517

Пенчо Пенчев

преди 3 седмици

Изглежда много умни глави начело с клоуна не си пият редовно розовите хапчета

516

Иванов

преди 3 седмици

Вие първо използвайте ракетите по Москва пък после се извинявайте защото отдавна е ясно че Путин разбира само от война и директни мощни удари по наистина важни цели

515

Анонимен

преди 3 седмици

Тези пуфеланки на снимката, какви са? Лондон, твърдо е решил да има IIIта световна. Явно има къде да си крият по.лукълбата. И населението е много и ще се намали с 99 процента.

514

Анонимен

преди 3 седмици

мощна бомба, поне 100 М тона, също ще свърши работа.

513

Боко

преди 3 седмици

Абе, хамсалал Петре, къде ти е акъла да публикуваш подобна приумица на изкукалите западни военни стратези. Че някой е изпил мозъка им съмнение няма, ама коя кукувица е изпила твоя? Поне като коментираш помисли първо!

512

ХАХАХАХАХА

преди 3 седмици

Мощна ракетна атака по Москва ще предизвика 500 метрова назидателна вълна върху мъгливия остров наречен обединеното кралство, след която ще оцелеят само две-три шотландски хайленд дестилерии, намиращи се на 700 метра надморска височина, които ще служат за доказателство на идните поколения че там някога е имало хора и някаква цивилизация и живот изобщо.

511

77777

преди 3 седмици

СПРАВКА ЗА ИНФОРМАЦИОННО ОЩЕТЕНИТЕ МЕДИИ ,И ВЗЕМЕТЕ ГО ПРОВЕРЕТЕ И ГО ЗАПОМНЕТЕ ! .....ШАНС СРЕЩУ РУСИЯ- ЯДРЕНА ДЪРЖАВА НОМЕР -1 С НАЙ-МНОГОБРОЙНИЯ И ОБНОВЕН НА 100% ЯДРЕН АРСЕНАЛ, НЯМА НИКОЙ ! СПРАВКА : ТОЧНО ЗА 9 МИНУТИ, САМО С 10 БР. ХИПЕРЗВУКОВИ ТЕЖКИ ,РАКЕТН.БЛОКА,ОТ МЕГАТОНЕН КЛАС Х 20 МГТ.- SS-29 Sarmaт 15А28-РС-28 , И САЩ, ЩЕ БЪДАТ ИЗПЕПЕЛЕНИ ! ....ТЕХНИЧЕСКО ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ НЯМА ! ЗА БРИТАНИЯ Е НУЖНА 1 БОЙНА ГЛАВА, И 4 МИНУТИ ТЕХ.ВРЕМЕ, СЛЕД КОЕТО НЯМА ДА Я ИМА ! В ПЕНТАГОНА ЗНАЯТ ТОВА, И НЕ ВЕДНЪЖ СА ГО КОМЕНТИРАЛИ..

510

стиви

преди 3 седмици

Страхотно решение.Нямам търпение да видя резултата

509

Лудото Ленче

преди 3 седмици

Укрофашистите разбират само от бой до на Сир Ане !!!

508

Анонимен

преди 3 седмици

Една атомна бомба по Вашингтон и войните ще приключат в целия свят.

507

Анонимен

преди 3 седмици

Една атомна бомба по кремъл ще свърши работа същата работа

506

Хм

преди 3 седмици

Лигавенето на Путин трябва да приключи!Киев и Лвов трябва да бъдат превърнати в Газа.

505

Петър

преди 3 седмици

Русия чака Зеления Наркоман да направи най голямата грешка в живота си ,за да изравни Киев със земята с няколко ядрени бомби.

504

Най накрая се мисли

преди 3 седмици

В правилното посока. Трябва масово да започне ежедневно да се атакува москва.

503

До 527

преди 3 седмици

Руснаците могат и искат но Путин не разрешава. Сменят ли Путин Украйна и няколко други изчезват веднага

502

Анонимен

преди 3 седмици

Абе смажете тия укропи гнусни за да спрат да наглеят,накрая ще им решат проблема с две- три по такива ракети

501

Тодор Марков

преди 3 седмици

Това е само едно предположение. Възможно е да има обратен ефект, да убеди тези от Москва, че с тези от Киев не може да се преговаря. Войната според мен няма да се.прекрати докато не се създадат на базата на договори гаранции за страните от Европа, от една страна и Руската федерация, от друга страна, че нито една от тях не може да застрашава сигурността на другата страна, без при това да нарушава собствената си сигурност. Украйна в случая е странична жертва и нещастен инструмент в този конфликт.

500

aZ-ът

преди 3 седмици

Река Днепър е Рубикон. Стигнат ли руснаците до източния й бряг, все едно са я прекосили. Прекосят ли е - това е краят на Украйна, такава каквото я познавахме.

499

aZ-ът

преди 3 седмици

Съдейки от евтината пропаганда на Украйна , президентът им не е единственият, който употребява. Тези хора по цял ден са хранени с изопачена информация и живеят в неутрален свят.

498

ДаСкопимСулюПаситто

преди 3 седмици

Ако наглите краваре искат да се активира вулкана Йеулоустон и да има стенания, нека продължават в същия дух.Слава на Путин !Да живее Русия, майка ,освободителка и закрилница на мира!