127

Деди

преди 2 седмици

Саше, по-голяма джурналистическа глупост (твой коментар) едва ли има - Рашките правели фатални грешки, но ... видите ли ги корегирали?! Хем "фатални", хем позволяващи корекции. Брей, брей - нова военна "тактика"!!!

126

Анонимен

преди 3 седмици

Фаталните грешки не могат да се коригират, затова се наричат фатални. Научете българския език и после се правете на журналисти.

125

Дедо ви

преди 3 седмици

Кой може да предположи, че наркомана ще прати 10-15 хил. души на сигурна смърт... Да, навлезли са и са направили беля, но ще си платят за безумието, включително и наркомана. Както и през ВСВ, това ще е повратнаната точка за последващ бърз крах, защоти марионетката жертва безмозъчно последния годен украински ресурс...

124

Да

преди 3 седмици

Това нападение над Украйна е пето по ред и мисля последно в което путин се пр ави на голяма сила.

123

Неграмотници

преди 3 седмици

Четери пъти сте повторили думата корегира.

122

умното си е умно

преди 3 седмици

Нормално, то фаталните грешки винаги подлежат на корекция ))))))))))))

121

Хем са повече руснац

преди 3 седмици

ите , хем громят непрестанно врага а резултата като удариш чертата - никакъв . Много се проточи .

120

Страхотна слупост

преди 3 седмици

Фатално означава , че не може да се коригира. Ако се коригира значи не е фатално. Малко логика ...

119

Анонимен

преди 3 седмици

Аз само минавам да попитам списвача на тази статия... Как може една ФАТАЛНА грешка да бъде коригирана? Затова при катастрофа се казва с ФАТАЛЕН край, щот няма корекции повече за предалите богу дух.

118

Анонимен

преди 3 седмици

И всичко това благодарение на великият геополитик,стратег, плувец, ловец,кагебист и таксист, строител четвърти разряд, шахматист, главнокомандващ,баскетболист ,хокеист и историк Владимир Владимирович Путин!

117

Анонимен

преди 3 седмици

Украинските войници са бързоподвижни. Като ги удари ФПВ дронът, обикновено мърдат 3-4 секунди. И затова е нужна перманентна цензура. Трябва да не достигат до населението клиповете от фрпонта където се виждат в пъти повече руски клипове за военни победи от украинските. Как да се види че в Курск има над 200 бронирани машини на укрите които са изгорели.

116

Е целта

преди 3 седмици

Руса-ия се бие само с едната ръка с наемниците на цялото НАТО. Украйна е взела-дала и отива към имплозия. Имплозия е целта на Русия , тоест редуциране числото на нацистите а не територии.

115

УВО 1995

преди 3 седмици

неграмотници, пише се коригира.Върнете си дипломите, ако може и от там където сте излезли се върнете!

114

USA даде фира

преди 3 седмици

В капана, наречен "лесен пробив в Курска област", вчера са били утилизирани и 10-ина наемници от страната на янките..... Можеше да напишете и за това... ама друг път, ок!!

113

Точно

преди 3 седмици

Абсолютно вярно, само да коригирам, че на руски се пише КОРРЕКЦИЯ, с две Р.

112

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен (113), "Грешка в заглавието", "Санди КорИктен", "Некси нема логика" и други "корифеи" по български правопис. Излагате се като кифли! Думата "КОРИГИРА" произлиза от латинската дума CORRIGO.Официален правописен речник на българския език (2012), с.338.В българския език идва от немски (от глагола KORRIGIEREN).Да не се смесва с правописа на КОРЕКЦИЯ, произхождаща от латинската дума CORRECTIO. В българския идва от френски, немски или руски (фр. CORRECTION, н.KORREKTION, рус.КОРЕКЦИЯ)

111

Анонимен

преди 3 седмици

Има грешка в статията Курск е в Русия, Одеса е в Русия и Киев също е в Русия.

110

Грешка в заглавието

преди 3 седмици

Не се пише "коригира", а се пише "корйгира", научете го този бе ге език вече.

109

Санди КорИктен

преди 3 седмици

Журналиста Санди Пoпов, написал тази статия за корИгираните грешки, е много образовано и начетено момче, препоръчвам - корИктен е. Може да пише статии и да ги внася корИкции, а сигурно може да прави и корИкций, кой знае.

108

Некси нема логика

преди 3 седмици

"прави фатални грешки, но ги коригира" - фатална грешка не можеш да я корегираш. Или грешките не са фатални или грешките са фатални и братушките лъжат и мажат, че всичко е наред. Доколкото ги познавам - второто ще да е.