383

7777777

преди 3 седмици

ВЕЧЕ НАД 6000 ОТ ТВОИТЕ *** 0-ЛО ТОРЯТ РУСКИТЕ ПОЛЯ ! СПРАВКА ЗА ИНФОРМАЦИОННО ОЩЕТЕНИТЕ МЕДИИ ,И ВЗЕМЕТЕ ГО ПРОВЕРЕТЕ И ГО ЗАПОМНЕТЕ ! .....ШАНС СРЕЩУ РУСИЯ- ЯДРЕНА ДЪРЖАВА НОМЕР -1 С НАЙ-МНОГОБРОЙНИЯ И ОБНОВЕН НА 100% ЯДРЕН АРСЕНАЛ, НЯМА НИКОЙ ! СПРАВКА : ТОЧНО ЗА 9 МИНУТИ, САМО С 10 БР. ХИПЕРЗВУКОВИ ТЕЖКИ ,РАКЕТН.БЛОКА,ОТ МЕГАТОНЕН КЛАС Х 20 МГТ.- SS-29 Sarmaт 15А28-РС-28 , И САЩ, ЩЕ БЪДАТ ИЗПЕПЕЛЕНИ ! ....ТЕХНИЧЕСКО ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ НЯМА ! ЗА БРИТАНИЯ Е НУЖНА 1 БОЙНА ГЛАВА, И 4 МИНУТИ ТЕХ.ВРЕМЕ, СЛЕД КОЕТО НЯМА ДА Я ИМА ! В ПЕНТАГОНА ЗНАЯТ ТОВА, И НЕ ВЕДНЪЖ СА ГО КОМЕНТИРАЛИ..

382

Анонимен

преди 3 седмици

Хитлер тъкмо да разработи Фау 2 и взел че умрял...

381

ИВАН

преди 3 седмици

Този отдавна се счита за СУПЕРМЕН И БАТМАН едновременно!

380

ИВАН

преди 3 седмици

Ако този дядка те докопа, краварите вместо оръжия ще трябва да ти доставят вазелин.

379

Боби

преди 3 седмици

"Това е ракета-дрон, която е много по-бърза и по-мощна от нашите далекобойни дронове. Това е всичко, което мога да ви разкрия засега" Само че нашия ПИЛИТИК ЗЕЛЕнски не разбира нищо от радиолокация... Защо дроновете са толкова трудни за обезвреждане? Защото те се движат в диапазона 100-150км/ч. Птиците също така се движат в диапазона 100-130-150км/ч(зависи от посоката на вятъра) В Европа птици и зиме и лете има навсякъде. Радарите филтриат принципно бавните цели. Ракета дрон е много бърза нали???

378

тя

преди 3 седмици

Тоя луд "младеж"се има за млад ,но прилича на дядо ми- 80 годишен !

377

Антикомунист

преди 3 седмици

Върнете им го тъпкано.... Разрушете им тотално и безогледно градовете както те правеха и продължават с вашите! Руските с......... разбират само от бой и тогава се кротват!

376

Гххцб

преди 3 седмици

Абе що за човек си бе Зеленский

375

Боби

преди 3 седмици

Русия и Украйна се подготвяха за тайни преговори, но те бяха прекъснати от нападение на украинските въоръжени сили срещу района на Курск. Информация за това съобщава френският Le Monde, позовавайки се на източници.

374

Анонимен

преди 3 седмици

През 2022 г. Русия навлезе на територията на украйна по покана на самопровъзгласилите се ДНР и ЛНР, за да защити гражданите с руско самосъзнанеи от укрофашистката ***. По тази причина, Русия не е агресор, а освободител. Агресорът е украинската фашистка шайка, ръководена от един клоун, която гореше мирни хора, в т. ч. и българи. Фашизмът трябва да бъде заличен от лицето на земята. Само Русия може да стори това, а ние отново сме на грешната страна.

373

Анонимен

преди 3 седмици

Русия освободи България от гръцко робство, Русия ни освободи от турско робство, Русия ще ни освободи и от европейско робство.

372

777799999

преди 3 седмици

ПУТИН Е НАЙ - УСПЕШНИЯ И НАЙ-ПОДДЪРЖАН ПОЛИТИК В СВЕТА СЪС 70%, И В РУСИЯ С 85% СПОРЕД МНОГОБРОЙНИ ПРОУЧВАНИЯ НА РАЗЛИЧНИ АГЕНЦИИ,10 ТА ГОДИНА ПОДРЕД.САЩ И МАРИОНЕТКИТЕ И НЕ СА СВЕТЪТ !ЧЛ.106,107 ОТ УСТАВА НА ООН ДАВА ПРАВО НА РУСИЯ ДА ЗАЛИЧИ ПОВТОРНО ЗАРОДИЛИЯ СЕ ЗАПАДЕН ФАШИЗЪМ В УКРАЙНА ОТ 2014 Г. СЛАВА НА РУСИЯ !!!!

371

Ахил

преди 3 седмици

Англо саксонссите фашисти и САЩ родиха поредният Франкенщайн в лицето на наркомана Зеленски. Навремето създадоха Садам Хюсеин,Моамар Кадафи,Осамма бин Ладен....и видяхте какво се получи. Запалиха войни и терори. Сега същото ще стане в Европа.

370

Анонимен

преди 3 седмици

Изхвърлете и изпъдете всичко руско от къщи.Русия е чума.

369

Анонимен

преди 3 седмици

Най-фашистката държава е Русия.Всеки ден се ограничават правата на блат.няците и им се промиват мозъците с укази и забрани.Там войната е религия -те живеят с нея и заради нея.Сега ги примамват в армията с еднократно заплащане от милион рубли и заплата от 200 000 рубли.

368

Анонимен

преди 3 седмици

Имахме една по-възрастни колежка която казваше:Вие ще дойдете на моите години аз на вашите не.Та да се опитваш да обиждаш на възраст е глупаво.

367

999999

преди 3 седмици

ТОЗИ САЙТ ТРЯБВА ДА БЪДЕ НЕЗАБАВНО СПРЯН И ПОДВЕДЕН ПОД ОТГОВОРНОСТ ЗА ДЕЗИНФОРМАЦИЯ И МАНИПУЛИРАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО С УЛР.ПРОПАГАНДА. СРАМ !ИНФОРМАЦИОННА ДЕГРАДАЦИЯ, И ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННА ЕС ЦЕНЗУРА.

366

Анонимен

преди 3 седмици

Абе наркомн ненормален, кой те кара да отстъпваш , май само в наркоманските ти фантазии и във фантазиите на НАТО и краваря с деменция вие печелите.ще ядете бой до край. Скоро ще ви изритат от курск но няма вече преговори.

365

Анонимен

преди 3 седмици

Слава и уважение за Украйна!

364

Банкеръ

преди 3 седмици

Щом го избива на Поезия вече работата отива на зле.Тъжното е,че Украинците избягали от войната няма да се върнат в Русия.САЩ имат друг ангажимент наричаш се Израел.Вероятно ще оставят Русия да разнесе наново сифилис и срамни въшки до Берлин.