21

Паню Баирски

преди 3 седмици

И Унгария, и Словакия са недоубити комунисти и не стават за нищо!

20

Анонимен

преди 3 седмици

Какво очаквате от ненормалния тоталитарен 4-ти Райх?

19

Ме

преди 3 седмици

Ако е им изнася, да си ходят. На никой няма да липсват. Ама не искат, понеже им харесват европейските фондове за крадене.

18

Анонимен

преди 3 седмици

А УНГАРИЯ МОЖЕ ДА КАЖЕ НЕ ИСКАМЕ БЪЛГАРИТЕ В ШЕНГЕН, ТАКА ЧЕ ПО КРОТКО КОЗЯЦИ И СОРОСИ ,СПРЕТЕ С ОБИДИТЕ

17

Христо Христов

преди 3 седмици

До 1 "... а ние всичко спряхме и не протестираме " - да, защото САМИ ГЛАСУВАТЕ за това. Няколко пъти поред. Факт.

16

Анонимен

преди 3 седмици

Мда през Киев скоро нефт няма да мине, северен поток е в ремонт, от къде ли да вземем газ? Имаше един тръбопровод през Турция, дали се сеща някой? Иначе да протестират, ама не само пред Брюксел и пред арменския поп!

15

Анонимен

преди 3 седмици

Медицината се бой от КОНОПА, понеже КОНОПА ЛЕКУВА - Алкохолизъм, Анорекция, Артрит, Астма, Безсъние, Главоболие, Диабет, Затлъстяване, Инсулт, Левкения, Рак на белия дроб, гърдата, кожата, мозъка, простата, Сърдечен удар, Сърдечно-съдови заболявания, Черен дроб, Чернодробни заболявания....

14

Анонимен

преди 3 седмици

Стига с тая нафта бе. Стига с тая газ бе! Дойде ми ди гуша от тия Газове излизащи от пърдолентни леки коли... Дойде ми до гуша от тия нафтови дрехи. Облечеш се и те сърби постоянно.... Къде останаха Екологичните здравословни дрехи от Коприна, Коноп, Памук, Вълна? Коприната избива всички бактериии и не позволява да ти гризат кожата! А защо конопеното семе и олиото от него са здравословни? Понеже от хиляди години нашите деди са го отглеждали, за да има здрава почва, за да има здрави хора!

13

Анонимен

преди 3 седмици

По времето на Соца в България развиха Тютюневата промишленост. В момента е собственост на Частни КомунКатърБизнесмени и научиха населението та пафка цингурелки, навсякъде и даже по време на работа.... Тия КомунКатърБизнесмени сега се стахуват от Конопената индустрия..... Направо им треперят потуpите... А защо е така? Ми понеже Марихуаната е подобна на Конопа и някой като си запали Маришка, неговатаПишка се вдига нагире и Вика: Край на Тютюневите цингурелки! Край!

12

емо

преди 3 седмици

има доказателства от официални украински източници, че брюксел е наредил на украйна да спре доставките. за разлика от нас обаче унгарците реагират на диктата на брюксел затова са недолюбвани, но горди и независими.

11

Анонимен

преди 3 седмици

Край на нафтата и газа. Колко газопроводни тръби прекараха през плодородната българската земя за прекаване на газ, за правене на пари и унищожаваха земеделските земи? Колко? И каква е ползата от това? След 1944г. Юдата Сталин иззе земите на българските ковбои и си направи ТКЗСета... Курортите по Черноморието го иззеха. Какво остана? Ами Нищо! Такъв геноцид над Българите не е имало Никога преди. Но всички Русофили казват: Нафтата е Убава, Тръбите са Убави, Гаста е Убава!

10

Анонимен

преди 3 седмици

Преди 1944г всичко се е правело от Коноп. Дрехи, пластмаси и други здравословни продукти. Медийната тъпотия няма край! След 1944 влиза нафтата да прави бизнес пари по света и Нездравословни дрехи от нафта, пластмаса, Пърдоленски леки коли и затриване на Красивата природа с асфалт и цемент. Каросериите на колата Форд са правени от Конопена пластмаса преди 1944г. Като сложиш Конопена пластмаса под земята за една година изчезва, а нафтовите дрехи и пластмаса с хиляди години под земята нямат изчезва

9

мдаа

преди 3 седмици

За чий ни е такъв съюз, който не защитава членовете си? Как може страна, която не е в ЕС да има по - голямо значение за този съюз от собствените си членове? Но когато осъзнаем, че ЕС е васал на САЩ и прави всичко, което поискат краварите във войната им с Русия, всичко си идва на място.

8

Анонимен

преди 3 седмици

Унгарският външен министър Петер Сиярто е мъжко момче и най-кадърният външен министър в ЕС.

7

Анонимен

преди 3 седмици

Искаш да кажеш, че ЕС диктатурата не търпи други диктатури, зашо да живее като нас след като европа пусна стотици милиони църни дето не живеят като нас и нямат никво намерение да го правят. А ЕС като не и изнася Унгария защо не ги изгони, а е изгонете ги като толкова ви стискаа е де.

6

до6

преди 3 седмици

Искаш да кажеш, че ЕС диктатурата не търпи други диктатури, зашо да живее като нас след като европа пусна стотици милиони църни дето не живеят като нас и нямат никво намерение да го правят.

5

Анонимен

преди 3 седмици

БРАВО ЕС, БИЙ МРЪСНИЯ ДИКТАТОР ТО ГЛАВАТА!

4

Тома неверни

преди 3 седмици

ТОВА е държавническо мислене.За думите на сапунджията,че не е важно България да е добре,а Русия да бъдела зле,защо не е осъден за национално предателство????До живот..

3

Анонимен

преди 3 седмици

Да напускат ЕС

2

Ром"с

преди 3 седмици

..като тез доказателства които американците (Пенс май бе) предоставиха в ООН преди да нападнат Ирак,не размивайте бомбето ми )) или сега Макрон предоставя доказателства за ареста на Дуров )) Как майсторски ни водят в това направление да мислим(е *** много) в което Те искат (считай -Х правителството което командва медиите и света ..с изключение на Русия,Китай..) и умело манипулирата сивата маса ,а тя е стадо овце..((