225

Въпросче

преди 3 седмици

Хм, странно. Неизвестно защо, за 7 ( седми ) път ме трият. Да не би да има някакви правила, които не спазвам ? Никой нищо не ти казва...Човек направо може да си помисли, че тук има някаква цензура ! Та, да питам пак.Забелязал съм, че ако напишеш к.U.r. или някоя друга неприлична дума, те цензурират със звездички. Ето така - ***. Обаче ако напишеш путин, не те цензурират. Някой знае ли, защо е така ?

224

емо

преди 3 седмици

Русия е велика славянска страна, а не чума - чума е западния неолиберален капитализъм, разпространяващ глобализма, налагащ лгтб/педерастките/общности и т.н. и пак ще повторя, "анализаторът" нещо се е объркал тотално - в огън е не Русия, а украйна.

223

Историка

преди 3 седмици

Русия е чума!

222

Историка

преди 3 седмици

Зеленият Владимир ще победи и ще стане вкастелин на Русия. Предсказано е.

221

7777

преди 3 седмици

СПРАВКА ЗА ИНФОРМАЦИОННО ОЩЕТЕНИТЕ МЕДИИ ,И ВЗЕМЕТЕ ГО ПРОВЕРЕТЕ И ГО ЗАПОМНЕТЕ ! .....ШАНС СРЕЩУ РУСИЯ- ЯДРЕНА ДЪРЖАВА НОМЕР -1 С НАЙ-МНОГОБРОЙНИЯ И ОБНОВЕН НА 100% ЯДРЕН АРСЕНАЛ, НЯМА НИКОЙ ! СПРАВКА : ТОЧНО ЗА 9 МИНУТИ, САМО С 10 БР. ХИПЕРЗВУКОВИ ТЕЖКИ ,РАКЕТН.БЛОКА,ОТ МЕГАТОНЕН КЛАС Х 20 МГТ.- SS-29 Sarmaт 15А28-РС-28 , И САЩ, ЩЕ БЪДАТ ИЗПЕПЕЛЕНИ ! ....ТЕХНИЧЕСКО ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ НЯМА ! ЗА БРИТАНИЯ Е НУЖНА 1 БОЙНА ГЛАВА, И 4 МИНУТИ ТЕХ.ВРЕМЕ, СЛЕД КОЕТО НЯМА ДА Я ИМА !

220

Мда

преди 3 седмици

Мда, великият анализатор е от ония, специалните анлЛизатори... Това го гледаме отдавна и затова си го аресват на Запад и в 404.Не знам какво ще анализира след няколко седмици, когато Покровск ще е се е оттекъл, тога ще пишем други тъпотии...Като чета, имам чувството, че не украинците, ами руснаците отстъпват, накратко драсканици от типа "хайли лайкли" и "иска ни се да е така".И хиляда минуса да ми натряскате - истината си е такава и въобще не и пука от минусите...

219

САТАНАТА

преди 3 седмици

Да се възобнови помощта за руската икономика !

218

тя

преди 3 седмици

Путин е най-умният политик на 21 век, не може никой от западните либерали да му отговори на интелекта !

217

hoho

преди 3 седмици

Как Украйна със собствени средства започна атаки.с наши средства ейй,

216

нн

преди 3 седмици

Светът не е САЩ и Европа. Те се правят на тартори, без да осъзнават, че времената им са отминали, било каквото било до сега, светът се променя безвъзвратно. САЩ са се разпростряли по целия свят, но скоро ще започнат да се свиват, искат не искат. Иде времето на многополюсния модел на земята.

215

Копейкин

преди 3 седмици

Не искам Путин в Хага - там ще си живее бейски, не искам и Украйна да го приключи - ще е твърде бързо искам руснаците да го докопат и да му дадът от любовта си - бавно и дълго

214

77888999

преди 3 седмици

ПУТИН Е НАЙ - УСПЕШНИЯ И НАЙ-ПОДДЪРЖАН ПОЛИТИК В СВЕТА СЪС 70%, И В РУСИЯ С 85% СПОРЕД МНОГОБРОЙНИ ПРОУЧВАНИЯ НА РАЗЛИЧНИ АГЕНЦИИ,10 ТА ГОДИНА ПОДРЕД.САЩ И МАРИОНЕТКИТЕ И НЕ СА СВЕТЪТ !ЧЛ.106,107 ОТ УСТАВА НА ООН ДАВА ПРАВО НА РУСИЯ ДА ЗАЛИЧИ ПОВТОРНО ЗАРОДИЛИЯ СЕ ЗАПАДЕН ФАШИЗЪМ В УКРАЙНА ОТ 2014 Г. СЛАВА НА РУСИЯ !!!!

213

Анонимен

преди 3 седмици

Изхвърлете и изпъдете всичко руско от къщи.Русия е чума.

212

Кръчматъ

преди 3 седмици

Уви, има някои истини..., но Основният проблем на Пу е, че той май не е самостоятелен в вземането на решенията - често нерешителни, некомпетентни или доста закъснели... Какво да очакваш от "Политическо и Военно Обкръжение", затънало в Корупция за Трилиони Долари, изнесени на Запад, обкръжение с двойно гражданство, чиято недвижимост и семейства - жени, деца, внуци и любовници живеят на Запад, пример: дъщерята и внуците на Лавров живеят в Щатите!

211

Анонимен

преди 3 седмици

Анализатор, с уголемени анални възможности.

210

Анонимен

преди 3 седмици

До Радослав Правилно.Референдума е за белите държави,а не за такава като нашата.Пълна с *** ло умни де би ли.

209

Анонимен

преди 3 седмици

До Някой Напълно съм съгласен.Прекрасен анализ.Рядко се зачитам в такива дълги анализи,но в случая не съжалявам.Копейките по навик плюят.Сигурен съм,че даже не са прочели внимателно статията.

208

Радослав

преди 3 седмици

До 215: защото пък за членство във варшавския договор някой ни пита? Че даже пращахме армия като примерен васал да смазва национално освободителни движения в Унгария и Чехия. Тогава някой пита ли българският народ дали иска да е васал на съветските оркоиди?

207

Страшно е

преди 3 седмици

Да нападнеш 23 пъти по-малка държава и да те чупят от бой. На собствена територия. Армия от пандизчии да сбереш и тя да избяга. 10 години ракета да строиш и да се пукне като пуканка. Рублата на стинка да ти стане. За Париж и Лондон да тръгнеш -в Суджа да пристигнеш. Флагманът по дъното да лази. На Рамзан и Тарзан да се надяваш. Страшно е!

206

Някой

преди 3 седмици

Един от най-добрите военни анализатори! Винаги го следя с удоволствие! Никога не се изхвърля, говори с аргументи, че и най-непредубедените да го разберат! Копейките не ги броим! На тях не им е дадено да мислят!