44

Анонимен

преди 3 седмици

Калинчо Приключи Всякак. С пост си! Защо беше това ежене? И тия " юмруци"? Радев знаеше защо го вдига,но Тоя индивид и лице Едва ли! -:)

43

Анонимен

преди 3 седмици

Темелакиев трябва да е! Те работят двамата добре със Стоянов.

42

Анонимен

преди 3 седмици

не искали били, звънне ли им борисов веднага ще поискат, и горица плачеше и не искаше да е служебен премиер предишния път, как бързо се съгласи сега а участието в протеста на въоръжените полицаи показа кой я е агитирал

41

АМИ, ДА....

преди 3 седмици

ПАРТИИТЕ ПОЛУЧАВАТ СУБСИДИИ ЗА ИЗБОРИТЕ--- А НАРОДА НЕ ПОЛУЧАВА НИЩО, ЗА ДА. ГЛАСУВА, ЗАТОВА И НИЕ СИ ИСКАМЕ " СУБСИДИЯТА ОТ 100-Э / на глас../----- БЕЗПЛАТНИЯ ВОТ Е ВРЕДЕН ОСТАТЪК ОТ КОМУНИЗМА!!!!!!ПАРТИИТЕ, ТРЯБВА ДА СИ ПЛАЩАТ ЗА УЧАСТИЕТО НА НАРОДА В ИЗБОРИТЕ---- ВСЯКА ПАРТИЯ , СПОРЕДВЪЗМОЖНОСТИТЕ....ХАХАХА

40

АМИ, ДА....

преди 3 седмици

ЩОМ ПРЕЗИДЕНТА И ПАРТИИТЕ ЩЕ ПЛАЩАТ И РАЗДАВАТ " ПОРЦИИТЕ"--- И НИЕ ОТ НАРОДА СИ ИСКАМЕ ПОРЦИЯТА ЗА ВОТА ОТ 100-Э/ на глас.....ХАХАХА....

39

Реалист

преди 3 седмици

Един посредствен индивид от краен квартал,подпали чергата на държавата.И малките деца разбраха,че Калю е продукт на нереза,който грухти по цял ден из коридорите на нс,когато то работи.Отиваш си днес,утре ще бъдеш забравен. Некадърните хора,много малко се помнят че ги е имало.

38

Карачанаков

преди 3 седмици

Киро пак я свърши като кучето на нивата къв е този Списък на Шиндлер това е Списъкът на Костя ами с право ти е бесен кво да каже сега на .Мутрафонова как да и обясни че списъкът е негов.

37

Ufologist

преди 3 седмици

Квартал Христоботев в София е бъдещето на България Вечер гнусни кючеци и маанета кантът богати ци г ойнери барони някакви на тротоара си правят скара и пиянстват про с титу тки навсякъде дрога зимата се горат гуми и *** лу ци мерише прекрасна.Мутри бързи кредити заложни къщи корумпирани ченгета.Такава ще стане цела България до неколко години.Защото българите сте най про с тия народ на този свят!

36

JOKERA

преди 3 седмици

Трябва да се работи против установения ред.Установеният ред на Комунисти мутри и сорумпирани ченгесари.

35

Рогатия х й

преди 3 седмици

37 Цецо Ухото ли бе шефа на сонтрацандата при Банкянската мутра.

34

Рашко

преди 3 седмици

Да върнат Цв. ЦВЕТАНОВ....

33

Анонимен

преди 3 седмици

Боко каза да го маха. Въпросът е решен.

32

Сливане

преди 3 седмици

На МВР с МО и Спешна помощ в едно и да сложат Еди лид за министър, та да видите как ще потръгнат нещата!

31

Анонимен

преди 3 седмици

И накрая от тримата най-дългия. ХАХАХАХАХАХА

30

Стоян Стелий

преди 3 седмици

Епаааа... За наденицата!!! Арна си е баш как си трЕбе!!! Не моЕ си разделите порциите ли,мъпети на Посолството?!? Циркаджии!

29

Анонимен

преди 3 седмици

Да номинираш човек, който не си е свършил добре работата е слабост, грешка. Но да номинираш мръ сник, който противопоставя едни групи на други, работи против установения ред, използва полицаи за да бият по улиците, това вече е проблем на националната сигурност.Само дето у нас и ДАНС са проблем на националната сигурност!

28

Анонимен

преди 3 седмици

Пожарев, мъжленцето на Горчицата е сред основателите на ГЕРБ в Благоевград. Отново планът на Тиквата се оказа съшит с бели конци.

27

Анонимен

преди 3 седмици

Тази кукла на конци на Делян Магнитски по име Калин няма нито срам, достойнство, отговорност и чест. Жалък и посредствен циркаджия не е необходим на МВР. Определено друго не може да върши освен да се прави на началник на службите. Даже не става и за охранител в ,,Борисовата градина.

26

Анонимен

преди 3 седмици

Браво на президента. Тая калинка на мафията ГЕРБ и ДПС Калинчо, трябва не само да бъде махнат а да бъде съден от военен съд. Него за подбудителство към политически митинги на милиционерите, а тези които бяха на политически митинг, трябва да бъдат дисциплинарно уволнени. Не си играйте с държавата. Почвайте да си изпълнявате задълженията. Дисциплинарно уволнение на всички милиционери дето бяха на политически митинг.

25

до 15

преди 3 седмици

При положение, че статуквото разполага и с главен прокурор, и с калинката на МВР, и с подкупна правосъдна система, защо не ги осъди за предполагаемото "цоцане", а само трoловете пишете за него :) Не беше ли първото нещо, което каза Петков, като премиер, че ББР е източена от 8 души и не се ли вихри сега този скандал, но само за единия