340

Анонимен

преди 3 седмици

Cъмнявaм ce в gocтoвepнocттa нa тaзu "uнфopмaцuя" oт Дoйчe Beлe?3a вcuчku e яcнo, чe Kupo Лuтмyca нe мoжe ga cъcтaвu u възnpouзвege тakoвa uзpeчeнuе! Oщe no-мaлko члeнopaзgeлнo...

339

Анонимен

преди 3 седмици

Тук се трият коментари по указания от татко Петко.

338

Анонимен

преди 3 седмици

Киро ,я питай твоя приятел Зеленски да ти подари някой кристал )

337

Анонимен

преди 3 седмици

Поздравления за Възраждане, сегрегацията я прави лек.ето Кирил Петков!

336

ЪхЪ

преди 3 седмици

До Съдете Костадинов!!! А когато изтекоха лични данни от НАП на хиляди хора кого осъдиха??? Много ли ви е неудобен Костадинов? И нямат ли право родителите да знаят какви са убежденията на учителите, които учат децата им? А!!! Или това не е политкоректно???

335

Анонимен

преди 3 седмици

тричане трябва за тез даскали те другите да знаят какво следва като се опитат да наглеят на гърба на децата

334

Про100то

преди 3 седмици

От де е научил таз дума ?

333

Анонимен

преди 3 седмици

Киро вашите възгледи са фашиски ,не на възраждане ,вземаш пример от ЕС там възхвалят Хитлер долу ПП предателите на България

332

Извод

преди 3 седмици

Даскалите от този списък сами са заявили личните си данни, но са мислили, че само Големи братя от Запад ще прочетат списъка и ще облагодетелстват записаните в него. Надявали са се, че той няма да попадне пред очите на данъкоплатците, благодарение на които получават заплати всеки месец и на чиито деца преподават.

331

До 350

преди 3 седмици

До Съдете Костадинов!!! - Да знаеш в кое училища работят такива учители НЕ Е нарушение на закон. Нали избираш къде да запишеш детето си?

330

Никога

преди 3 седмици

не им повярвах, като им прочетох биографиите беше ясно, че обслужват определени кръгове. Изобщо не бяха нови лица, от години са вършели в България под чадъри на НПО-та. Другите някакви провалили се на Запад "бизнесмени и политици". Откъде пари за протести всеки ден месеци наред. Идват за малко да краднат каквото могат и си заминават по островите, според записите на Радостин Василев. От години истински партии не могат да минат бариерата. Първата работа на Киро беше да си облекчи режим на добавки.

329

помнещ

преди 3 седмици

Виж сега Кире Чичовото! Ти самият се Пръкна от НИЩОТО! Повярвахме ти в началото.Че "уж" щеше да се "бориш" срещу МУТРО Комуниста Борисов!А ти какво направи? Припомням само! Гушна го,изпра го И го изглади !! И сега да Оплюваш партия,която Не е Управлявала до сега,е Кощунство от твоя страна! Аз лично,ще гласувам за Възраждане! А ти Американофиле ДОЛЕН,ме Хвани за Дедовия!

328

Анонимен

преди 3 седмици

Костадинов,сравнение с един премиер си е доста по бял

327

Анонимен

преди 3 седмици

Демокрацията е тез дето летим във висините , за вас долу остават изненадите !

326

Анонимен

преди 3 седмици

Хич не съм наивник , виж вица : Вървяла си лисицата и видяла че гарагата лети назад -ти що летиш назад ? Ми демокрация както искам ще си летя . И лисицата тръгнала назад , но докатао сис вървяла и мечо я пранал и изненандал , обаче лисицата упорита и продължава да върви назад .. през това време кумчо вълчо я изненадал и после и зайо -байо . През това време лисицата взела да се оглежада за гаргата и като я водяла и рекла -лед за да ти страша главата ., кава е тази демокрация ? Гаргата и казала -

325

Анонимен

преди 3 седмици

Долния е наивник . Демокрацията омря . Сега е диктатура на глобалистите. Съобразявайте се . Моля.

324

Анонимен

преди 3 седмици

Главен редактор на Днес.бг *** .Тел обявен от Сайта : 0888129871 -ми питайте го , интересувайте се защо трият коментарите Администраторите , все пак сме демокрация който иска може да заведе дело и така задушевно да си говорят чрез адвокатите . 21 век сме ) В спора се ражда истината )))

323

Груйо Михалов

преди 3 седмици

Не знам сина на Мъск се напри на жена с медикаменти сега не може да стане пак мъж безвазвратно е загубил мъжкото .Детето нито жена е нито мъж .Това не е като модни дрехи да ги хвърлиш като им мине модата . Доста деца на запад заради модата се подложиха на хормони и сега са развалини във здравно и психологическо отношение. Трябва да се внимава със децата . Да ги учат на Кама сутра и предпазване , но не и на хормонални метаморфози на пола .

322

w

преди 3 седмици

Нямат ли право родителите да знаят, дали детето им е при учител-пропагандатор на ЛГ....

321

Съдете Костадинов!!!

преди 3 седмици

Списъкът е разпространен именно от Възраждане и то с адресите и местоработата на хората! Това е злоупотреба с Личните данни и в Европа, който съзнателно предаде на трето лице необщодостъпни лични данни на голям брой лица, без да е упълномощен за това, се наказва с лишаване от свобода до 3 години или глоба. Учителите, чийто лични данни са разпространени от Костадинов да го съдят!!!! Ако българския съд не го осъди, да го съзлдят в Страсбург! Поне 3 години Затвор ще му дадат от Европейския съд!!!