14

слабичък си

преди 3 седмици

До N6 Ельоменат виждам че се пънеш, ама излишно хабиш енергия и прахосваш жалкия си животец. Слабичък си ми, клоунче :)))

13

До Анонимен

преди 3 седмици

"Защо НАТО не предостави на Ливан ПВО, както го правят с Украйна, за да може Ливан да се пази от израелските терористични атаки" ... Ами защото нападната страна е Израел, като тези от Хисбула я обстрелват от територията на Ливан, след като бяха изтикани от ивицата Газа ... Хисбула, Хамас, Хутите са терористични организации, по подобие на Ислямска държава и Алкайда, а и всеки що годе цивилизован човек би взел страната на Израел в този конфликт ... !!!

12

Анонимен

преди 3 седмици

Защо НАТО не предостави на Ливан ПВО, както го правят с Украйна, за да може Ливан да се пази от израелските терористични атаки?

11

Христо Христов

преди 3 седмици

За 3 седмици миналата година Израел уби повече деца отколкото ВСИЧКИ въоръжени конфликти по света за 11 месеца. Данни на "Спаси децата". Факт.

10

Христо Христов

преди 3 седмици

До 8 "Ти сляп ли си, че не виждаш проблема с мюсюлманите в Европа бе? Или си талибан като тях?" - проблемът НЕ СА мюсюлманите, а про'с'таците като ТЕБ, дет гласуват за тази Европа. Факт.

9

Христо Христов

преди 3 седмици

Китай трябва да вземе Ливан под свое покровителство!

8

Анонимен

преди 3 седмици

Израел удари Ливан е все едно да напишете Русия удари Сирия, ама без уточнението, че са ударени терористи. И щяха да вият тук как Путин нападнал любимия си Башар Ал Асад.

7

До 11

преди 3 седмици

Ти сляп ли си, че не виждаш проблема с мюсюлманите в Европа бе? Или си талибан като тях?

6

Анонимен

преди 3 седмици

Можете да плюете по Израел, само че те се отбраняват, за да съществуват и пазят територията си. Докато бяло-синьо-червените терористи започнаха война без никой да ги застрашава, просто защото на едно диктаторче така му скимна

5

Ельоменат

преди 3 седмици

Давайте рушлямисти хахаха.Израел вингроми всички тврористични партньори а вие и просия можете само да тролите и ревете пенсионери

4

ще го отнесат

преди 3 седмици

Израел просто се моли да бъде масивно бомбардирана от всички държави. САЩ и Израел са едно и също нещо. Освен агресия към други държави, те друго не знаят. Ето защо ще бъдат заличени.

3

Схах

преди 3 седмици

Значи Путин бил фашист и убиец, с нетаняху миротворец и съживител.. няма такъв двоен аршин. Еднонкнсъщо нешо наречено по два различни начина. Санкции срещу едните, помощ за другите. ИРяел изби повече цивилни от всички

2

Анонимен

преди 3 седмици

'Превантивни' удари? Като превантивната руска военна операция ли? Позорно е, че светът търпи тези брутални израелски престъпления почти всяка седмица. Тъкмо ситуацията се беше успокоила, неспособния да живее в мир Израел отново бомбандира съседите си.

1

Анонимен

преди 3 седмици

Превантивни удари дълбоко в чужда територия? На тия много им се иска да подпалят света - досега само го мъчиха с лихварство, продажба на роби, п0p.нoгpафия, тотална деморализация, гешефтарство и всякакви други сатанински практики. Баща им Дявола (според библейския текст) нещо им е обещал, но ще им излезе през носа! Час по-скоро, дано!