това е факт! С БФС или без БФС, няма никакво значение кой ще е пръв, никакво. НИКАКВО! ВСИЧКО Е ТРАГЕДИЯ

88

кокорчо

преди 3 седмици

Платените подуянски кликьори на дебелите медии търсят пак интриги,дузпа си имаше явна,трябваше да бъде повторена само заради навлизането на Русев,но това се случва редовно в първенствата ни.Какъв е проблема на Разград и подуяне какво му пречи пак.Нали цялата държава е зад него с баш мутрите Пеевски,Борисов и Таки