87

Хххх

преди 2 седмици

Приложението се отличава с това, че предлага криптирани комуникации от край до крайТелеграм ме тази опция по подразбиране и работи само за лични съобщения. Същи така работи САМО когато двамата души за онлайн. Ако иприх съобщение на някой офлай това съобщение не е криптирано

86

Анонимен

преди 3 седмици

"Филолог станал IT ?! Супер успешен?! Да бе да, повярвах..ама някой друг път.Т" - Не знае, че е е невъзможно. Ако разбираш фиологията и си достатъчно кадърн, преходът към "IT"(кaквото и точно профанизираната Ви глава да има предвид) не е особено сложен. Изисква малко усилие и учене, но няма нищо невъзможно.

85

Анонимен

преди 3 седмици

И трите са възможни едновремено, затова не виждам, защо сте писали или?

84

Анонимен

преди 3 седмици

Пропускате два интересни момента. 2018та Русия рязко сменя тона към Телеграм, както и самия Дуров казва, че са се разбрали, каквото и да означава това. В момента телеграм е единствената платформа, която държавата Русия ползва за собствени нужди. Никой не знае какво представлява протокола за криптиране на телеграм, т.е. колко е сигурен, и дали няма бек доор. Преди да дойде в Париж, Дуров е бил заедно с Путин в Азербейджан. Вие спокойни ли сте децата ви да ровят в платформа без грам модерация?

83

Сата НАТО

преди 3 седмици

По-голямата част от детството си обаче прекарва в Торино, Италия, където работи баща му -----///----- Бащите, които работеха на Запад, бяха все ченгета. И тоя е такъв. Позната схема, като с нашия Кирчо Петков и Василчо Терзиев.

82

Сата НАТО

преди 3 седмици

ВК и Телеграм са творения на руските служби и всичките уж гении, които са ги създали, са просто подставени фигури и назначени капиталисти.

81

Ми щом

преди 3 седмици

Е "враг" на запад и на изток, значи е ок

80

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 80А пък някои айти-та нямат даже средно образование! Толкова си в час, че не знаеш елементарни неща. Ако не става дума за медицина и право, от формално образование имат нужда два типа хора - такива, които нямат пари, и такива, които са посредствени. Всички други могат да се оправят и без формално образование, особено пък в днешния му вид. Повечето айти-та са посредствени, но гледат на тях като на някакви магьосници

79

Анонимен

преди 3 седмици

Обикновен нагъл шмекер, който търси келепира. Ако е доходно, против Путин е, едновременно с порно и какво ли не. Очевидно рекламките в ЕС са по-доходни от тези в Русия. А щом е против Путин, занчи е демократ, голям! Вижте му шпаклования су-рат, и му му кройте шапка.

78

w

преди 3 седмици

Тоя е по-умен от всички тук накуп на квадрат!

77

Гражданин

преди 3 седмици

Да се закрие телеграмния отдел на КГБ!

76

Барон Мюнхаузен

преди 3 седмици

Instagram има огромен проблем с експлоатацията на деца, но Зук няма да бъде задържан, написа Мъск в социалната мрежа X. Той добави, че Зукърбърг няма да бъде арестуван, тъй като предприемачът ограничава свободата на думите и предоставя на властите таен достъп до потребителските данни.

75

Анонимен

преди 3 седмици

Когато ни изнася е противник на Путин, а когато не ни изнася не е противник. А никой не му минава на акъла, че може и да е един принципен човек!

74

Анонимен

преди 3 седмици

Никакъв противник на Путин не е. Просто е офицер от ФСБ правещ се на протевник на режима на Путин. Иначе Телеграм си е инструмент за комуникация на *** войски и инструмент за управление на руските дронове в онлайн режим.

73

JJIvanov Douser

преди 3 седмици

STOP WAR TERROR ANTI USSR TROUGH US NARKOMANS !!!STOP War terror anti USSR TROUGH KREMLIN>RU NARKOMANS !!! Внимание масови убиици са окупирали власта в САЩ,ИЗраел,Европейския съюз,КРеМЛИН РУ,КИЕВ/2014. Водят жестоки братоубииствени войни.. Експерти да огледат много бързо същите масови убиици окупурали ФРАНЦИЯ чрез обсебения от тях "НАполеон Бонапарт" убити милиони вкл млади и здрави французи.ОКупация на ГЕРмания 1933 АДОЛФ ШИКъл Брунер "ХИТЛЕР" убити 70 000 000//

72

Анонимен

преди 3 седмици

Филолог станал IT ?! Супер успешен?! Да бе да, повярвах..ама някой друг път.Тоя далавераджоя сега ще види маггаре боб яде ли. Да си толкова неграмотен та да вземеш френско гражданство без да си французин е като да си купиш фабрика на 9ти септември 1944та.

71

Анонимен

преди 3 седмици

Време е, Франция да си смени химна със "Знаме обсипано със звезди"!

70

Анонимен

преди 3 седмици

БРАВО НА ФРАНЦИЯ!

69

Българин

преди 3 седмици

Политическия *** неможе да защити един българин затова че спаси дали задниците под наем .политическия *** е ненужен и негоден това е решението на народа . Политическа *** ще свършите като украйнците на два метра под земята

68

Странно

преди 3 седмици

Репресиите срещу Дуров не са от Путин, а от "демократа" Макрон... Не е странно. Не се лъжете, ако имате пари не стъпвайте във Франция, Белгия, Холандия, САЩ, Германия и Великобритания! Несигурно място са и тази статия го доказва.