328

Нормална

преди 2 седмици

Укрите са във врящия котел а не руснаци,не се научихте да бъдете честни и да пишете истината, лижите то....е на зеления наркоман.

327

И какво като

преди 2 седмици

Ги затвори във"врящия котел". За сега фронтовата линия се мести на Запад.

326

Петър

преди 2 седмици

Какво стана с тия 5км буахахаха, маи Руснаците ще затворят Украйнциге във врящ котел ж у р н а л я т а

325

Asan

преди 2 седмици

Си изпържи ВСУ мъдурите в него

324

Z

преди 3 седмици

Калпава ви е пропагандата.От времето на Йозеф Гьобелс не сте мръднали ни на йота.

323

7777

преди 3 седмици

СПРАВКА ЗА ИНФОРМАЦИОННО ОЩЕТЕНИТЕ МЕДИИ ,И ВЗЕМЕТЕ ГО ПРОВЕРЕТЕ И ГО ЗАПОМНЕТЕ ! .....ШАНС СРЕЩУ РУСИЯ- ЯДРЕНА ДЪРЖАВА НОМЕР -1 С НАЙ-МНОГОБРОЙНИЯ И ОБНОВЕН НА 100% ЯДРЕН АРСЕНАЛ, НЯМА НИКОЙ ! СПРАВКА : ТОЧНО ЗА 9 МИНУТИ, САМО С 10 БР. ХИПЕРЗВУКОВИ ТЕЖКИ ,РАКЕТН.БЛОКА,ОТ МЕГАТОНЕН КЛАС Х 20 МГТ.- SS-29 Sarmaт 15А28-РС-28 , И САЩ, ЩЕ БЪДАТ ИЗПЕПЕЛЕНИ ! ....ТЕХНИЧЕСКО ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ НЯМА ! ЗА БРИТАНИЯ Е НУЖНА 1 БОЙНА ГЛАВА, И 4 МИНУТИ ТЕХ.ВРЕМЕ, СЛЕД КОЕТО НЯМА ДА Я ИМА ! В ПЕНТАГОНА ЗНАЯТ ТОВА, И НЕ ВЕДНЪЖ СА ГО КОМЕНТИРАЛИ..

322

7777

преди 3 седмици

ТОЗИ САЙТ ТРЯБВА ДА БЪДЕ СПРЯН ЗА УКРАИНСКА ДЕЗИНФОРМАЦИЯ ! НИЩО ОБЩО С РЕАЛНАТА КАРТИНА. В РУСКАТА КУРСКА ТЕРИТОРИЯ ,СА ИЗБИТИ НАД 6000 УКР.ВОЙНИЦИ И ТЕХНИКАТА ИМ Е УНИЩОЖЕНА.РАЗДРОБЕНИ ОЦЕЛЕЛИ ГРУПИЧКИ ПО 2-3 БЯГАТ ПРЕОБЛЕЧЕНИ В ЦИВИЛНИ ДРЕХИ С КРАДЕНИ КОЛИ.СМЕШНИЦИ.

321

до

преди 3 седмици

мисирките изпълняващи козяшката пропаганда -помолете господарите си да спрът телеграм и тик ток ,а може направо и интернета и чак тогава може и да почне народа да вярва на измислените /спуснати/Ви писания и небивалици :) срам сте за обществото наречено журналисти.

320

Анонимен

преди 3 седмици

До я па вие 377: То щото руското Министерство на отбраната(не на войната) не ги ползва. От трагедията - два генетично идентични народа да се трепят - правите новинарски пари.

319

я па вие

преди 3 седмици

че КАСЕТЪЧНИТЕ боеприпаси са ЗАБРАНЕНИ от ООН!!!КАК така мирните и хуманни укри ги използуват????

318

Укро погром

преди 3 седмици

Ако Покровск падне, това ще бъде най-голямото населено място, превзето от руснаците, откакто завзеха Бахмут миналия май. Местната администрация е напуснала, а 53 хиляди жители се готвят за най-лошото.Освен с евакуационни влакове, семейства тръгват с вагони с контейнери, пълни с фотьойли, дивани и хладилници. Банките демонтират банкомати.

317

Анонимен

преди 3 седмици

Вън на всички укри от Европа !

316

Укро погром

преди 3 седмици

Напредъкът на Русия в логистичния център Покровск набира скорост, предава "Таймс". Украински военни командири са коментирали пред британското издание, че колапсът там се дължи на липса на снаряди, на новите руски тактики с плъзгащи се бомби и електронната война. Но всички са единодушни, че един от най-големите проблеми е численото превъзходство на руснаците.

315

тя

преди 3 седмици

Украинците са терористи и убийци ! Изпълняват нареждания на САШ!

314

Укро погром

преди 3 седмици

Мисирките нищо не пишат за "стратегическото" отстъпление от Покровск в Донбас. Положението там за ВСУ е трагично, затова ни отвличат вниманието с украинска пропаганда.

313

Анонимен

преди 3 седмици

Окраина от заранта я бухат, кат за последно..... Дал' тоз път няма да изгасят, тотално :) Супер, мега, гига западното ПВО, умря :)

312

Анонимен

преди 3 седмици

Ахаа да повявам и неможах! Голям виц, Украйна ще затвори руснаците във Русия, алоо мисирките, пишете по истински неща!

311

Напред на нож

преди 3 седмици

Украинските въоръжени сили ще загубят най-добрите останали резерви в района на Курск, докато Съединените щати няма да могат да предприемат никакви решителни действия, за да предотвратят тази ситуация, каза полковникът от армията на САЩ в оставка Лорънс Уилкерсън в интервю за YouTube канала Judging Freedom. Стратегическият резерв на Украйна в района на Курск е единственият, който им е останал и който съдържа най-добрите им бойци. Сега е застрашен от този малък клин към Курск.

310

Точно обратното

преди 3 седмици

Войници от специалните части атакуват позиции на украинските въоръжени сили в южната част на село Борки В Курска област. Войниците на специалните сили от 810 и 11 бригади уверено се движат напред, освобождавайки руската земя от нашествениците.

309

Чери00

преди 3 седмици

Абе вие луди ли сте че лъжите? 5 километра, къде и кога го видяхте? Не разбрахте ли че Путин ви направи номер да нападните Русия!Сега три победи за Русия: нападнахте изконна страна и развързахте ръцете на Путун, там ва изтрепаха колкото да се мъчите (подобно на глупоста дет побликувате), показахте на запада че не ставате нищо и куп още глупости сътворихте! Ама сте прости кад тези дето пишат глупости!