27

Сата НАТО

преди 3 седмици

И двете катастрофи на 737 МАХ са причинени от повреда на външен датчик на системата за автоматична стабилизация и по-точно датчика за ъгъл на атака, който просто може да се хване с ръка и да се изкриви от всеки желаещ. За едни специални служби като руските, е елементафно да го организират, особено в страни от Третия свят като Индонезия и Етиопия.

26

Анонимен

преди 3 седмици

Каква атака бе, тиквочи ?? Тия кой ли не ги съди вече, та те станаха за смях с техните "woke" изпълнения....там буквално са назначавали всякакви многополови индивиди, без никаква експертиза. В Боинг в момента е по-лесно да те назначат ако си мека китка или чернокожа жена, отколкото инженер!

25

до Христовия

преди 3 седмици

не само че плащат заплатите ами и получават дебели договори от американското правитеслтво за производство на отбранителна техника и тн щуротии като по този начин получават милиарди от американската държава и данъкоплатци ....ет ти американски капитализъм ! малко хора го разбират обаче щото са про2сти яко ...

24

хехе 2

преди 3 седмици

Боинг са част от ВПК-то на САЩ - НЯМа да ги оставят да фалират !

23

Христо Христов

преди 3 седмици

До 8 "... Боинг се ползват с голямо лоби в FAA ..." - Боинг плаща заплатите на инспекторите на FAA.

22

Христо Христов

преди 3 седмици

До 24 - последните кажи речи 20 години произвеждат само гарбидж.

21

BG СМЕШКИ 2

преди 3 седмици

бОИНГ го закъсаха яко последните години !

20

Анонимен

преди 3 седмици

Бе те не могат да си върнат космонавтите от МКС, та се налага руснаците да пращат, та да ги върнат, а се праите на нещо....ми проверете как стоят нещата, ако не ви мързи.

19

Анонимен

преди 3 седмици

Аре стига ве? Боинг жертви ли се пишат на нещо? Тръгвайте срещу Русия и наистина ще станете жертви. Казвам ви.

18

0808

преди 3 седмици

До Анонимен 1 -- във ф а щ всичко е фалш: Като почнем от полета им до Луната, полезната кола и сега боинг. Въпрос: Как така и двата важни съдебни свидетели срещу тях набързо се споминаха?

17

Анонимен

преди 3 седмици

ако не беше изнудването по света от Кравария, Боинг отдавна да са затворили!

16

Анонимен

преди 3 седмици

Каква "атака" е това че се разгласяват проблеми със конструкцията на самолети? Това не е телефон - ако се счупи да е малко досадно, ами пътнически самолет.

15

УкроЦИПСО

преди 3 седмици

Уф, как да забъркаме Путин сега тук, в тоя скандал...

14

Анонимен

преди 3 седмици

Атаката путинска ли е?

13

Анонимен

преди 3 седмици

"Атака срещу Боинг". Е кой ги е атакувал, или ги атакува? Все едно, че някой им е виновен, че са смотани. Не стига, че военни самолети немогат да правят, ами и пътнически немогат. Толкова много пътници загинаха. А Ф22 отдавна го спряха от производство, Ф35 е приет на въоръжение с 1020 установени дефекта, почти половината са в двигателя му, КОЙТО ВСЪЩНОСТ Е ЕДИН ЕДИНСТВЕН.

12

Анонимен

преди 3 седмици

Еми няма да летя с Боинг. Има други самолети.

11

Анонимен

преди 3 седмици

Комунизмът победи в САЩ. ВНие минахме през това и го знаем, но те са в неведение, за тях тази сензитивност им липсва, нямат база във времето за сравнение. Фанфарите не допускат и другите мелодии в главите им все още, но явно скоро даяна за надуване на балона на егото им ще се спихне.

10

Анонимен

преди 3 седмици

Нова атака срещу днеса, че са назначили неграмотници муахахах.

9

Баааго...

преди 3 седмици

Значи според толерастките разбирания ако някоя компания укрива проблеми с безопасноста на машините си за превоз на пътници и бъде разкрит е АТАКА срещу "честната и почтенна" компания ??? Бааааго.... Ами не ги разкривайте. Нека да си ги пазят в тайна тези проблеми и некачествени ремонти. Що да им спираме печелившия бизнес? А ако се случи някой самолет с 200-300 пътника да се разбие и всички в него да УМРАТ ще обвиним турболенцията. Колко му е . Или пилота. А защо не и Неизвестния извършител.

8

Поредна атака?

преди 3 седмици

Поредна издънка, бих казал. Боинг се ползват с голямо лоби в FAA и Aero-space средите. Щом се е стигнало до там, явно има за какво. Лоби, лоби, но и лобиста не иска да му се отвори вратата в полет?!