137

Масов содом настана

преди 3 седмици

Син води зет. На Запад това вече е нещо нормално. Содимизират се масово. Халките им разтегнати като стари шушони. Не могат да се сдържат и акат като птички, където ги завари там. Боксерките им окаляни. Европейски ценности.

136

Анонимен

преди 3 седмици

Прокуратурата най-напред да се захване да установи как в този списък са се оказали имената на лица, които изобщо не подозират, че са там?

135

Анонимен

преди 3 седмици

И всичко това благодарение на великият геополитик,стратег, плувец, ловец,кагебист и таксист, строител четвърти разряд, шахматист, главнокомандващ,баскетболист ,хокеист и историк Владимир Владимирович Путин!

134

ОцелялОтСДС-Чумата

преди 3 седмици

А с "Тумора",който "трябва да бъде изрязан" и метастазите му в институциите - кога най-сетне ще се захване, или метастазите отдавна са пуснали пипала и в Прокуратурата и поради това е невъзможно

133

Хомофоб с тояга

преди 3 седмици

Почвам да намразвам сбьрканяците...

132

Анонимен

преди 3 седмици

И какви щи ги дръвче прокурватурата с тоя списък? Да не са го измислили Възраждане? Или подписалите се вече ги е срам, че имената им бяха оповестени и хората започнаха да ги отбягват? И решиха да си правят сега малко реклама?

131

Анонимен

преди 3 седмици

Благодарение на НПОтата накрая хомосексуалните ще се озоват в така ситуация, че хората ще ги бият за удоволствие. Сами трябва да ги разтурят докато е време

130

Мда

преди 3 седмици

От ЛГБТ нека стане БиТи !Въпросните "учители" са се продали за няколко сребърника

129

/

преди 3 седмици

Имам интересна прогноза - Възраждане ще спечели много нови гласове на предстоящите избори.

128

Анонимен

преди 3 седмици

Какво като има списък на учителите. Те нали са се подписали в подписка против промените в закона. Подписката не е анонимна, защо сега реват, че са оповестили имената?

127

НЕУТРАЛЕН

преди 3 седмици

ФАЛШИВИ НОВИНИ: Списъкът НЕ е на "Възраждане", те само го огласяват. Някой друг го е изготвил. Кой? НПО-та, финансиращи ховосексуална пропаганда! Да ги питат защо го правят и защо изготвят списъци с продажници. Ама няма да стане.

126

Ндааа

преди 3 седмици

Разчекнат гей докато не се ветрей няма да се спрат, мнооого са гнагли!

125

Гунчо

преди 3 седмици

Народа съвсем се е объркал,благодарение на управляващите,криза в политиката,в бизнеса,в енергетиката,и т.н. Драги граждани на Р.Б. като се обиждате и проклинате децата си. Решехте ли поблемите в страната?

124

Анонимен

преди 3 седмици

Прокоратурата трябва да се заеме с НПО-тата, а не да изпълнява техни поръчки.

123

Анонимен

преди 3 седмици

до 118 Не те интересуват парите, а се хвалиш колко доход имаш иначе? Казах ти че не трябва да те пускат от Карлуково, тролей....пардон маааалоумник ( за да ме разбереш)

122

Време разделно

преди 3 седмици

Време е за решетки за наглите копейки, които са свикнали да се къпят в беззаконие, наглост, омраза и разделение!

121

Анонимен

преди 3 седмици

до 119 Тука се омаза яко. Аз те обиждам само, но никога не съм ти пожелавал да си болен. А това да искаш и децата ми да страдат говори за тежки психични разстройства. Трябва да не те пускат от Карлуково!

120

Анонимен

преди 3 седмици

И отново понял торлей какво е? Не, че нещо, но пиши правилно бе, човке? Повял, посмял или като тебе - умрял?

119

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 118 - Освен пари, мъжът е казал и че има високо IQ. Работи и турпа. Не вярвам, да го прави с кражба на нафта, за разлика от онзи, койот не може да напише и обидите си правилно, без да слоци 12 а-та. Подобни хора, трябва да са за въхищение. Учени, артисти, бизнесмени! Останалото е ... нека не говорим за ниските класи днес. ... маухахуаухаху

118

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 117 Не, 17000 лева ми е средномесечния доход в България, след като се разплатя с НАП. 600 000 лева земеделските ми земи и един малък ресторант. Ти винаги искаше да ме обиждаш и ще го правиш. А аз искам, ти да страдаш физически и емоционално, заради това. Аз съм така - директен и непропорционален. Око за две, зъб за сърце. Желая болка и страх, да те следват в целия ти живот, а ако имаш деца, да страдат 3 пъти повече. Това е - разкарай се сега. Помни, че ти почна!