212

Загарелка

преди 3 седмици

С болшая тарелка

211

Анонимен

преди 3 седмици

И всичко това благодарение на великият геополитик,стратег, плувец, ловец,кагебист и таксист, строител четвърти разряд, шахматист, главнокомандващ,баскетболист ,хокеист и историк Владимир Владимирович Путин!

210

Боби

преди 3 седмици

До Войводата САЩ подготвят Ъкрайна да се присъедини към РФ. 1. Западните области население което е постоянно негативно настроено срещу властта. Само че за това има лек прекрасно ползван в Чечня - купуване на политици... 2. Разрушена от войната огромна територия и население което се връща малко по малко(Запада ще направи неприемливо пребиваването на Украинци) - икономически еквивалент на мелничен камък вързан на врата на РФ 3. Продължаване на санкциите(независимо че не рботят но поне забавят РФ)

209

смелостта на руснаци

преди 3 седмици

Смелостта на руснаците на западните страхливци им се струва на лудост. Винаги е било така.

208

Анонимен

преди 3 седмици

А нашите плажове да не би да се намират на някой карибите, че сте толкова убедени, че ние сме някакъв самотен остров на спокойствието.....???

207

ДойчеЗеле

преди 3 седмици

Много им се иска на наглосаксите руснаците да са наплашени и в дупки, но като чели западните проксита са наплашени и по дупките си!

206

(-_-)

преди 3 седмици

То най-близките бойни действия са на едно 300 км, ама щом дойче уеле така казва :)

205

&~~

преди 3 седмици

Какъв плаж на този чакъл? И на Сочи е същото - камънаци. Като нашия пясък няма друг на Черно море.

204

Анонимен

преди 3 седмици

Само някакви деджeндъри са се събрали в коментарите.

203

Тенгри кан

преди 3 седмици

Тва е, щото избегаха от България и сега нема къде. Тук им беше по добре, отнасяха по некоя паламарка, а в Крим ги перат не паламарки, а ракети;)))

202

Да допълня...

преди 3 седмици

До Киро Брейка 203 Красивите рускини са до 25 години. След това мамашки.

201

Анонимен

преди 3 седмици

Бе айде бе! Колко журналисти взривиха, ами кримския мост? Утрепаха невинен шофьора на камиона и оставиха едно дете сираче, и колко още... А най- гнусното е, че после се хвалиха с това. Да си стоят там зад оградата на река Тиса, докато Путин реши каква ще им е сътбата. Роби- мазохисти. Хунтата им ги трепе, а те ги хвалят. Е, заслужават стбата си!

200

Боби

преди 3 седмици

ЕХХ ЕКСПЕРТИ... повечето хора не знаят КАК ДЕЙСТВА АТАКМС ракетата с касетъчна бойна част... Малко преди да разпръсне съб боеприпасите ракетата се завъра около оста си. Зоната на разсейване зависи и от височината на отделяне на съб боеприпсасите и от скоростта на въртене на ракетата. Точно центробежната сила а не взрив разпръсква съб боеприпасите(и при РФ е така). Ракетата е сработила щатно/ в боен режим по плажа. Поне же не е бронирана пво ако я уцели ще я унищожи високо във въздуха над морето!

199

Анонимен

преди 3 седмици

Първо, никой не ги атакува плажуващите специално. Вече ако падне някоя отломка или заблудена ракета, те са си поели риска. Второ, единствената терористична държава, която УМИШЛЕНО стреля по цивилни обекти е Русия. Трето, копейките сте гнусни лицемери.

198

Анонимен

преди 3 седмици

Това не са луди хора, това са скотове, те с това са свикнали и това знаят, руснака е най-добрия модерен роб.

197

Анонимен

преди 3 седмици

Няма как да кажеш на някой че е луд, когато не е имало и един нормален там. Висша класа клошария да тънеш в ***, мизерия, да има война над главата ти и да седиш на плаж. Това го могат само най-закоравелите мизерници. Иначе в гнилия запад хората лежат по разни френски ривиери и испански плажове и се чудят как да бягат към русия, за да лежат в тиня. Смееех.

196

Анонимен

преди 3 седмици

Бах ти гнусния сайт! Вместо да сложите заглавие : "Лудоста на фашистката наркотизирана терористична хунта атакува мирни граждани, докато са на плаж", вижте се, какво сте написали. Все едно че НЕ Е нормално някой да отиде лятото на плаж, и ЧЕ Е СЪВСЕМ НОРМАЛНО терористите да атакуват плажове с цивилни мирни граждани, че и с балистични ракети с касетни глави. И вие сте същите терористи, като ВСУ то, щом ги потдържате.

195

Бидон с деменция

преди 3 седмици

а бългерианите ходят "на" гърция с пълни багажници с турски домати и македонски дини.

194

Анонимен

преди 3 седмици

"После като ги засипят с ракети, ще вият за цивилни жертви...." - Ами да... нормално. Плажът е съвсем открит и се вижда от десетки километри, какви хора са там. Ако ударят плажуващите, какво друго д аис помислят хората?

193

Анонимен

преди 3 седмици

"На света започва да му идва до гуша от наглите рушки подчiвеци." На 95% от света ще спре да му пука 20 минути, сед като спре да се тръби денонощно за този конфликт.