27

Всъщност...

преди 3 седмици

Стария си гарантира избирането на Камалката Харис като пълни страната с Енженери и пруфесори от Африка. Ню Йорк е заприличал на КОЧЧИННАА. Байдън е американската Меркел. "Рефюджис велком". С една единствена цел - гласоподаватели и потребители на социални помощи. Тия дето са влезли нелегално в САЩ при управлението на Бай Дъ. нямат нито образование нито професия. Проверете колко Skilled workers /професионални работници/ са влезли за последните 4г. - 0.002% . Като повечето са напуснали след 1-2г.

26

Анонимен

преди 3 седмици

Ако до 19 век робите са били транспортирани в страните то сега те идват на крака.Наричани мигранти и имащи право да се движат и изказват свободно.Без роби(пардон мигранти) не може нито една просперираща държава.САЩ най вече.Затова при дядо Байдън за три години са влезли в САЩ 11,5 милиона мигранти от цял свят.Свежа кръв набиращата сила световна империя.По това къде са насочени мигрантите става ясно кои държави ще доминират в бъдеще.Та Илон Мъск е също емигрант от Южна Африка.

25

Анонимен

преди 3 седмици

Тая карикатура взема ли я някой на сериозно?!!

24

Анонимен

преди 3 седмици

След като САЩ се набъркват в политиката по цял свят искам и аз да имам глас я политиката на САЩ!

23

Анонимен

преди 3 седмици

Бравус, на Бай Дрън... и Камалата, те шъ направят хАмерката отново "велка" или поне туй, което остане от нея!!!

22

Американ

преди 3 седмици

Републиканците вероятно ще спрат тази магария бързо в съда.

21

Анонимен

преди 3 седмици

Ще вкара още южноафриканци да гласуват за него ,както гласуваха преди 4 г.,но тия път че хване някой голям мукар на южноафиканец

20

САЩ като България

преди 3 седмици

Преди няколко години в САЩ биха тревога, че е съвсем близко моментът, когато белите хора в страната ще са само 50% и постепенно ще стават по-малко от 50%, заради различното ниво на раждаемост в гетата и сред белите. Ние вече две години подред отчитаме, че 50% от първолаците не са етнически българчета. Е, настигнаха ни американците! Не ние тях, а те нас.

19

САЩ ще храни цухани

преди 3 седмици

Досега 40 милиона хрантутника на соц.помощи, след десетина години - двойно повече, като знаем с какви темпове се размножават онези.

18

Същото стори Митеран

преди 3 седмици

предиповече от 40 години. Даде гражданство на огромна маса араби, дошли от бившите френски колонии уж за да работят във Франция.Те доведоха безбройната си рода и създадоха анклави, в които се живее по традициите на Северна Африка.Това осигури на Митеран още един мандат, но торпилира френската социална система. Милиони кадъни и челядта им увиснаха на соц.помощи без да имат и най-малкото намерение да възприемат европейските ценности и начин на живот. Но те раждат по 10, а французойките по 1-2 деца

17

кИкИ АлаБала с

преди 3 седмици

Прецедента - само Така, Брат!

16

Хейт

преди 3 седмици

Приеха 20млн диваци просто така минали границата, но още има визов режим за българи.

15

мак

преди 3 седмици

Малко са им мигранти, искат още. Да са им честити, но после да не реват, че не се справят с наплива. Ще спечели този, който обещае по-големи облаги и привилегии на гости всякакви. Здравият разум отиде на кино, както в Европа. сащ си имат байдън, Европа има меркел.

14

Анонимен

преди 3 седмици

Типично за демократа когато си отива от власт е да причини на страната си максимални щети- стотици милиарди долари на данъкоплатеца за киевската хунта и вкарване на още стотици хиляди гладни гърла в страната.

13

Анонимен

преди 3 седмици

Евроатлантиците харесват това, поради тази причина и обиждат Трумп, естествено след като са получили грантове.

12

Анонимен

преди 3 седмици

Затова и пълнят Европа с кви ли не, ако си против те обявяват за русофил или хитлер.

11

Анонимен

преди 3 седмици

Голямата подмяна!

10

Анонимен

преди 3 седмици

Европа затова ли я пълнят с неевропейци за да гласуват за който трябва?

9

Христо Христов

преди 3 седмици

85% са у нас феновете на евроатлантизма, които гласуват евроатлантикът Пеевски да дава паспорти на арабските. Факт.

8

Христо Христов

преди 3 седмици

Всички демократи и евроатлантици у нас искат Пеевски да раздаде милиони паспорти на желаещите африканци!