17

do 20

преди 3 седмици

Не са никакви богоизбрани - а сатаноизбрани и служат на Мамона

16

Ислямистите са аут!

преди 3 седмици

Арабите още не са разбрали, че ако американците не се намесват директно в Украинската война, то в защитата на Израел ще действат безцеремонно. Не случайно в момента има два самолетоносача в Залива. Никога Израел няма да бъде изоставен от Белия дом, защото Америка се управлява от Богоизбраните синове на Израил.

15

Анонимен

преди 3 седмици

Не знам дали знаете, но една противовъздушна ракета струва между някоплкостотин долара з най - евтината до няколко милиона. Да се опиташ да свалиш 1000 ракети си е доста скъпо удоволствие. Дори и да ги звалиш всичките, скъпотията си остава.

14

аноним

преди 3 седмици

Хасан,с неприличната фамилия вече възвести победата на Хизбула-кресливо и лъжливо,а преди 20-мин. всички медии обявиха,че реват-Израел им запалил небето,след уж успешното им отмъщение.И-ето ви исляма в една картинка. Из под храстите в тъмна доба тихомълком пускат ракети,а когато в ответ,долетят при тях-плачат и крещят към целия свят-Убивааааат ни!

13

Анонимен

преди 3 седмици

Хахахахахааа.....тия твари знаят много добре, че и едно парченце желязо не може да падне върху еврейска глава, благодарение на противовъздушната система Железния Купол. Израел може да бъде победен само по въздух...но и това е по-скоро в сферата на вероятностите.......

12

Кравар

преди 3 седмици

Евреите оправят безцеремонно приятелчетата на сибирското джудже :)Кривите ръждясали катюши и секви други руски летящи кюнци - директно у то-лет-на-та ги пращат :)

11

НАСРАЛЛА...????

преди 3 седмици

А НАС НИ БЛОКИРАТ, КАТО ПИШЕМ ТАКИВА ДУМИ... НЕ Е СПРАВЕДЛИВО

10

Анонимен

преди 3 седмици

На тия, бате, само като им видя гнусните зли мутри, и ми идва да изстрелям всички газови бутилки в квартала към тях.

9

Анонимен

преди 3 седмици

До 9Ами тук е така, ако хвалиш ушанките и *** не те трият, щом напишеш нещо против тях, поста ти изчезва безследно.

8

Руси

преди 3 седмици

Как може да мислите ,че мюсюлманите губят войната. Та те са в задния ни двор и колят и насилват. Това ,че някакъв брадат бухал топли само болните мозъци из форумите. Ние сме уязвими в Европа и ни колят качествено. Скоро християните ще сме малцинство ,за каква победа говорите ? Омразата заслепява,а те си ни чистят полека полека !

7

Насраа

преди 3 седмици

По план я главната цел да не се оцени нищо е постигната не ни се яде Еврейска сопа

6

митю паркура

преди 3 седмици

Хасанчо, отивай да си клатиш любимата коза

5

Анонимен

преди 3 седмици

Супер план като ти избият половината още преди първия изстрел .Надсраладжищони

4

456

преди 3 седмици

Ливанците са се докарали зле,като нас-корупция,мизерия,супер богати и оцеляващи.Хизбула управлява ,правителството е просто параван.Хората няма как да се справят с терористите и ще си патят точно,както ние българите!

3

Анонимен

преди 3 седмици

Разни бункерни лидери отчитат победи, къде истински, къде щото така им се иска, но гинат обикновените хора. Време е болшинството да не мълчи и гине бадева, а да заяви, че иска да живее в мир.

2

Дон Кикот

преди 3 седмици

Мина по план но не улучиха нито една цел хаха.

1

Руси

преди 3 седмици

Браво на Иран. Еднополюсния свят приключи. Жалкото е ,че живота ни ще мине ,а няма да видим истината.