25

До ППДБЕЕЦ

преди 3 седмици

Без война, САЩ била бананова република!?! Воени бюджет бил раздут от комисионни!?! САЩ не може да прави танкове!?!Малчоган, ти да не пишеш за Русия? Нещо бъркаш двата щата! В топ 100 марките на СВЕТА, не във военни бранш, 70% са американски! Воения бюджет е процент от общия бюджет! За тази година е 900 милярда!!! Само за сравнения Русия има 60милярда!Това прави 15 Русии! За какви раздути посредници говорим? Полувината да е фира, пак е с 7-8 пъти повече от уж втората военна сила!

24

Българин

преди 3 седмици

Двата самолетоносача на сащ ще бъдат потопени Русия въоръжи враговете на сащ и пенсионирани руски военни наемници шеги оправляват

23

Жоро Сороса

преди 3 седмици

После ще дойдат и тук за да унищожат копейките.

22

ППДЕБЕЕЦ

преди 3 седмици

От осно Абрамсите и другите натовски "чудеса". Самите украинци ги мразят. Примерно на Абрамс им се овлажняват платките. Това нещо няма никаква проходимост в кал. Тежи колкото 100 камили а не върши работа и за една. Малко бройки са, да и ги пазят. Но тръгнат ли с тях напред, всичко се унищожава. Америкианецът не можа да направи танк и това е.

21

ППДЕБЕЕЦ

преди 3 седмици

14,дядка, много си изостанал с военните дела, хаха. Нещо не си наясно къде отиват парите от военния бюджет на САЩ. Не си наясно какви комисионни взема самото правителство. Не си наясно, че един проект в САЩ има 10 пъти по-големи разходи за същите резултати като в Китай или Русия. Не си наясно, че без вона и военни поръчки, САЩ е една бананова република. Неслучайно Тръмп се опита да деиндустриализира САЩ и да върне производствата на високотехнологични продукти.

20

ГАДОРЯН

преди 3 седмици

Аве. Каубоите нали са всемогъщи?! Що не отидат и не напердашат Хизбула хаха. Страхът е голяма работа ейййй. То Израел иска точно САЩ да влезне във война с Иран и всичките му проксита.

19

Красен

преди 3 седмици

Ха ха ха сега иранците ще направят краварските корита в съвременни подводници

18

ППДЕБЕЕЦ

преди 3 седмици

Чакат ги на едно място 4, да им светят маслото, хаха. Хасан се "Насрала". Много рано бе. Едва почвате.

17

Анонимен

преди 3 седмици

Голям сеир ще е като им ги думнат. Ще останат без питбули, с които да сплашват людете

16

шиши

преди 3 седмици

от клон на клон

15

Анонимен

преди 3 седмици

Едни хуси ги гътнаха, те още самолетоносачи носят

14

Истината е, че

преди 3 седмици

Който има самолетоносачи - плаща, а който няма ... злобее

13

Анонимен

преди 3 седмици

Това е ултиматум към Иран с три удивителни!!! САЩ са силни и са далече. Те са си екстра. Западна Европа са защитени от ядреният чадър на Франция и Англия. Има обаче, едни малки стратегически партньори в близост до събитията, дето са идеалната мишена за отмъщение. Кеф ти ракети от югоизток, кеф ти от североизток. Добре, че с турците уж сме в добри отношения та да са ни като бариера някаква хммм... 'щото Аскера, само американските ни бази го спират май...

12

Анонимен

преди 3 седмици

А какво стана със самолетоносача Джерард Форд, който йеменците шибнаха с дронове по време на мисията Пазител на просперитета? На тези да не им се случи същата случка?

11

До умника 4

преди 3 седмици

И още нещо! САЩ пратили 30 танка Амбрас и ги унищожили!?! Абе момче, САЩ има над 10к танка в армията си! Воения годишен бюджет на САЩ е двоен на останалия Свят, не на Китай или на Русия, а на целият Свят общо!!! Те могат да си водят 4-5 войни паралелно, без никакъв проблем! Ти си нямаш на понятие, какъв военнен звяр е САЩ! Дано не се стигне до война със тях, че ще става мазало за всички! Да не забравяме, кой и само той е пускал атома! Япония още си плаща сметката!

10

Анонимен

преди 3 седмици

Чакаме Кузя да зареди с въглища .....и ти да видиш тогава

9

До умника 4

преди 3 седмици

Ти за тяхните самолетоносачи не са притеснявай! Те имат 10!!!Гледай другите топ държави на 2ро и 3то място, колко имат! Китай един, Русия един! Смятай за каква разлика става на въпрос! Даже на половин капацитет, тия двата самолетоносачи, могат да изтрият от картата 4-5 държави от близкия Изток! Даже няма да си дадът зор! Четете малко бе хора, не пишете глупости!

8

Високо

преди 3 седмици

Там кой е "агресора" и на кого бомбите са "миротворни" и хубави а на другият са лоши бомби? Кой за какво се бие? Ясно е че юса продава оръжие и на двете страни, въпросът в кой какво иска?

7

определено

преди 3 седмици

евреите искат война в региона! Натискат и САЩ да им е зад гърба!Май е време руснаците да пратят няколко ядрени бомби на техните врагове в региона, за да ги усмирят! Или да зачистят Израел, щом толкова си го иска!

6

САЩ са юдейски слуги

преди 3 седмици

- Каква свобода и демокрация? Юдеите хилядолетни вероизповедания и църкви забраняват с едно гласуване! Върл и грозен ционизъм! Фашизъм!