92

ИВАН

преди 3 седмици

Този изперкал наркоман е бил на обучение при талибаните и ИДИЛ.

91

Анонимен

преди 3 седмици

Зеленски се оказа наистина фашист.

90

Анонимен

преди 3 седмици

Това вече е истинска джендърска "демокрация" наложена от Зелката, угодната слугата на рогатия. Война се води срещу православието.

89

Анонимен

преди 3 седмици

Ами направо да стават католици (по-католици и от Папата), ако си мислят, че това ще им реши проблемите....успех!

88

pasito

преди 3 седмици

Изчадие адово, всички момчета,които са изпратени на смърт, споменават Бога или майките си в сетния си дъх, не и теб !

87

Анонимен

преди 3 седмици

Кой си ти бе безбожnико nедоклатеn,кой си бе евреиnо долеn,кой си ти бе мариоnетко долnа,кой си ти,че си позволяваш да се подиграваш с православието и да оскверnяваш вярата na милиоnи вярващи???????

86

БКП до КГБ

преди 3 седмици

Началник изпуснал си една дума ГОСПОД -Гасударственьй отдель ,специалистов политико оперативная деятелност.Тези за политическата полиция в КГБ ,дано да не срещам такъв никога на живо....слушал умопомрачителни неща за тях

85

КГБ до 82

преди 3 седмици

Съвсем правилно ,не филиал а директно представителство на 4отдел на 5. УПР КГБ.Важният въпрос е защо тука не е закрита и в останалите източни страни ,а най важно е защо в Русия я държат на пиедестал .ЗАЩОТО ПОВЕЧЕТО ОТ ВАС СА НАБОЖНИ .Ако не беше така няма да я има ,но ГОСПОД -Гадударсвеньй отдель политико оперативная деятелност , демек 4отдел ще ви помогне ,но трябва да го слушате.

84

Анонимен

преди 3 седмици

Фашисти. Прекратяване на дипломатически отношения на България с Украйна.

83

Анонимен

преди 3 седмици

"Църквата" на кривославния гаулайтер Гундяев е клон на нацистката партия Единна Русия на Путин.

82

Анонимен

преди 3 седмици

До ПроСоТо На фашиста винаги евреите му са криви.

81

Анонимен

преди 3 седмици

Путин трябва да бъде канонизиран за светец.Извърши истински чудеса Разшири НАТО с 1000км, обедини целия цивилизован свят срещу Русия, накара всички руски агенти да изпълзят на светло, завинаги отряза Украйна от руското влияние.Светец,Светец,сущий Светец...

80

ПроСоТо

преди 3 седмици

ФАШИЗЪМ В НАЙ-УРОДЛИВИЯ му вид !...АНАТЕМА ЗА ТОВАЕВРЕЙСКОВЛЕЧУГО !!!!

79

Анонимен

преди 3 седмици

разкол като при нас след майдана на костов, при нас поне не стигнаха до забрани

78

Анонимен

преди 3 седмици

страхували са се тези, които са били на партийна работа, моята майка си ходеше редовно на църква, ходехме да я чакаме само при Опело Христово, защото ставаше късно, а църквите бяха пълни с ученици и студенти по Великден, в неделя с обикновени миряни като майка ми

77

Кукунела Снайпера

преди 3 седмици

Вкисналото Зеле с напудрения нос и изтекъл срок на годност няма право да забрани каквото и да е! Това укронаццистк00 зеленясало петн00 е просто безропотен мъпет на КраваршингтЪн.

76

Анонимен

преди 3 седмици

84, който се е страхувал се е страхувал. Аз 87 година се подготвих да уча богословие и бях приет, само че трябваше да отбия първо военната си служба, после работата се проточи влязох с малко закъснение. Бил съм учителско чадо, баща ми не беше много доволен, но прие избора ми. Не оправдавайте сегашните гонения, с онези, които е имало някога. В момента актуалното е гонението на Зеленски.

75

Анонимен

преди 3 седмици

Ето нагледно какво е фашизъм! Намесата на държавата в църковните дела би трябвало да е немислимо, а в случая решението е на една клика, определена про-партийна сила, която решава да отнеме волята на църквата. Светската власт се обръща И в църковна. Е, това, което остане няма да е вече църква, а ще е придатък на една политическа сила.

74

Анонимен

преди 3 седмици

За съжаление и Руската е точно това.Начело с ФСБ агент Кирил.

73

Парадокс

преди 3 седмици

Българската православна църква беше унищожена след 1944 година. Хората се страхуваха да влязат в храма, защото всички попове и владици бяха агенти на ДС. Докладваха кой посещава богослуженията. Украинската православна църква е копие на нашата. Жалко, но факт!!