130

Анонимен

преди 3 седмици

Нюрнберг тия ги разсрела на бесилото преди да им завре тиквиоте под гилотината и им бЪцнат иглата с троВътъ

129

Перник над Неперник

преди 3 седмици

Из записките по Европейските Абортстания "Всеки гениколог изчегъртва ембрионите с кюрети, пинсети скалпети и зашива с конциети, докатао ШезунЕваБраун е отскубвала бебетата с острите голи нокти от утробите на майките като от време на време е отгризвал буца от сухия шпек а след ноктения кюртаж за да си дояде с кървавите си ръце и нокти е чоплила месото от между зъбите си"

128

Анонимен

преди 3 седмици

Как е мъж ти колко милиарда забогатя покрай ваксините?

127

Анонимен

преди 3 седмици

Украйна се движи към капитулация с невероятна скорост.

126

Тиква

преди 3 седмици

Нацистите се обединяват в союз,преди хитлер със сила ги взел,сега със еврохартия и нас излъгаха,по точно и нашите пУлитици се продадоха за хартия,ние сме роби на нацистите.

125

Българин

преди 3 седмици

Урсула пак се е надрусала чето няма да има Украйна. Данев говорим че сащ Германия Полша Великобритания Франция ще имат същата съдба теса ненужни

124

Алито от София

преди 3 седмици

Отвратителна чифутска лизбета,Русия не е нахлувава никога в украйна, това си е руска територия и 1954г,един пиян президент и подарява мястото и се създава изкуствената държава украйна, а тя докато дойде време да влезе у ЕС,може да е останал само зеления клоун и обкръжението му,той натрупа доста милиарди като подложи на гибел народа си, и с благословията на байдън деменциов украйна няма да бъде никога същата, дано изберат Тръмп у америка,що някой трябва да спре войната и да умират невинни хора

123

Яяяя

преди 3 седмици

Тази лелка що така не я уважават по света?

122

Анонимен

преди 3 седмици

Извергът от снимката веднага да се разследва за престъпления срещу човечеството! Или за кокошка няма прошка, за милиони няма закони?

121

Анонимен

преди 3 седмици

Движела се с "невероятна скорост" ама към гроба. Стои въпроса, след колко месеца ще и е капитулацията и закриването на фашистка Украина. Крадлата и корумпе за 72 милиарда от EU поне не е казала дали посмъртно ще се присъедини Украйна - преди или след разпадането на EU, който в качеството си на ездитно магаре за САЩ няма никакво бъдеще?

120

Тая жена как ги ---

преди 3 седмици

---вижда тези работи ,аз сън фен на украйнците и като гледам какво става ги виждам без държава под пълно ръководствона Путин със напълно унищожена държава и един милион поне убити --- и дитректно обвинявам ЕС и НАТО че не дават всичко което трябва да се да де и не го дават във срок и ги обвинявам че ги е страх от Путин --- а като ги е страх защо се захванаха и впрегнаха украйнците във неравна битка ? Искат да има война друг да я води а те така да помагат че да не ядосват Путин и да не си нарушат

119

Пловдив

преди 3 седмици

Украйна ли се движи към ЕС или вие от ЕС си въобразявате че ще получите възвръщаемост на парите който пращате за войната и за да оцелее украинския народ . Нищо няма да получите и педя земя дори от Украйна .

118

Анонимен

преди 3 седмици

Хахахаха тия и след 50 години няма видят европейски съюз.....то до тогава май и няма дс има европейски съюз, поне не в днешния си формат

117

Анонимен

преди 3 седмици

Тая е слуга на Зеленски и милиарди му подарява,но когато зелето гръмне някоя атомна централа ,тая първа че бега е сащ

116

Анонимен

преди 3 седмици

Значи голямата корупция не им пречи да се движат с невероятна скорост към присединяване?!Сериозно?!

115

Анонимен

преди 3 седмици

Тези Брюкселски мишлета,начело с тази Стара Кукумявка,чий " интереси" защитават! Европейските или Американските?-:) Сами преценете!

114

Анонимен

преди 3 седмици

Тази КОРУМПИРАНА измислена държава?!

113

vale_karo

преди 3 седмици

До къде стигнахме .Искат обяснение от България за закона забраняващ пропагандата на "джендърството" в училище , но възхваляват забраната на Украинската православна църква от Зеленски .

112

Анонимен

преди 3 седмици

Майко мила доживяхме да ни третират като маймуни в джунглата. Кво става бе кви 5 лева? Управляват ни банда ненормалници!

111

Анонимен

преди 3 седмици

Гадна руса есесовка,съпруга на един крадец,отново е избрана за председател на Европейската комисия.Л.Кьовеши,нашата съседка си затваря всички дупки,кучетата си лаят, кервана си върви и т.н.Срам и позор,но когато става дума за честни хора.