117

Къде в русия се учи

преди 3 седмици

друг език бе? Съответната република как звучи само! Това което не знаеш, че нативните езици са унищожени отдавна и е присаден руския така, че и вече за някои нативни езици няма и бабички да го говорят.

116

Анонимен

преди 3 седмици

ДИмУкратЕ, сър! Всяка линия, трябва да е успоредна на партийната, опс европейската:), щот, иначе е грешна.... Някак си, това напомня на едни други години :) ама нема проблем, ний' сме дИмотраТи', ний' сми' за свободата на словото, ама само че нашето слово :)

115

vs

преди 3 седмици

"В този тлеграм само пропаганда и фалшиви новини!" Слушайте CNN, BBS и т.н. Там, господарите на света ви казват кое е истина и кое е лъжа, защото вие сте MaлoyMни, и не можете да прецените!

114

Фалшива свобода

преди 3 седмици

Евро-атлантическите ценности не допускат свобода на словото.

113

ердЖан Клод-Вандал

преди 3 седмици

Мой познат от Северна Ирландия го пребиха полицаи, защото им говорил на ирландски, а в тоталитарна Русия, в републиките, обучението освен по предмета руски език се води на езика на съответната република. На протестите в Беларус, полицията понаби няколко протестиращи, и целият "демократичен" свят изригна. По същото време в Капитолия, националната гвардия стреляше по протестиращи, а "демократичния" свят дружно ръкопляскаше. Май не САЩ, а Русия ще се окаже стожерът на демокрацията в света.

112

Съпоставка

преди 3 седмици

Павел Дуров е руският Зукабърг.

111

40 градуса

преди 3 седмици

Каква е тази икона тези съвсем изперкаха.

110

Форекс

преди 3 седмици

Трябваше да го продаде на некой от голямата 4 -ка за 30 милярда и да си върти синджира.

109

Държаввен контрол!

преди 3 седмици

Всички социални медии , които нямат регистрация и не плащат данъци в държавата където извършват търговска дейност и контролни органи трябва да се затворят. Печелят милярди за реклама , а не плащат и лев данък това е нелоялна конкоренция най-малкото.

108

Дарвин

преди 3 седмици

Ако някой ви снима дъщерята със скрита камера в душа на басейна и ви отговорят ,че това е свобода на словото на молбите да се свали нецензорирания пост друго ще пеете .

107

Анонимен

преди 3 седмици

Демокрация и свобода на словото в ЕС... ама друг път. Човека отказа да наложи цензура и го арестуваха...

106

ред

преди 3 седмици

До хахаха - а с делото срещу Байдън-джуниър що стана-демокрация и правораздаване по американски

105

хахаха

преди 3 седмици

хайде после пак обичайте еврогейската политика

104

Анонимен

преди 3 седмици

Евро Джен дър болшевизма настъпва. Какво си мислехме, какво стана. Да живее ЕСССР.

103

Анонимен

преди 3 седмици

Разбираш отношението на сайта към свободата на словото, по това че най-важната новина за деня е забутана на дъното на страницата. А иначе всичко е точно, днес закриваме Телеграм, утре закриваме и Х и се връщаме във времето на Съветския съюз. Само дето този път ще се намира в Европа. Защото това получаваш, когато няма никаква свобода на словото и можеш да казваш само това, което казва партията.

102

Може

преди 3 седмици

Да нямаме свобода на словото, но пък имаме еуровизия и олимпедиада.

101

Хмм

преди 3 седмици

Добре дошли в Прекрасният Нов свят. Хибрид между тези на Хъксли и на Оруел.

100

Ром"с

преди 3 седмици

А ,да и още,а защо таз статията е долу ниско в тоз своюоден и демократичен сайт-Днес ,а не е на "първа старница" -защо се нарушават правата на свободните хора ,които не искат да сътрудичат с властите като ЦРУ,ФСБ,МИ,френското "ЦРУ"..тОВА ТРЯБВА ДА е на "първа страница"-горе..

99

Анонимен

преди 3 седмици

До пияница мистик 99 Не знаеш защото не ти изнася. Гледай пресконференцията на Кенеди младши от 23 август. Има я в youtube.

98

Ром"с

преди 3 седмици

Интересно,а Франция дали е арестувала Дуров без знанието на САЩ или с тяхно позволение,как мислите?